Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
αυτο που θελουν......οι ανδρες |
|
|
Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις |
| Συγγραφέας |
αυτο που θελουν......οι ανδρες |
| |
|
|
|
Rogue έγραψε:
Υ.Γ. Το ξέρω πως το τοπικ αυτό μιλάει για το τί θέλουν οι άντρες, αλλά πραγματικά δεν αντέχω και θα θέσω την απορία μου εδω πέρα η οποία έχει αφορμή μια συνειδητοποίηση που έκανα μόλις σήμερα και με άφησε με παραμορφωμένη απ'το σοκ φάτσα για μισή ώρα.
Άντρες και αγόρια.
ΓΙΑΤΙ ΞΥΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΣΑΣ??? (γιατί το κάνετε αυτό σε μας και στους εαυτούς σας που κόντεψα να φάω το μαλλί μου σήμερα?γιατί γιατί γατί???) |
Αλήθεια κι εγω το αναρωτιέμαι αυτο!!! Γιατί ξυρίζεστε,έχει καταντήσει τόσο αλλόκοτο το να έχουν οι άντρες τρίχες?? Ελεος δηλαδή!!! Α βλεπε και ..manscaping...google!!
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Not everyone . . .
Δεν ξέρω . . .
Πραγματικά . . .
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
H απαντηση στην ερωτηση αυτη ειναι απλη και ειναι η εξης...
Μονο οι αθλητες πρεπει να ξυριζουν τα ποδια τους επειδη:
1) Σε περιπτωση ατυχηματος και πληγης στα ποδια, δεν θα επουλωθει το τραυμα με τις τριχες (αρα και πιθανες μολυνσεις) μεσα.
2) Τα καθαρα απο τριχες ποδια βελτιωνουν την αεροδυναμικη (για ποδηλατες) και υδροδυναμικη(για κολυμβητες)
3) Δεν συγκρατειται υγρασια στα ποδια και γινονται λιγοτερες κραμπες.
4) Μειωση βαρους (ελαχιστα μεν, αλλα ακομη και το τελευταιο γραμμαριο μετραει)
Οσοι ξυριζουν τα ποδια τους και δεν αθλουνται, το κανουν για να δειχνουν οτι αθλουνται...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Άντρας που ξυρίζεται και δεν είναι αθλητής μάλλον έχει κολλήσει τη μόδα των Kαλιφορνέζων metrosexual....
Αλλά ρε σεις γιατί πάτε να το γυρίσετε το θέμα στο "αυτό που θέλουν οι γυναίκες" ρε μανία αυτά τα κορίτσια να το πάνε πάντα στο δικό τους χωράφι, κάντε άλλο thread βρε...
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Dali_Doc έγραψε:
e3iswsi έγραψε:
Παράθεση:
Εγώ ξέρω τι θέλω.
(Αλλά εγώ δεν πιάνομαι μάλλον. Είμαι γραμμική εξίσωση με 2 αγνώστους)
|
Δηλαδή πρέπει να σου βρούμε μια "θηλυκή" εξίσωση με τους ίδιους αγνώστους (αλλά αρκετά πιο πολύπλοκη φαντάζομαι ) για να συμπληρωθείς και να βρούμε και εμείς τo x και y |
Κοιτάξτε τί βρήκα:

Έγινε επεξεργασία από τον/την e3iswsi στις Πεμ, 17 Νοέ 2011 10:28 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
δεν ξέρω τί θέλουν οι άλλοι άντρες, αλλά εγώ θέλω:
η κοπέλα να είναι καλή, ήρεμη, ήσυχη, να έχει το κατάλληλο ποσοστό καφρίλας μέσα της (δηλαδή να είναι σοβαρή εκτός από εκεί που πρέπει), να έχουμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα ώστε να μην με βλέπει σαν εξωγήινο όταν μιλάω για κάποια πράματς, να είναι ενδιαφέρων χαρακτήρας και όχι ένα ρηχό πλάσμα...
όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, με τραβάνε ΠΟΛΥ οι μαυρομάλλες (με τις κοκκινομάλες 2ες), οι γυναίκες με γιαλιά, χμμμμ...ε και μεγάλα...ξέρετε :H
|
|
|
|
| |
|
|
|
Mits_Giotix έγραψε:
όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, με τραβάνε ΠΟΛΥ οι μαυρομάλλες (με τις κοκκινομάλες 2ες), οι γυναίκες με γιαλιά, χμμμμ...ε και μεγάλα...ξέρετε :H |
Mεγάλα χωράφια;; 
|
|
|
|
| |
|
|
|
μα φυσικά, γιατί αν η γυναίκα δεν έχει προίκα, τί να την κάνω?
|
|
|
|
| |
|
|
|
εχω σπιτι αν θελεις  χαχα
|
|
|