Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Προσφορά βοήθειας για τμ.ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ!! |
|
|
τμ. Κοινωνιολογίας |
| Συγγραφέας |
Προσφορά βοήθειας για τμ.ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ!! |
| |
|
|
|
επειδη εμεις οι κοινωνιολογοι ειμαστε πισω.... δεν ξερω αν υπαρχει αλλος, αλλα αν υπαρχει εγω μπορω να βοηθησω οποιον χρειαζεται σχετικα με καθηγητες, εργασιες, μαθηματα, επιλογες βιβλιων, εξεταστικες κ.α ειμαι δευτερο ετος...
και για το νησι μελλοντικους κοινωνιολογους να κατατοπισω!!!!
I'LL WAIT!!!
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
(off topic)
Που χαθηκαν οι ανθρωποι σαν και εσενα fraoulitsa???
Να ενα καλο παραδειγμα ατομου προς αντιγραφη
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
και συνεχιζω το θεμα μου: παραδιδω μαθηματα κοινωνικης δημογραφιας και περιγραφικης στατιστικης του δ΄εξαμηνου και β' αντιστοιχα! και απο ιντερνετ για σεπτεμβρη! πηρα τους καλυτερους βαθμους και μπορω να τα εξηγησω και τα δυο τελεια! οσοι πιστοι προσελθετε!
Μπορω να σας βοηθησω σε οποιοδηποτε μαθημα και με τις εργασιες σας, βοηθεια ε οχι να σας τις γραψω! δεν ειναι σωστο! να σας μαθω να τις κανετε σωστα γιατι λιγοι καθηγητες το εξηγουν κι αυτοι δεν εχουν τον χρονο να σας τα μαθουν σωστα!
Έγινε επεξεργασία από τον/την fraoulitsa στις Τετ, 15 Σεπ 2010 9:25 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Φραουλίτσα σώζεις ζωές!!! Θα σου στείλω ένα p.m. να επικοινωνήσουμε. Είμαι τέταρτο έτος και ακόμα χρωστάω δημογραφία, (όπως και όλη η παρέα μου...) Ελπίζω να δέχεσαι γκρουπάκι γιατι σου έχω πολύ κόσμο!! Αν περάσουμε το μάθημα σου δίνω τα διπλά!
|
|
|
|
| |
|
|
|
με χαρα μου koinoniologe να κανονισουμε μεσω pm οτι θες.... και σιγα βρε μην μου δωσεις τα διπλα! αν ειναι να ξεκινουμε μεσω νετ και το βλεπουμε και οταν παμε σεπτεμβρη για μαθηματα απο κοντα!
|
|
|
|
| |
|
|
|
το επαναφερω μηπως καποιος χρειαζεται βοηθεια απο τους πρωτοετης στο τελος! και στην επιλογη μαθηματων αν θελετε μπορω να ριξω μια συμβουλη, αναλογα με τις ικανοτητες του καθενος!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |