Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Αγγελίες - Προσφορές |
| Συγγραφέας |
[*] ΑΓΓΕΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ |
| |
|
|
|
ΨΑΧΝΩ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΕΧΕΜΥΘΗ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΕΙΛΕ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟ samos400 ΣΤΟ yahoo ΤΕΛΕΙΑ gr
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
δε μας λες τί τη θέλεις ούτε ποιος είσαι. αυτό δε μου φαίνεται και τόσο ασφαλές.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Manos400 έγραψε:
ΨΑΧΝΩ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΕΧΕΜΥΘΗ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΕΙΛΕ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟ samos400 ΣΤΟ yahoo ΤΕΛΕΙΑ gr |
Φίλε Μanos400 γίνε πιο σαφής τουλάχιστον εδώ στο forum. Γιατί στο Email σου μπορείς να λες ο,τι θέλεις. Απλά από σεβασμό σε εμάς που συμμετέχουμε εδώ περιμένουμε μια πιο κόσμια αγγελία.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
σε περίπτωση που δεν υπάρχει απάντηση εντός εβδομάδας, κάνουμε "φασίνα" στα topics αυτά.
Καλό είναι να κρατείται μια ποιοτική συνεισφορά στην κοινότητα. Οι ευκαιριακοί "έξυπνοι" που προσβλέπουν σε κατάχρηση και εξευτελισμό της ανθρώπινης κατανόησής μας συλλογικά ή ατομικά δεν νομίζω πως έχουν θέση εδώ.
με τιμή.
|
|
|
|
| |
|
|
|
manos400 έγραψε:
ΨΑΧΝΩ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΕΧΕΜΥΘΗ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΕΙΛΕ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟ samos400 ΣΤΟ yahoo ΤΕΛΕΙΑ gr |
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ
ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ Η ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
|
|
πες μας ρε άνθρωπε σε ποιο μπαρ. μυστικό το κρατάς; (τη θες και εχέμυθη)
|
|
|
|
| |
|
|
|
na ste kala pedes! thanks!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
nikos777 έγραψε:
na ste kala pedes! thanks!! |
nikos777 στην επόμενη φορά που θα ποστάρεις link χωρίς λόγο (δεν μας το επεξηγείς, αλλιώς, είναι σεβαστό) θα υπάρξουν κυρώσεις. Προς το παρόν έχεις επιδείξει "spamming συμπεριφορά", και στα 2 posts σου.
Δεν είναι "παιδική χαρά" εδώ. Last notice.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
|
|
αυτό το τόπικ πετάξτε το γιατί ο manos400 δεν μας λέει σε τί βρωμοδουλειά θέλει να μπλέξει τα κορίτσια μας.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |