Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πως ειναι οταν καταπιεζεται ενα ταλεντο που εχεις; |
|
|
Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις |
| Καταπιεσες ποτε ενα ταλεντο σου γιατι ενιωθες οτι δεν ησουν ετοιμος γι'αυτο; |
| Ναι,το εχω κανει. |
|
66% |
[ 4 ] |
| Οχι,ποτε. |
|
33% |
[ 2 ] |
|
| Σύνολο Ψήφων : 6 |
|
| Συγγραφέας |
Πως ειναι οταν καταπιεζεται ενα ταλεντο που εχεις; |
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
Ειμαι εικοσι ετων...σπουδαζω μεσογειακες σχεσεις στη Ροδο...εχω μια οικογενεια 800 χιλιομετρα μακρυα μου..και μια σχεση συνεχως διπλα μου...η κοινωνια;απλα κοινωνια...Νιωθω πιεσμενη οχι απο καποιον αλλο αλλα απο τον εαυτο μου..Παντα μου ελεγαν ολοι οτι εχω ομορφη φωνη και το ηξερα κι εγω κατα βαθος...εκανα πολλες κινησεις αλλα παντα πηγαινε κατι στραβα...το εριχνα κι εγω στην απαισιοδοξια κι αγιος ο Θεος...Τωρα ηρθε η ευκαιρια μου να αποδειξω στον εαυτο μου οτι αξιζω...να πιασω το μοκροφωνο και να καταπληξω τον εαυτο μου....
συνεχιζεται...
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
μπορείς να τραγουδήσεις το τραγούδι του myaegean (όχι δεν έχουμε. αλλά ποτέ δεν ξέρεις. μπορεί κάποιος εδώ μέσα να είναι ταλαντούχος στιχουργός)
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
|
|
| |
|
|
|
οταν η γυαλα σου θα ειναι γεματη,
και ολα τα ψαρια θα σου κλεινουν το ματι,
τοτε θυμησου τη χρυση συμβουλη,
ελα στο my και εσυυυυ!!!
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
Χμμμ,ενδιαφερον,θα το εχω υποψιν!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
my aegean factor auditions 2010!
Πολλοί ανεβάζουν στο utube covers από διάφορα συγκροτήματα για να πάρουν γνώμες ή απλά αν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους να προωθήσουν το είδος μουσικής που ακούν. Εναλλακτικά σκυλάδικα και καμιά ροκ μπάντα...
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
Σ'ευχαριστώ,Shiroi Kumo για τη συμπαράσταση..
|
|
|
|
| |
|

raven
Μικρό Μολύβι

Oct 29, 2010
28
|
|
keep trying! οσες στραβες και να σου ερθουν,θα ερθει κ η καταλληλη ευκαιρια!αν το αγαπας πραγματικα,μην τα παρατας!
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|