"την θέλω....."

Το Χρονοντούλαπο

Συγγραφέας "την θέλω....."

Παρ, 08 Απρ 2011 6:37 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

mixalis9449
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Apr 08, 2011
1

Γεια σας... πηγαίνω 2 λυκείου.Μου αρέσει μια κοπέλα η οποία είναι ένα χρόνο μικρότερη.Πηγαίναμε μαζί φροντιστήριο και κάναμε πολύ παρέα αλλά μετά το καλοκαίρι που πέρασε δεν βλεπόμαστε πολύ συχνά. Όσο πηγαίναμε φροντιστήριο μαζί είχα καταλάβει ότι της άρεσα.Πριν 'κανα μήνα της είπα τι νιώθω για αυτήν αλλά εκείνη μου είπε πως δεν θέλει να χαλάσουμε αυτό που έχουμε(το φιλικό) αλλά και ότι είναι ερωτευμενη με άλλον.Μέχρι πριν της πω ότι μου αρέσει στέλναμε μηνύματα και μιλάγαμε για αρκετη ώρα.Από την στιγμή που της το είπα δεν μου στέλνει από μόνη της μηνύματα αλλά αποφεύγει να απαντάει και στα δικά μου. Από φίλους της έχω μάθει ότι έκανε κάτι με αυτόν που της άρεσε και τώρα (για άγνωστους λόγους) είναι τσατισμένη μαζί του......τι να κάνω για να μου δώσει σημασία.......... Sad

Παρ, 08 Απρ 2011 11:47 pm

Constanteins...
Γκουρού
Γκουρού

Feb 09, 2009
671
Τόπος: Volos, Magnesia

Καλησπέρα σου φίλε μου. Εγώ δεν είμαι ειδικός σ' αυτά αλλά ξέρω ένα άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει, αρκετά. Στείλε ένα μήνυμα στο melaki_1803 ΣΤΟ hotmail ΤΕΛΕΙΑ com (για λόγους ασφαλείας το ΜΑΙΛ φείνεται διαφορετικο γι' αυτό θα στο πω και αλλιώς: melaki[κάτωπαύλα]1803[παπάκι]hotmail[τελεία]com) . Ασχολείται με τέτοια θέματα και μπορεί να σε βοηθήσει.

Καλωσόρισες πάντως στην μικρή μας (μεγάλη είναι...) διαδικτυακή κοινότητα!

Σαβ, 09 Απρ 2011 6:19 am

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

γεια σου μιχαλη μου και καλως μας ηρθες στην παρεα!

το ζητημα σου ειναι κλασικο, αλλα να ξερεις οτι στον ερωτα δεν υπαρχουν ειδικοι και ο καθενας μας ειναι εντελως διαφορετικος και η καθε περιπτωση διαφερει... μην στηριχθεις σε αποψεις κανενος σκεψου ΕΣΥ τι πρεπει να κανεις! εσυ την ξερεις, την εχεις προσεγγισει και το πιο βασικο ξερεις ΕΣΕΝΑ! με βαση τα δικα σου θελω πρεπει να κθνηθεις!

παρολα αυτα θα σου πω την γνωμη μου, αλλα στο ξαναλεω κανεις μας δεν ειναι ειδικος και μας χωριζει μια σχετικη αποσταση ηλικιας, διαφορετικος τροπος σκεψης, ζωης και συνθηκες.

η ηλικια σας ειναι δυσκολη. κοπελες και αγορια δινετε πιο πολυ βαρος στην φιλια παρα σε μια σχεση. εχετε περισσοτερο αναγκη απο καποιον να σας κανει να αισθανθειτε ασφαλεια, να σας ανεβασει ψυχολογικα, παρα μια σχεση, οπου κυριαρχει η ανασφαλεια και η αβεβαιοτητα! εσυ της τα εδωσες αυτα! την εκανες να νιωθει και ασφαλης και σιγουρη σαν φιλος. ηταν ομως οπως ισχυρστηκε ερωτευμενη με αλλον! εισαι σιγουρος βασικα γι αυτο? η στο ειπε να σε απομακρυνει? αν ειναι οντως ερωτευμενη μαζι του, τοτε απομακρυνθηκε απο σενα, οταν της εκδηλωσες τα συναισθηματα σου, για να μην σε πληγωσει και επειδη ενιωθε ασχημα απεναντι σου... εσυ καλα εκανες ομως και της εστελνες, εδειχνες πως εισαι εκει, και ειναι καλο για σενα στο να κερδισεις εδαφος

τωρα που εγινε φαση με τον αλλον και ξενερωσε, εστειλες ενα μυνημα? στειλε και ωρα ρωτα την αν ειναι καλα και οτι εσυ εισαι εκει να μιλησετε οτι ωρα θελει οποτε θελει(πιανει πιστεψε με, συγκινει.) τωρα στο χερι σου ειναι να εισαι κοντα της και να την διεκδικησεις. προσεγγισε την και κανε την να νιωσει την ιδια ασφαλεια και σιγουρια με τοτε... σιγα σιγα μην βιαστεις να της πεις πως νιωθεις, μπορει να την τρομαξεις! κερδισε την αγαπη της απλα και λιτα μην κανεις μεγαλα πραγματα, γιατι η αγαπη φαινεται σε απλα καθημερινα πραγματα. και μην ταξεις ποτε κατι που δεν μπορεις να κανεις! βασικος κανονας απαραβατος!

αυτα απο μενα, δεν ειμαι ειδικη, μια αποψη πεταξα, υπαρχουν χιλιαδες! η βασικη συμβουλη μου συνοψιζεται σε μια φραση: be yourself! δεν θα χασεις ποτε! Happy

Σαβ, 09 Απρ 2011 6:53 pm

Constanteins...
Γκουρού
Γκουρού

Feb 09, 2009
671
Τόπος: Volos, Magnesia

fraoulitsa έγραψε:
η ηλικια σας ειναι δυσκολη. κοπελες και αγορια δινετε πιο πολυ βαρος στην φιλια παρα σε μια σχεση.

Αχ αυτά τα παιδικά χρόνια...πολλές αναμνήσεις!!
Εγώ λέω να ζήσεις τα παιδικά σου χρόνια γιατί όταν φτάσεις στην ηλικία μας, θα αναπολείς τις παλιές μέρες που ήσουν χωρίς πολλές εργασίες και διαβάσματα. Μακριά από εφορίες, ΔΕΗδες, ΟΤΕδες και νερά...

Σαβ, 09 Απρ 2011 7:39 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

βρε κωνε δεν ειναι και κανενα μωρο! αστον να ερωτευτει.. καλα ειναι αυτα, ειναι αθωα, τρυφερα και χωρις καυγαδες!

κανεις σαν παππους!! χιχι παλι καλα που εχουμε ολοι τους γονεις μας να λες, γιατι και μεις δεν ειμαστε μεγαλοι, δεν εχουμε μπει στα μεγαλα ζορια!

Σαβ, 09 Απρ 2011 9:39 pm

pocahontas
Έμπειρος
Έμπειρος

Apr 11, 2005
259

Constanteinstein έγραψε:
fraoulitsa έγραψε:
η ηλικια σας ειναι δυσκολη. κοπελες και αγορια δινετε πιο πολυ βαρος στην φιλια παρα σε μια σχεση.

Αχ αυτά τα παιδικά χρόνια...πολλές αναμνήσεις!!
Εγώ λέω να ζήσεις τα παιδικά σου χρόνια γιατί όταν φτάσεις στην ηλικία μας, θα αναπολείς τις παλιές μέρες που ήσουν χωρίς πολλές εργασίες και διαβάσματα. Μακριά από εφορίες, ΔΕΗδες, ΟΤΕδες και νερά...

Χαχαχα σωστός!!!!

Βασικά κοίτα να ζήσεις όσο πιο ξέγνοιαστα μπορείς αυτά τα χρόνια + τα φοιτητικά γιατί είναι τα καλύτερα και δεν γυρνούν πίσω ποτέ ξανά!!!! Δυστυχώς.....αμά δεν σε θέλει αυτή βρες μια που με χαρά θα σε θέλει!

Δευ, 11 Απρ 2011 9:59 am

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Μάγκα cool ! Δεν έγινε και κάτι μικρός είσαι θα ξεκόλλήσεις ! Και όπως λέει και το άσμα γυναίκες πολλές πάρα πολλές !
Και τώρα μετά την εισαγωγούλα πάμε στο ψητό !
Η τύπισσα όπως έχεις και έχουμε καταλάβει σε έχει γραμμένο (τώρα το πού είναι μια άλλη ιστορία xD, προσωπικά δεν θα προτιμούσα στα παππούτσια και στα λοιπά αντικείμενα αλλά κάπου στο σώμα της !) , οπότε εσύ σαν άντρας που είσαι μην ξεκινήσεις τα φλορίστικα και σ'αγαπάω και σε θέλω, της το πες το ξέρει μια φορά αρκεί !
Επιπλέον φαίνεσαι και εντάξει άτομο άρα υποθέτω ότι η τύπισσα σε έχει αποκαλέσει καλό παιδί παλίκαρε την έκατσες ! Ώς γνωστόν οι περισσότερες γκόμενες σε αυτή την ηλικία δεν γουστάρουν καλά παιδιά, τα γουστάρουν όταν 30αρίσουν για ευνόητους λόγους !
Ακόμα η τύπισσα τώρα με τον άλλο τυπά θα φάει τα μούτρα της γιατί όπως μας είπες τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως το θέλει , προς Θεού όταν γυρίσει πίσω σε σένα μην την υποδεχθείς με ανοιχτές αγκάλες και κόκκινα χαλιά, λίγι αξιοπρέπεια δεν βλάπτει !
και τέλος μην αλλάξεις επειδή έπεσες στην λάθος γυναίκα, μην τις βάλεις όλες σε ένα τσουβάλι, κάπου εκεί έξω υπάρχει μία που σε αγαπάει πραγματικά, άνοιξε τα μάτια σου και θα την βρείς !

Υ.Γ. Ποτέ μην λές στην άλλη τι νιώθεις εκτός και αν το αξίζει θα σε πατήσει κάτω !

Δευ, 11 Απρ 2011 12:45 pm

pocahontas
Έμπειρος
Έμπειρος

Apr 11, 2005
259

Supersonic έγραψε:

και τέλος μην αλλάξεις επειδή έπεσες στην λάθος γυναίκα, μην τις βάλεις όλες σε ένα τσουβάλι, κάπου εκεί έξω υπάρχει μία που σε αγαπάει πραγματικά, άνοιξε τα μάτια σου και θα την βρείς !

Υ.Γ. Ποτέ μην λές στην άλλη τι νιώθεις εκτός και αν το αξίζει θα σε πατήσει κάτω !

Ωραία συμβουλή ειδικά απο άντρα, ακόμη πιο σημαντική! Να συμπληρώσω ότι λάθος άνθρωποι υπάρχουν παντού, δυστυχώς η ευτυχώς στη διαδρομή της ζωής "χρειάζονται" κι αυτοί για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε απο κάποιο σημείο κι έπειτα τι θέλουμε και τι μας αξίζει! Wink

Κυρ, 17 Απρ 2011 7:13 pm

vaso26
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Apr 17, 2011
1

na thn ksexaseis!an einai kollhmenh me allon dn exeis kai polles elpides!stamathse na sou stelnei mhnumata isws epeidh dn 8elei na dhmiourghsei kapoio provlhma me ton allon!

Δευ, 18 Απρ 2011 9:38 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

vaso26 καλωσόρισες στην παρεούλα μας!
Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου και την καλοσύνη σου να βοηθήσεις το φίλο με τη συμβουλή σου!

Αν μπορείς μονάχα απέφευγε να χρησιμοποιείς greeklish! Είναι επίπονο αν είσαι συνηθισμένος σε αυτά, το κατανοούμε, αλλά αξίζει τον κόπο να το προσπαθούμε!!
welcome again + αναμένουμε τα ..φώτα σου! Smile

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Π.Μ.Σ. στην "Ιστορία, Ηθική και ...

από Bio-Tech
Συζήτηση: Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές Απαντήσεις: 0

Τετ, 24 Μάϊ 2023 6:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Έρευνα αγοραστικής συμπεριφοράς καταν...

από sofia28
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Τετ, 05 Απρ 2023 7:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή Ταινίας "Bohemian Rhapso...

από EvaDr
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τρι, 21 Μάρ 2023 4:53 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές Cine-Ματιές - Προβολ...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Κυρ, 19 Μάρ 2023 5:34 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές Cine-Ματιές - Προβολ...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Τρι, 14 Μάρ 2023 12:24 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics