Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
αυτο που θελουν......οι ανδρες |
|
|
Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις |
| Συγγραφέας |
αυτο που θελουν......οι ανδρες |
| |
|
|
|
πόσα τετραγωνικά?  τζάκι έχει?
|
|
|
|
| |
|
|
|
τζακι εχει στο υπογειο κ ειναι συνολικα (το σπιτι μονο ) 130 περιπου  ειναι αρκετα?
|
|
|
|
| |
|
|
|
ok, deal  πότε να σου έρθω?
|
|
|
|
| |
|
|
|
οταν θα μεινω κ εγω εκει
|
|
|
|
| |
|
|
|
πρωτοετίνα?
θα φέρω κουρκς, να μην έρθω με άδεια χέρια. ή μπορώ να φέρω κανα νεροχύτη ή καμιά ξαπλώστρα από παραλία, όπως ο mystery orange :H
|
|
|
|
| |
|
|
|
Και ο νεροχύτης και η ξαπλώστρα ήταν υπέροχα και πρακτικα δώρα που ο γράφων τα πήγε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την φιλοξενία (και το ... άσυλο) που προσφερθήκαν απλόχερα .
Τώρα το αν κάποιοι κύριοι δεν τα εκτιμάνε είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα και έλλειψη κουλτούρας.
Η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ δεν είχε την παραμικρή σχέση με τα παραπάνω γεγονότα.
Ευχαριστώ.
|
|
|
|
| |
|
|
|
mystery_orange έγραψε:
Και ο νεροχύτης και η ξαπλώστρα ήταν υπέροχα και πρακτικα δώρα που ο γράφων τα πήγε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την φιλοξενία (και το ... άσυλο) που προσφερθήκαν απλόχερα .
Τώρα το αν κάποιοι κύριοι δεν τα εκτιμάνε είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα και έλλειψη κουλτούρας.
Η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ δεν είχε την παραμικρή σχέση με τα παραπάνω γεγονότα.
Ευχαριστώ. |
παρακαλώ! ως καλός κύριος ΞΕΡΩ να εκτιμώ ένα καλό δώρο, ΕΙΔΙΚΑ όταν δίνεται με σκοπό την εξαγορά ασύλου
επίσης θα έπρεπε να μου φέρεις και το μανουάλι από την εκκλησία, και όχι να το πετάξεις έτσι άσκοπα στα σκουπίδια, εγωίσταρε!
|
|
|
|
| |
|
|
|
(νιωθω αμηχανα που δεν ξερω για ΤΙ μιλατε )
|
|
|
|
| |
|
|
|
στέλιο θα της πεις εσύ ή εγώ?
|
|
|