Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
ΡΟΔΟΣ |
| Συγγραφέας |
Προσκοπισμός |
| |
|
|
|
Καλησπέρα,
Όσοι φοιτητές επιθυμούν να ασχοληθούν με τον προσκοπισμό μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους κατατοπίσω ανάλογα.
Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,
Πάνος Τριανταφύλλου
Α.Ο.Π. 4ου Συστήματος Ν/Π Ρόδου
www.nautoproskopos.gr
τηλ επικ 6942476838
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
Οταν μηλάς για προσκοπισμό τι εννοείς? δλδ εκδρομικες, πεζοπορικες και φυσιολατρικες δραστηριοτητες? αναφέρεσαι μόνο στους φοιτητες της ροδου?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Όταν μιλάω για προσκοπισμό μιλάω για την μεγαλύτερη κίνηση νέων στον κόσμο. Ο προσκοπισμός δεν είναι μόνο εκδρομές και καλές πράξεις.
Είναι ένα εναλλακτικό εκπαιδευτικό σύστημα που έχει σκοπό να διαπαιδαγωγήσει νέους από 7-18 χρονών με την υποστήριξη ενήλικων εθελοντών. Η διαπαιδαγώγησή εστιάζεται στην απόκτηση αρχών από τους νέους, την ανάπτυξη των έμφυτων κλίσεων κάθε παιδιού μέσα από το παιχνίδι και την βιωματική εκπαίδευση.
Οι εκδρομές και οι καλές πράξεις είναι μέρος της Προσκοπικής Μεθόδου. Η Εκπαιδευτική Μέθοδος των προσκόπων περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα τεχνικών προκειμένου να επιτευχθεί η αποστολή της κίνησης. (πχ αναφέρω δραστηριότητες με βάρκες, πολιτιστικής κληρονομιάς κλπ)
|
|
|
|
| |
|
|
|
Προσκοπισμός δεν υπάρχει μόνο στην Ρόδο. Πρόσκοποι υπάρχουν και στην Σύρο, Χίο, Μυτιλήνη. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να τον φέρω σε επαφή!
|
|
|
|
| |
|

Irene
Έμπειρος

Nov 29, 2008
232
Τόπος: Άγιος Νικόλαος , Κρήτη
|
|
Είμαι 18 χρονών και φοιτήτρια στη Χίο , θέλω να ασχοληθώ με τον προσκοπισμό αλλά δεν έχω ασχοληθεί ξανά...μπορώ?
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
Δηλάδη μεγαλύτεροι απο 18 δεν μπορούν να ενταχθούν;
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
Ευχαριστώ,inertia,συνεννοήθηκα με τον trecopan και υπάρχει πιθανότητα να μπω στο Δίκτυο Αεροπροσκόπων.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
irida έγραψε:
Ευχαριστώ,inertia,συνεννοήθηκα με τον trecopan και υπάρχει πιθανότητα να μπω στο Δίκτυο Αεροπροσκόπων. |
τέλεια! υπέροχο που βρήκες κάτι που να σου αρέσει!
Θα χαρούμε να έχουμε την όποια επαφή & ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα αυτά, πού ξέρει κανείς, μπορεί να ευοδωθεί κάποια κοινή εκδρομική δραστηριότητα στο εγγύς μέλλον!!
[idea spreading ]
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|