Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
ειναι το sex τα παντα σε μια σχεση? |
|
|
Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις |
| Συγγραφέας |
ειναι το sex τα παντα σε μια σχεση? |
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
fraoulitsa έγραψε:
χιχι πες με και μελαχρινη μενεγακη!!!!
 |
Είναι μια μελαχρινή φοιτήτρια στη Γεωγραφία που τη λένε έτσι. Και είναι και ανενεργό μέλος εδώ.
Οπότε δεν μπορώ να πω κι εσένα έτσι.
Μπορώ όμως αν θες, να πω τη Μενεγάκη ξανθιά φραουλίτσα. 
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
Εγώ είμαι μελαχρινή,αλλά με φωνάζουν Μενεγάκη!!!!!Σνιφ.......
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
αυτή που λέω εγώ, είναι το επίθετό της αυτό.
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
Το ξέρω εξίσωση!!!!!!!Και μενα όμως έτσι με φωνάζουν!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
το σεξ είναι ΠΟΛΥ σημαντικό σε μια σχέση. τόσο σημαντικό όσο άλλα πράματς. ειλικρίνια, εμπιστοσύνη κλπ.
α και δεν με ενδιαφέρει ο διαχωρισμός σεξ/έρωτας/whatever. όλα στον τομέα του σεξ επίπτουν.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δεν θα πω κάτι το πολύ διαφορετικό με όλους σας παιδιά...
Ναι είναι σημαντικό το σεξ,είναι απαραίτητο και ανήκει στα στοιχεία που διατηρούν μια σχέση ως προς ένα επίπεδο! Φυσικά για μένα πιστεύω πως άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα,αλλά και στο σεξ δίνω μια καλή θέση (στα βασικά στοιχεία μιας καλής σχέσης).
Τώρα αν ζεις και χωρίς το σεξ?Δεν ξέρω,δεν είναι και απαραίτητο όπως η τροφή και ύπνος  Άμα φτάσουμε τα 60-70, υγεία να έχουμε, μπορεί και να μην μας απασχολεί! Εξάλλου αν ζεις πολλά χρόνια με κάποιον μπορεί η επιθυμία σου για αυτόν, στο τομέα του σεξ, να έχει εξασθενίσει, ωστόσο υπάρχουν άλλα πράγματα που σε κρατάνε μαζί του!
|
|
|
|
| |
|
|
|
maria_geo έγραψε:
Εξάλλου αν ζεις πολλά χρόνια με κάποιον μπορεί η επιθυμία σου για αυτόν, στο τομέα του σεξ, να έχει εξασθενίσει, ωστόσο υπάρχουν άλλα πράγματα που σε κρατάνε μαζί του! |
καλά μην το λες, φαντασία και όρεξη να υπάρχει...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Mits_Giotix έγραψε:
maria_geo έγραψε:
Εξάλλου αν ζεις πολλά χρόνια με κάποιον μπορεί η επιθυμία σου για αυτόν, στο τομέα του σεξ, να έχει εξασθενίσει, ωστόσο υπάρχουν άλλα πράγματα που σε κρατάνε μαζί του! |
καλά μην το λες, φαντασία και όρεξη να υπάρχει... |
Ακριβώς....αυτό μοιάζει ιδανικό!!!
Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα μπορεί να αντεπεξέλθει κανείς και οργανικά σε αυτήν την ηλικία 
|
|
|
|
| |
|
|
|
δεν μιλάω για τόσο προχωρημένη ηλικία...
γενικά η φαντασία βοηθάει πολύ. ακόμη και απλές ιδέες ξέρω γω μπορεί να καλυτερεύσουν τα πράγματα, ή να τα αλλάξουν προς μια ακόμη καλύτερη κατεύθυνση
|
|
|
|
| |
|
|
|
Προσφέρει και υγεία
|
|
|