Παραίτηση Γ.Γ Παιδείας

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας Παραίτηση Γ.Γ Παιδείας

Κυρ, 24 Οκτ 2010 7:41 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

παραίτηση Γ.Γ παιδειας

με αφορμη μια συζητηση που ειχα με το μαρακη θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας γι αυτην την παραιτηση!

εγω πιστευω οπως εγραψα και στημ μαρια οτι η χωρα και το υπουργειο κρατειται απο φιλολογους!! οποιοδηποτε θεωρητικο μαθημα και να προτινοταν το ιδιο θα γινοταν! το πιο αχρηστο μαθημα ειναι τα λατινικα! γιατι μας τα κανουν???
γνωμη μου οτι η ιστορια δεν ειναι α...ντκειμενικη! ιστορια στο σχολειο δεν μαθαινουμε ουτε σωστα ουτε αντικειμενικα! καλως η κακως καμια συγγραφη δεν ειναι ουδετερη. φερει τα συναισθηματα και την αποψη αυτου που την εγραψε. η ιστορια της ελλαδας επισης ειναι αγνωστοι για τους ιδιους τους ελληνες! και σκεψου ποιος εδωσε ιστορια γενικης στο σχολειο! ειμαι απο τους ελαχιστους που το εκαναν!
οπως και να χει η ιστορια ειναι απαραιτητη, ειναι χρησιμη, αλλα να μην κρεμαμε εναν ανθρωπο που εχει μια διαφορετικη αποψη! πολλοι ειναι ανθελληνες και προδοτες και τωρα ειναι θεοι, βλεπε θοδωρακης!
επισης δεν ειμαι περιφανη για την συγχρονη ελληνικη ιστορια! απλα εχουμε μεινει στον εθνικισμο που μας καλλιεργησαν για να επιτυχει η ελληνικη επανασταση του 1821, για να μπορεσουμε να σταθουμε και να μην εξεγερθουμε! κανεις δεν φταει για την καταντια μας σαν χωρα παρα εμεις οι ιδιοι! και αν ειναι να στηριζομαστε σε μια ιστορια γεματη φονους, προδοσια, εμφυλιους, ρουφιανιας, χρεοκοπιων, δανειων και πολιτικης αναπηριας τοτε παω πασο!! τωρα τι κανουμε? αυτο πρεπει να σκεφτουμε!

δεν ξερω αν η κυρια αυτη ειναι ανθελλην, κανεις δεν πιστευω οτι δεν ξερει, αν δεν το εχει δηλωσει η ιδια, γιατι στην πολιτικη παιζονται πολλα παιχνιδια που αγνωουμε και ανθρωποι υιοθετουν η τους τοποθετουν ταμπελες που εξυπηρετουν πολιτικες σκοπιμοτητες!!!

και να ξερετε οτι μεγαλος ανθελληνας ηταν και ο Μαρξ και ο Εγκλες ο δασκαλος του, οι οποιοι θεωρουσαν κατωτερο λαο τους Ελληνες.

σας παρακαλω ομως μην το παμε σε ζητηματα εθνικιστικα, ας πουμε πιο πολυ για τα μαθηματα στα σχολεια και την χρησιμοτητα τους

Κυρ, 24 Οκτ 2010 8:50 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

για να μην πάμε σε ζητήματα εθνικιστικά, σβήσε τα περί ανθελληνικότητας γιατί ξεφεύγεις. αν θες άνοιξε άλλο τόπικ γι' αυτά.

Δευ, 25 Οκτ 2010 7:56 am

Argonaut
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Dec 16, 2007
199

Mέσα στο παραμύθι της κοινοβουλευτικής αριστοκρατίας, γκουχ γκουχ της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ήθελα να πω, υπάρχουν και οι πολύ οφελημένοι. Μία από αυτούς είναι και η Θάλεια Δραγώνα. Το ανθέλληνας πιστεύω είναι ένας τίτλος που ταιριάζει σε μη έλληνες κυρίως που με ρατσιστική μανία έχουν γράψει και εκφράσει το μίσος τους για οτιδήποτε θυμίζει έλληνα, ελληνική γλώσσα κλπ.

Η τύπισσα που παραιτήθηκε περισσότερο με λάτρη της οθωμανικής αυτοκρατορίας μοιάζει αν διαβάσει κανείς τι κουφά έχει γράψει υπέρ της σούπερ φανταστικής αυτής αυτοκρατορίας ενώ την ελληνική επανάσταση τη θεωρεί επεκτατική. Κατά τα άλλα παλεύει η κακομοίρα για την ελληνο-τουρκική φιλία. Μου θυμίζει κάτι φοβερούς τύπους που είναι κατά της ύπαρξης κρατών και γουστάρουν τρελά την ύπαρξη κράτους με το όνομα Μακεδονία...

Για μένα ο μόνος λόγος για να τη γουστάρει κανείς είναι καθαρά για το χαβαλέ, έχει πλάκα το πώς χτυπιούνται στο Λαος για την πάρτη της. Κρίμα θα μας λείψει. Αλλά πού θα πάει όλο και κάποιον καινούργιο θα βρουν να κράζουν

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [Παν. Πατρών] Ανοιχτό Εργαστήριο Πληρ...

από sgep
Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Τετ, 29 Φεβ 2012 9:17 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Απόψεις για τη βελτίωση της ανώτατης ...

από axos
Συζήτηση: Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Θεσμικό-Νομικό Πλαίσιο Απαντήσεις: 0

Πεμ, 13 Ιούλ 2006 10:03 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics