Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
...το ονειρο μου ειναι........ |
|
|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
...το ονειρο μου ειναι........ |
| |
|

ariel
Μικρό Μολύβι

Oct 03, 2009
21
|
|
το ονειρό μου είναι να μην φοβάμαι να διεκδικώ αυτά που μου αναλογούν, να μην ακούω αυτους που με εμποδιζουν να πετύχω και τέλος, να είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά απο τα όνειρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Kezman έγραψε:
fraoulitsa έγραψε:
να παω ερασμους στη γερμανια να παω εκει για μεταπτυχιακο και διδακτορικο αλλα δεν νομιζω να γινεται..... εμποδια πολλα...... |
Επειδή κάτι παρόμοιο έχω και γω κατά νου...γιατί είναι δύσκολο? |
ειναι για μενα γιατι: 1ο η μητερα μου δεν θελει, με χει πριξει να μην παω
2ο κοστιζει ολο αυτο παρα πολλα, τα οποια και υποτροφια δεν τα καλυπτει και η οικογενεια μου δεν νομιζω να μπορει να τα διαθεσει
3ο πρεπει να παρω πτυχεια σε 2 γλωσσες αμεσα και δεν εχω χρονο.....
αυτα μου φτανουν....
|
|
|
|
| |
|
|
|
..να γινω σχεδιαστρια κινουμενων σχεδιων
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Fata_morgana έγραψε:
..να γινω σχεδιαστρια κινουμενων σχεδιων  |
Σύρο τότες έπρεπε να'σουν βρεε!!
byTheWay, ρίξε μια ματιά αν σε ενδιαφέρει και σε φέρει ο δρόμος....
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
Σύρο τότες έπρεπε να'σουν βρεε!!  |
Στο ΣΕΠ πεσ τα, που δεν ξερει τι του γινεται.. ειχα βρει σχολη στη ιταλια, και εκει μου απεκλεισαν καθε δυνατοτητα οι γονεις.. (Δεν θα πληρωνω για να ζωγραφιζεις! )
α! οσο για το φεστιβαλ, το χω σταμπαρει, μην ανησυχεις, αλλα λογω οικονομικων δεν ειμαι σε θεση να παρευρεθω ακομα :/ κ το coraline ειναι το αγαπημενο μου 
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Fata_morgana έγραψε:
inertia έγραψε:
Σύρο τότες έπρεπε να'σουν βρεε!!  |
Στο ΣΕΠ πεσ τα, που δεν ξερει τι του γινεται.. ειχα βρει σχολη στη ιταλια, και εκει μου απεκλεισαν καθε δυνατοτητα οι γονεις.. (Δεν θα πληρωνω για να ζωγραφιζεις! )
α! οσο για το φεστιβαλ, το χω σταμπαρει, μην ανησυχεις, αλλα λογω οικονομικων δεν ειμαι σε θεση να παρευρεθω ακομα :/ κ το coraline ειναι το αγαπημενο μου  |
Αν υπάρχει μεράκι κι θέληση, όλα γίνονται! (στο Coraline, αξίζει να δεις και το making of, είναι respect!)
Όσο για το φεστιβάλ, αν υπάρχει ενδιαφέρον, ίσως να καταφέρουμε πολύ φθηνή διαμονή αν θέλει κάποιος να παρευρεθεί! απλώς το "ρίχνω" να υπάρχει ως πρόθεση, και βλέπουμε αναλόγως! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
...να τραγουδησω με την ψυχη μου μπροστα σε χιλιαδες κοσμο...
|
|
|
|
| |
|

raven
Μικρό Μολύβι

Oct 29, 2010
28
|
|
να μπορεσω να εμπνευσω εστω και εναν ανθρωπο,να στραφει στη προστασια της φυσης....εστω και εναν....
|
|
|
|
| |
|

raven
Μικρό Μολύβι

Oct 29, 2010
28
|
|
πιο πολυ θελω...ενα αξιοπρεπες μελλον!να μπορω να βρω δουλεια εκει που θελω,χωρις να αναγκαζομαι να 'γλειφω' τον καθε ηλιθιο!θελω να αναγνωριστει η αξια μου (η οποια αξια μου τελος παντων).τα υπολοιπα ειναι μια τεραστια λιστα που δεν νομιζω πως μπορω να γραψω τωρα διοτι θα ξημερωθουμε....
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |