Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
"Rate your professor" .. μια αξιολόγηση καθηγητών |
|
|
Το Χρονοντούλαπο |
| Συγγραφέας |
"Rate your professor" .. μια αξιολόγηση καθηγητών |
| |
|
|
|
Φτου! δεν υπάρχει η μορφη?!
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Argonaut έγραψε:
slide έγραψε:
[...]
Πρόκειται απλώς για άλλη μία χυδαία κακογουστιά.
Δεν ξέρω τί είναι πιο λυπηρό - η ευκαιρία για πλάκα που βρήκαν ορισμένοι ή η ευκαιρία για "διαφήμιση" που είδαν ορισμένοι άλλοι. Μάλλον η ανοχή και η αδράνεια που δείχνουμε όλοι οι υπόλοιποι. |
Αν σου φαίνεται κακογουστιά, ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. Όλο το ελληνικό πανεπιστήμιο έχει μια κακογουστιά, αλλά τι να κάνουμε.
Από τη στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω πέντε λογάκια για το πως μου φαίνεται ένας καθηγητής σε σχόλιο γιατί να μην το κάνω;
Έτσι γιατί μπορώ. Βέβαια όταν κάποιος έχει μάθει σε έτοιμες πολυεθνικές και franchise δομές του είναι δύσκολο να καταλάβει κάτι τέτοιο. Είναι πιο glamorous το wiki, η κοκα κόλα, το facebook, το μ******-book και η θειά μου η Ευτέρπη με τα τσόκαρα gucci... |
Καλά, έχεις γράψει πολλές κοτσάνες αλλά μάλλον με το νέο έτος έχεις σκοπό να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.
Διάλεξε, τί θέλεις να προσθέσω:
Το γεγονός ότι συνδέεις το Fb με το wiki και τσόκαρα gucci ή ότι εγώ -ναι, ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ εγώ- υποστηρίζω διάφορες έτοιμες και πολυεθνικές και franchise δομές?
Να προσθέσω στο κοτσανολόγιο που αρχίζω να συντάσσω, γιατί, όπως καταλαβαίνεις, ακόμα κι αν δεν είχες έντονο ανταγωνισμό δε θα ήταν σωστό να το μονοπωλήσεις.
Ξεκόλλα, και σχολίαζε ΟΣΑ γράφω και όχι όσα ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι γράφω.
Η γνώμη ΜΟΥ -και ΔΕΝ υποχρεώνω κανέναν να συμφωνήσει ή να δράσει βάσει αυτής- είναι ότι η όλη ενέργεια είναι ΜΙΑ ΜΑΛ!ΚΙΑ, απαράδεκτη από κάθε άποψη, και ο λόγος που τη γράφω δημοσίως είναι για να μη γελάει ο κόσμος με εκφράσεις τύπου:
Αιγαίο! Να δώσουμε το παρών, μην μας ξεχνάνε!
Είμαστε και εμείς απο τα πιο αξιόλογα πανεπιστήμια...
Γιατί κάποιος που γνωρίζει το συγκεκριμένο άτομο μπορεί -ίσως- να το δει λιγότερο αυστηρά, αλλά
μην ξεχνάτε ότι γράφετε σ' ένα δημόσιο forum, μπορούν να το ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.
Έτσι -ή μάλλον και έτσι- θα αποδείξετε πόσο αξιόλογο πανεπιστήμιο είναι αυτό που φοιτείτε και πόσο καλούς καθηγητές έχετε? Ή ελπίζετε ότι θα βοηθήσει, έστω και ελάχιστα, στο να σας υπολογίζουν περισσότερο?
Τί να πω, πλέον...
Ας υπερθεματίσω, λοιπόν, κι εγώ:
University of the Aegean is ONE of the BEST universities in the northeastern Meditteranean Sea and our tutors are f!cking AWESOME.
Also, we smile a lot.
...Έτσι, για να πιάσουμε και τους εξωτερικούς αναγνώστες, είναι της μόδας το άνοιγμα προς τη Δύση.
Karagiozides - είναι κι αυτή διεθνής λέξη.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
|
|
| |
|
|
|
μαρκαντωνατου, γεωργουλα, σαββακη!
|
|
|
|
| |
|
|
|
slide έγραψε:
Argonaut έγραψε:
slide έγραψε:
[...]
Πρόκειται απλώς για άλλη μία χυδαία κακογουστιά.
Δεν ξέρω τί είναι πιο λυπηρό - η ευκαιρία για πλάκα που βρήκαν ορισμένοι ή η ευκαιρία για "διαφήμιση" που είδαν ορισμένοι άλλοι. Μάλλον η ανοχή και η αδράνεια που δείχνουμε όλοι οι υπόλοιποι. |
Αν σου φαίνεται κακογουστιά, ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. Όλο το ελληνικό πανεπιστήμιο έχει μια κακογουστιά, αλλά τι να κάνουμε.
Από τη στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω πέντε λογάκια για το πως μου φαίνεται ένας καθηγητής σε σχόλιο γιατί να μην το κάνω;
Έτσι γιατί μπορώ. Βέβαια όταν κάποιος έχει μάθει σε έτοιμες πολυεθνικές και franchise δομές του είναι δύσκολο να καταλάβει κάτι τέτοιο. Είναι πιο glamorous το wiki, η κοκα κόλα, το facebook, το μ******-book και η θειά μου η Ευτέρπη με τα τσόκαρα gucci... |
Καλά, έχεις γράψει πολλές κοτσάνες αλλά μάλλον με το νέο έτος έχεις σκοπό να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.
Διάλεξε, τί θέλεις να προσθέσω:
Το γεγονός ότι συνδέεις το Fb με το wiki και τσόκαρα gucci ή ότι εγώ -ναι, ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ εγώ- υποστηρίζω διάφορες έτοιμες και πολυεθνικές και franchise δομές?
Να προσθέσω στο κοτσανολόγιο που αρχίζω να συντάσσω, γιατί, όπως καταλαβαίνεις, ακόμα κι αν δεν είχες έντονο ανταγωνισμό δε θα ήταν σωστό να το μονοπωλήσεις.
Ξεκόλλα, και σχολίαζε ΟΣΑ γράφω και όχι όσα ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι γράφω.
Η γνώμη ΜΟΥ -και ΔΕΝ υποχρεώνω κανέναν να συμφωνήσει ή να δράσει βάσει αυτής- είναι ότι η όλη ενέργεια είναι ΜΙΑ ΜΑΛ!ΚΙΑ, απαράδεκτη από κάθε άποψη, και ο λόγος που τη γράφω δημοσίως είναι για να μη γελάει ο κόσμος με εκφράσεις τύπου:
Αιγαίο! Να δώσουμε το παρών, μην μας ξεχνάνε!
Είμαστε και εμείς απο τα πιο αξιόλογα πανεπιστήμια...
Γιατί κάποιος που γνωρίζει το συγκεκριμένο άτομο μπορεί -ίσως- να το δει λιγότερο αυστηρά, αλλά
μην ξεχνάτε ότι γράφετε σ' ένα δημόσιο forum, μπορούν να το ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.
Έτσι -ή μάλλον και έτσι- θα αποδείξετε πόσο αξιόλογο πανεπιστήμιο είναι αυτό που φοιτείτε και πόσο καλούς καθηγητές έχετε? Ή ελπίζετε ότι θα βοηθήσει, έστω και ελάχιστα, στο να σας υπολογίζουν περισσότερο?
Τί να πω, πλέον...
Ας υπερθεματίσω, λοιπόν, κι εγώ:
University of the Aegean is ONE of the BEST universities in the northeastern Meditteranean Sea and our tutors are f!cking AWESOME.
Also, we smile a lot.
...Έτσι, για να πιάσουμε και τους εξωτερικούς αναγνώστες, είναι της μόδας το άνοιγμα προς τη Δύση.
Karagiozides - είναι κι αυτή διεθνής λέξη. |
Ωραία λες τη γνώμη σου κι εγώ λέω τη γνώμη μου για αυτά που γράφεις. Όλοι κρινόμαστε εδώ από αυτά που γράφουμε. Και η γνώμη μου είναι πως όχι μόνο το συγκεκριμένο σου σχόλιο είναι άχρηστο και μιζεριασμένο αλλά η όλη σου παρουσία εδώ είναι μια καλά μελετημένη φάρσα!
Βέβαια υπάρχει ειδικός όρος για αυτό που κάνεις εδώ και λέγεται CONCERN TROLLING
Απλά και στα ίσια σου λέω πως είσαι ένα ακόμα concern troll, το οποίο καμώνεται πως καίγεται για το forum αναλαμβάνει και καλά δράσεις, παροτρύνει και εξαπολύει "σταυροφορίες" αλλαγών πάντα για το καλό του forum ενώ διατηρεί μια κρυφή ατζέντα γελοιοποίησης, μείωσης ή ακόμα και καταστροφής της συγκεκριμένης online κοινότητας.
Μπορώ να γράψω άπειρες περιπτώσεις στις οποίες το κανεις αυτό αλλά το καλύτερο που έχει να δει κανείς είναι το ύφος σουπερ αυθεντίας και υπέρμαχου-και-καλά-του myAegean που έχεις σαυτό το τόπικ Συζήτηση περί myAegean Moderating/Forum/Κατεύθυνση
Αλλά μην πάτε μακριά όσοι διαβάζετε, δείτε απλά και σε αυτό το τόπικ που φτιάχτηκε για μια πραγματικά χαβαλεδίστικη "ψηφοφορία" πώς το άτομο Slide βρίσκει πάλι ευκαιρία να μειώσει το πανεπιστήμιο Αιγαίου με εντελώς πικρόχολο τρόπο λες και το ελληνικό πανεπιστήμιο στο σύνολό του είναι τόσο καταπληκτικό και το Αιγαίου είναι το αποπαίδι.
Απλά είναι μια λογική αποριά αφού είναι τόσο χάλια το Παν.Αιγαίου και το MyAegean είναι μια μάζωξη από εαυτούληδες ατομικιστές και τυχάρπαστους τυπάκους αλλά και προσωπικό site κάποιου inertia, τότε ΤΙ ακριβώς θέλει το άτομο Slide να το παίξει; Ο Σωτήρας;
Η απάντηση είναι απλή παίδες κλασσική περίπτωση Concern Troll
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
|
|
θέλετε να σας ανοίξω ένα τόπικ ειδικά για σας να τσακώνεστε εκεί μέσα με την ησυχία σας ή προτιμάτε να το κάνετε μόνο στα άλλα θέματα και να τα χαλάτε;
μόλις πριν λίγο καθάρισε ο inertia το τόπικ του ΜΠΕΣ και μετέφερε τα flames αλλού, και τώρα βαρεθήκατε εκεί και ήρθατε εδώ;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δεν έχει πολλούς δικούς μας. Κρίμα. Πολύ πλάκα πάντως σαν site:)
|
|
|
|
| |
|
|
|
e3iswsi έγραψε:
θέλετε να σας ανοίξω ένα τόπικ ειδικά για σας να τσακώνεστε εκεί μέσα με την ησυχία σας ή προτιμάτε να το κάνετε μόνο στα άλλα θέματα και να τα χαλάτε;
μόλις πριν λίγο καθάρισε ο inertia το τόπικ του ΜΠΕΣ και μετέφερε τα flames αλλού, και τώρα βαρεθήκατε εκεί και ήρθατε εδώ; |
Kάτι σχετικό με το θέμα του τόπικ έχεις να γράψεις; Τουλάχιστον ξέρεις να διαβάζεις;
Προφανώς αναφέρομαι στο γιατί το τόπικ είναι χαβαλεδίστικο σχετικά με το site "Rate your professor". Βγήκες offtopic μόνο και μόνο για να επισημάνεις πως κάποιος μπαχάλεψε το topic και τελικά ο ίδιος έγραψες κάτι τελείως άσχετο με το θέμα.
Συγνώμη αλλά η στάση σου μου θυμίζει κάτι βολεμένους μικροαστούς που βλέπουν να κοπανάνε το κεφάλι κάποιου πάνω στο αυτοκίνητο τους κι αυτόι ωρύονται πως θα τους χαλάσει το καπό και μόνον αυτό...
Τέλοσπάντων στο Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης που με ενδιαφέρει δεν έχει κάτι δυστυχώς
|
|
|
|
| |
|
|
|
^ ^ Δε μιλάς σοβαρά τώρα...
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
|
|
θεωρείς δηλαδή ότι κεφάλι είναι το troll του slide και τα flames που διαφαίνονται ότι θα πιάσουν μερικές σελίδες και καπό αυτοκινήτου είναι το τόπικ;
εγώ θα έλεγα ότι το κεφάλι είναι το τόπικ και σας προτείνω να σας δώσω ένα πλαστικό κεφάλι (απ' αυτά με το σφυριχτράκι) να το κοπανίσετε όσο θέλετε.
και πιστέψτε με, θα έχει πιο πολύ πλάκα να σας βλέπουμε να κοπανάτε το πλαστικό κεφάλι και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος του σφυριχτρακίου παρά να γίνεται αυτό που γίνεται σε ένα σωρό τόπικ
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |