Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Για όσους είναι στη Ρόδο: meeting (19 - 22 Μαρτίου) |
|
|
Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean |
| Συγγραφέας |
Για όσους είναι στη Ρόδο: meeting (19 - 22 Μαρτίου) |
| |
|
|
|
Έλα εγώ και ο Legent θα είμαστε !!!!! Κανείς άλλος  .....
|
|
|
|
| |
|
|
|
Τελικά παιδιά κανονίστηκε κάποια συνάντηση?
Απλά έφτασαν οι ημερομηνίες που είχατε ως προτεινόμενες....
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Xaderfi μου Φωνή βοώντος εν τη ερήμο καμια απάντηση απο κανέναν δεν πειραζει μωρε εμεις την κάναμε την προσπάθεια μας απο κει κ περα ας κανει οτι θελει ο καθενας δεν πιέζουμε
|
|
|
|
| |
|

Reginaki
Μεγάλο μολύβι

Oct 14, 2008
128
Τόπος: Χανιά
|
|
καλησπερα σας παιδια!!! παρολου που δεν ειχα χρονο κι εγω λογω καποιων εργασιων που εχω αναλαβει,(τωρα ειδα το post αυτο), εννοειται οτι θα ημουν υπερ μιας συναντησης εδω στη Ροδο.. ομως αποτι βλεπω οι περισοτεροι εφευγαν μετα τις 15... και αναρωτιεμαι τι τρεχει εδω και υπαρχει τετοια απαξιωση ενω υπαρχει ενημερωση... I mean..οι περισσοτεροι πχ ενω ξερουν τι ειναι πολιτιστικη εβδομαδα περιμενουν ποτε θα ερθει η πολιτιστικη για να "την κανουν".... anyway.... ας ειμαστε αισιοδοξοι...μακαρι να πιουμε επιτελους καποτε και στη Ροδο σε μια τετοια συναντηση παρεουλα, κι ας μην ειναι τεκιλες  ..... ΥΓ. φευγω το Σαββατακι αυτο για την ιδιαιτερη πατριδα μου, την Κρητη...επειδη ισως δεν μπω στο site ευχομαι καλο Πασχα, να προσεχετε τους εαυτους σας και να περασετε super!!
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
|
|
Αφου λοιπόν φευγεις το Σάββατο αν θες κανονίζουμε συνάντηση αυριο ή μεθαυριο εκτός και αν συνεχίζονται οι εργασίες σου οπότε πασο
|
|
|
|
| |
|

Reginaki
Μεγάλο μολύβι

Oct 14, 2008
128
|
|
ναι!!  κι εγω σκεφτηκα γιαυριο να το ανανεωναμε! αυριο για μενα θα ηταν πολυ καλα
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
|
|
Οκ τότε άυριο.Θα πάμε για καφέ ή για κάτι περισσότερο? Επίσης θα σου στείλω το κιν μου με πμ για να κανονίσουμε τις λεπτομέριες τώρα αν εχεις φιλες ,γνωστές που θέλουν να ερθουν με μεγάλη μας χαρά . Πάντως οι σίγουροι ειμαστε εγώ κ ο σουπερσονικ .
Πάρε όποτε θες τηλ να κανονίσουμε.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Παιδιά χαίρετε!
Βλέπουμε με μεγάλη χαρά το ότι το topic ξαναπαίρνει "ζωή" και το ενδιαφέρον είναι ακόμη αμείωτο!
Ας μου επιτραπεί μια μικρή επέμβαση (περισσότερο για τη διευκόλυνση όλων το κάνουμε), προτείνω να καταλήξετε άμεσα όλοι για ημέρα, μέρος, ώρα (ιδίως αν πρόκειται για αύριο, πρέπει να βιαστούμε λιγάκι, γιατί αν τό'χουμε τόσο "φλου", φοβάμαι πως φέρνει εντελώς αντίθετα αποτελέσματα απ'ότι περιμένουμε) για να βοηθήσουμε κι οι υπόλοιποι συνεργατικά στην πρωτοβουλία αυτή, και να "σπρώξουμε" ανακοινώσεις με email, facebook, κινητά ή οτιδήποτε, έγκαιρα. Το forum άλλωστε δεν είναι πανάκεια.
Χρειάζεται να δηλώσουμε με σαφήνεια το "κάλεσμα", ώστε να 'πιάσουμε' τη δυνατότητα κι να δώσουμε την ευκαιρία, κάποιος που μπορεί να ενδιαφέρεται και δεν παρακολουθεί το forum, να παρευρεθεί!
Θα είμαστε στο 'stand-by' κάθε στιγμή, αναμένουμε με χαρά νεότερά σας! Και πάλι εύγε για την πρωτοβουλία κι ευχόμαστε ό,τι καλύτερο!
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
|
|
Η Ρόδος δεν είναι αθήνα όλα θα κανονιστούν μέσω τηλ μην αγχώνεσε και 1 ώρα πριν κανονίζουμε που λεεί ο λόγος
Όπως είπε και το ρεγκινακι οι περισσότεροι φύγαν οπότε λίγο δύσκολα να βρούμε κόσμο το μπορούμε να κάνουμε όμως το εξής:
Να κανονίσουμε οι 3οι μας που θα παμε και αν ειναι σε παίρνω τηλ το πρωι και κάνεις μια δημοσίευση στο facebook
|
|
|
|
| |
|

Reginaki
Μεγάλο μολύβι

Oct 14, 2008
128
|
|
λοιπον μια καλη προταση ειναι στα flocafe στις 18:00μμ, τι λετε? ειναι κεντρικα και νωρις -επειδη γινεται τελευταια στιγμη νομιζω ετσι ολοι οσοι θελουν θα εχουν χρονικο περιθωριο να ερθουν και γνωριζουν και το μερος...ελπιζω να μην ειμαστε μονο οι τρεις μας....
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |