Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
μια μικρή βοήθεια!! (για όσους είναι τμ. Κοινωνιολογίας) |
|
|
τμ. Κοινωνιολογίας |
| Συγγραφέας |
μια μικρή βοήθεια!! (για όσους είναι τμ. Κοινωνιολογίας) |
| |
|

eleana
Ψαρούκλα

Sep 27, 2009
1
|
|
paidia geia sas... exw perasei sto tmhma koinwniologias alla apo ayto to xrono 8a ksekinisw...!!as mou milisei kapios,o opoios na einai se ayto to tmhma an ginetai.. !!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έλα να βλέπω κίνηση  !!!!! Για βοηθήστε το ψαράκι  !!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
eleana έγραψε:
paidia geia sas... exw perasei sto tmhma koinwniologias alla apo ayto to xrono 8a ksekinisw...!!as mou milisei kapios,o opoios na einai se ayto to tmhma an ginetai.. !! |
Eleana καλωσόρισες στην παρέα του My!
Σύντομα πιθανότατα να σου απαντήσει κάποιος, έχε λίγο υπομονή καθώς είναι καιρός με πολλά διαβάσματα, εργασίες και τρέξιμο για τους περισσότερούς μας κι ίσως δυσκολεύεται η τακτική επικοινωνία εδώ.. Αισιοδοξώ όμως πως θα έχεις πολύ σύντομα νεούλια!
Να'σαι καλά και καλή σου "διαμονή" στη συντροφιά μας! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
SORRY SORRY SORRY!!!
εδω ειναι η βοηθεια!! απλα τρεχω σαν παλαβη και δεν εχω και ιντερνετ!!!! γεια σου κοπελα μου εγω ειμαι 3ο ετος κοινωνιολογια με χαρα μου να σε βοηθησω! αλλα πες μου τι θα ηθελες να μαθεις!! γιατι αν αρχισω να μιλαω για την σχολη.... καηκαμε!!! πες μου και αν θελεις στειλε μου private message!!! f
|
|
|
|
| |
|
|
|
Κι εγώ τρέχω και δεν προλαβαίνω... διάβασμα, εργασίες και από την περεσμένη Κυριακή δεν έχω και internet στο σπίτι...
Πάντως count me in! με χαρα να σε βοηθήσω και εγώ
|
|
|
|
| |
|
|
|
Να'μαι κι εγώωω... παλιά καραβάνα έτοιμος προς βοήθεια των νεότερων  Π.Μ. και Sorry που δεν απάντησα νωρίτερα γιατί έχω τρεξίματα με το erasmus!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |