Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Αγγελίες - Προσφορές |
| Συγγραφέας |
Xαρίζεται-Ανταλλάσσεται |
| |
|
|
|
Εδώ μπορούμε να χαρίζουμε (ή να ανταλλάσουμε με πιο χρήσιμα) πράγματα που δεν χρειαζόμαστε. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
vassilis έγραψε:
Εδώ μπορούμε να χαρίζουμε (ή να ανταλλάσουμε με πιο χρήσιμα) πράγματα που δεν χρειαζόμαστε. Όσοι πιστοί προσέλθετε! |
Hello vassilis! Το τόπικ σου έγινε και "σημείωση", για να φαίνεται πιο σταθερά! Ωραία ιδέα!
Ελπίζουμε να το 'ανακαλύψουν' αρκετοί και να αλληλο-βοηθηθούν! Παρόμοια και πιο "εξειδικευμένη" πρωτοβουλία είναι και το ελληνικό xariseto.gr! Πιστεύω πως όλο κι κάποιο "αιγαιόπουλο" θα συνεισφέρει!
good luck!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλό το hariseto, εδώ όμως θα είναι πιο εύκολες οι "εσωτερικές" ανταλλαγές! Ελπίζω να πιάσει τόπο!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Ναι αμέ! Και θα προσπαθήσουμε να το προβάλουμε και μέσω της Ομάδας, σε επόμενο-προσεχές newsletter/ανακοίνωση αν είναι! stay tuned
|
|
|
|
| |
|
|
|
Υπάρχει και το freecycle, το οποίο λειτουργεί και στην Μυτιλήνη! Έχω χαρίσει έναν εκτυπωτή...
Χαρίζω ένα βιβλίο "Πολιτισμικές Βιομηχανίες" της σχολής μου. Το έχω δύο φορές...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έγινε η αρχή!
|
|
|
|
| |
|
|
|
χαρίζεται εισιτήριο για δρομολόγιο στισ 7:35 13/04/10 απο Πειραιά για Σύρο
το χαρίζω σε όποιον έρθει να το πάρει κάπου κοντά μου, αλλιώς το δίνω κάπου στο κέντρο στην "εξωφρενική" τιμή των 5 ευρώ
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|