Ευχαριστώ
dissenter και άλλοι,όμως πολύ φοβούμαι πως όσοι έγραψαν σε αυτό το θέμα δεν κατάλαβαν και πολύ καλά την ερώτησή μου.
Εάν δείτε,στο τέλος της απορίας που έχω,αναφέρω το θέμα ''της χαμένης απόλαυσης'',και θα εξηγήσω αμέσως τι εννοώ εάν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν,ευλόγως βέβαια.
Η ενημέρωση πώς επιτυγχάνεται το γνωρίζουμε,σωστά;Είμαστε παιδιά με πανεπιστημιακή εκπαίδευση οπότε και ενημερωνόμαστε για όλα
με σκοπό την πρόληψη και την καλύτερη διαχείρηση των πραγμάτων μέσα στη ζωή μας.Σαφώς όμως και
δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτήν την εκπαίδευση οπότε
εκεί δεν υπάρχει η ενημέρωση άρα ούτε και η πρόληψη.Οπότε η παιδεία κάνει θαύματα.
Άνθρωποι λοιπόν που
δε γνωρίζουν για το προφυλακτικό-κατί που δεν το συναντάς συχνά-υπάρχουν,άνθρωποι
που γνωρίζουν αλλά δε θέλουν να το χρησιμοποιούν γιατί ''δεν τους βολεύει'',γιατί δεν το έχουν συνηθίσει,κι αυτοί υπάρχουν-μη σας φαίνεται περίεργο,ο κόσμος σας δε σημαίνει ότι είναι
ολόκληρος ο κόσμος.
Αλλά η κατηγορία των ατόμων-την οποία αναφέρω και με ενδιαφέρει να αναλύσω εδώ-είναι εκείνη στην οποία τα άτομα δε χρησιμοποιούν προφυλακτικό όταν κάνουν έρωτα ή σεξ γιατί πιστεύουν πως εάν το''φορέσουν'' θα χάσουν μέρος της απόλαυσης ''του όλου θέματος'',με άλλα λόγια δε θα το ευχαριστηθούν.
Αυτό λοιπόν εγώ το κατακρίνω.
Δεν ανέχομαι ο σύντροφός μου να έχει ως ύψιστη προτεραιότητα σε αυτό το θέμα την απόλαυση,αντί της υγείας μας.
Απαιτώ να χρησιμοποιεί προφυλακτικό,γιατί εάν όχι τότε δείχνει,
ότι δε με εκτιμάει πρώτα πρώτα σαν άνθρωπο-πόσο μάλλον σαν το άλλο του μισό-δείχνει όμως
και κάτι ακόμα...ότι αυτός ο άνθρωπος είναι εγωιστής.Ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν πάθω εγώ κάτι,ότι δεν καταλαβαίνει πως μόνο και μόνο εάν σκεφτούμε το πώς είμαστε φτιαγμένοι,η γυναίκα είναι εκείνη που πάσχει πιο πολύ από τους δύο εάν δεν υπάρχει καθαριότητα
πριν,
κατά τη διάρκεια και
μετά το σεξ!
Εάν διαβάζουν αγόρια αυτή τη στιγμή μη θεωρήσουν ότι κάνω επίθεση στο φύλο τους,όχι,παρόλο που μιλάω γενικά.Εάν θεωρείτε ότι η εξασφάλιση της καλής υγείας της σχέσης σας είναι για σας θέμα ζωής και θανάτου,δε χρειάζεται να φοβάστε για τίποτα.
Τέλος,θέλω να σας αναφέρω και
κάτι πολύ σημαντικό,[b]τη γνωστή μας ουρολοίμωξη,τόσο γνωστή όσο και οικεία,
αλλά που χρήζει πρόληψης και εξέτασης,μία κατάσταση που συμβαίνει
τόσο συχνα όσο 95%!!!
Ρίξτε μια ματια:
http://www.greekurology.gr/8.html
http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&bri...pic=2108.0
[/b]
ας ακολουθήσουν τα σχόλιά σας