Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Ένα μικρό καλωσόρισμα... |
| |
|

Jashan
Ψαρούκλα

Jun 11, 2010
2
|
|
Γειά σας. Μπαίνω με κάποιο δισταγμό και αμηχανία γιατί έχω ξεφύγει εδώ και πολλά πολλά χρόνια από την φοιτητική ηλικία, αλλά καθόλου από τις φοιτητικές ανησυχίες. Είμαι η Ελενα Jashan. Αγαπώ τις Τέχνες τα ταξίδια και την επικοινωνία. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω ξανακάτσει στα θρανία με σπουδές σε δύο διαφορετικά πεδία: Το σχέδιο και τη γραφολογία, και φιλοδοξώ να ξεκινήσω μαθήματα Ούτι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Πολύ καλό το site σας και πολύ φιλόξενο. Μπράβο.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Jashan έγραψε:
Γειά σας. Μπαίνω με κάποιο δισταγμό και αμηχανία γιατί έχω ξεφύγει εδώ και πολλά πολλά χρόνια από την φοιτητική ηλικία, αλλά καθόλου από τις φοιτητικές ανησυχίες. Είμαι η Ελενα Jashan. Αγαπώ τις Τέχνες τα ταξίδια και την επικοινωνία. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω ξανακάτσει στα θρανία με σπουδές σε δύο διαφορετικά πεδία: Το σχέδιο και τη γραφολογία, και φιλοδοξώ να ξεκινήσω μαθήματα Ούτι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Πολύ καλό το site σας και πολύ φιλόξενο. Μπράβο. |
Γεια και χαρά σου αγαπητή μας φίλη Έλενα! Καλωσόρισες στη συντροφιά μας! Είμαστε ανοιχτοί προς όποια κι όποιον το επιθυμεί και με χαρά να υποδεχθούμε τη δροσιά, τον αυθορμητισμό αλλά και τις εμπειρίες όλων, ανεξαρτήτως ηλικίας ή ιδιότητας!
Με χαρά μεγάλη προσμένουμε να μοιραστείς μαζί μας τα ενδιαφέροντα και τη δική σου δροσερή ματιά! Ό,τι θελήσεις, θα'μαστε εδώ!

|
|
|
|
| |
|
|
|
Jashan έγραψε:
Πολύ καλό το site σας και πολύ φιλόξενο. Μπράβο. |
Καλως ήρθες Έλενα Jashan στο my! Όσο αφορά τον δισταγμό και την αμηχανία απέβαλέ την !
Μην διστάσεις να μοιραστείς το οτιδήποτε !
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία με τις σπουδές σου !
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για το site. Αν και τα εύσημα πρέπει να πάνε στον admin !
Καλή διαμόνη και καλά να περνάς !
|
|
|
|
| |
|

Jashan
Ψαρούκλα

Jun 11, 2010
2
|
|
Ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα  )) έρχομαι στην παρέα σας με χαρά.
|
|
|
|
| |
|

Resurealm
Μικρό Μολύβι

Aug 29, 2010
25
Τόπος: Ξάνθη
|
|
Γειάααα σας παιδιά,
όπως καταλάβατε καινούριος κι εγώ,
Μυτιλήνη και marines.
θα την παλέψω ή θα την πουλέψω?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Resurealm έγραψε:
Γειάααα σας παιδιά,
όπως καταλάβατε καινούριος κι εγώ,
Μυτιλήνη και marines.
θα την παλέψω ή θα την πουλέψω? |
Γεια χαρά σου Resurealm και καλωσόρισες στην μεγάλη παρέα του Αρχιπελάγους! Ασφαλώς και θα την παλέψεις, μην το συζητάς! Όλα καλά θα πάνε, no worries! Και θα αναμένουμε ασφαλώς πάντοτε τις εντυπώσεις και την παρουσία σου για να μας στέλνεις νέα σου!
Απ'ότι βλέπω υπάρχουν κι άλλοι που πέρασαν στο τμήμα σου! Δες/απάντησε κι εδώ: http://my.aegean.gr/web/ftopic-2-310.html#18640 αν θες, και μπορείτε όσοι είστε ήδη στο νησί τις πρώτες ημέρες των εγγραφών, να κανονίσετε κιόλας για καφεδάκι!
Καλές σπουδές!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Όσοι πιστοί προσέλθετε δλδ.....
|
|
|
|
| |
|
|
|
^^κακιουλες?
|
|
|
|
| |
|
|
|
όχι κακία...καλό είναι αυτό που είπα!!!
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
Ame!!!!!!Na kanonisoume n pame oloi mazi!!!!eeee!ti les fata morgana?
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |