Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
Fail ?! xD !!!!! |
| |
|
|
|
icsd08063 έγραψε:
Supersonic έγραψε:
Θέλω από αυτό που πίνεις και εσύ φιλαράκι ! |
Έλα τώρα που δεν ξέρεις, αφού μαζί το πίναμε το πρωί
(τον χυμό...) |

|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Το site κάνει πάλι νερά κατά την πλοήγηση σε αυτό.
Γιάννη, μου έβγαλε συγκεκριμένα αυτό και μαζί και την πίστη μέχρι να απαντήσω στο θέμα.
Επίσης, ο FF εμφανίζει και ένα αρχείο προς download/save ονόματι tomeas.my, σαν εκείνο που εμφάνιζε παλαιότερα. Όλα αυτά σε ανύποπτες στιγμές περιήγησης στο site.
Λειτουργικό: Windows 7 Pro x32
Browser: Mozilla Firefox 3.6.13
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
icsd08063 έγραψε:
Το site κάνει πάλι νερά κατά την πλοήγηση σε αυτό.
Γιάννη, μου έβγαλε συγκεκριμένα αυτό και μαζί και την πίστη μέχρι να απαντήσω στο θέμα.
Επίσης, ο FF εμφανίζει και ένα αρχείο προς download/save ονόματι tomeas.my, σαν εκείνο που εμφάνιζε παλαιότερα. Όλα αυτά σε ανύποπτες στιγμές περιήγησης στο site.
Λειτουργικό: Windows 7 Pro x32
Browser: Mozilla Firefox 3.6.13 |
thnx για την ενημέρωση Κώστα! Αν μπορείς πες μας και κάτι ακόμη: - πόσο συχνά στο κάνει; Επίσης: - στον ff έχεις κάποια εξτρά ρύθμιση/tweak πέραν των προεπιλεγμένων;
Ίσως να βοηθούν λιγάκι τα παραπάνω.. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο, ίσως οφείλεται σε ποικίλες αλληλο-επικαλυπτόμενες συγκυρίες το γιατί μπορεί να εμφανίζεται αυτό... 
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Χμ...
Μόλις πάτησα reply για να γράψω, μου έβγαλε τα ίδια πράγματα. Αμέσως μετά, μόλις έδωσα username / password, μου το ξαναέκανε. Το "διορθώνω" με back και ξανά forwrad.
Δεν έχω πειράξει τίποτα στον FF (about:config) πέραν από την εγκατάσταση των προσθέτων Speed Dial και Tab Mix Plus. Επίσης, σήμερα ειδικά το έκανε πολλές φορές. Συνήθως, τα περισσότερα γίνονταν με την δεύτερη φορά.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
χμμ.. παραμένει μυστήριο δυστυχώς...
μα το κοιτάμε, για να ανιχνεύσουμε πού μπορεί να συμβαίνει το πρόβλημα..
|
|
|
|
| |
|
|
|
Χμμ ο υπεύθυνος service αν δεν το φτιάξει γρήγορα, απολύεται  !!!!!
Α και να μην ξαναεπαναληφθεί, εκεί σίγουρη η απόλυση xD !!!!!
|
|
|
|
| |
|

dissenter
Γκουρού

Dec 31, 2008
1071
Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Που είναι η slide να κριτικάρει το site πάλι και να πει ότι της μόδας είναι το Web 2.0;
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|