ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ιστότοπος βρίσκεται σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση. Το περιεχόμενο αποτελεί αρχειοθετημένο αντίγραφο αυτού το οποίο και εμπλουτίζεται για λόγους διάσωσης και διατήρησης αρχείου.....
Καλησπέρα σε όλους! Καινόύργια και εγώ στην παρέα. όπως΄ολα δείχνουν θα είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στο Ναυτιλιακό του Παν Αιγαίου. Μένω μόνιμα στην Πάτρα οπότε όλες αυτές οι αλλαγές θα είναι δύσκολες για μένα αλλα τουλάχιστον ξέρω ότι πέρασα σε μια καλή σχολή με προοπτικές...
Καλησπέρα και σε εσένα Xristiana Καλωσήρθες στην παρέα μας! Εύχομαι να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς
Η Χίος είναι όμορφη και αρκετά ήσυχη, εντελώς διαφορετική από την Πάτρα. Σίγουρα θα περάσεις όμορφα εκεί
Xristiana έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Καινόύργια και εγώ στην παρέα. όπως΄ολα δείχνουν θα είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στο Ναυτιλιακό του Παν Αιγαίου. Μένω μόνιμα στην Πάτρα οπότε όλες αυτές οι αλλαγές θα είναι δύσκολες για μένα αλλα τουλάχιστον ξέρω ότι πέρασα σε μια καλή σχολή με προοπτικές...
Καλωσόρισες Xristiana στην παρέα του Αιγαίου μας!
Είναι λογικότατο και φυσικό να έχεις μια ανησυχία και άγχος προς το παρόν, αλλά θα δεις πως πολύ γρήγορα όλα αυτά θα εξαφανιστούν και θα περάσεις πανέμορφες στιγμές!!!
Όσο μπορούμε, (ακόμη και όσοι δεν φοιτούμε στο τμήμα σου) θα χαρούμε αφάνταστα να σ'έχουμε κοντά μας! Το κέφι και η διάθεση είναι στο φουλ!!
Γεια σου και από εμένα.... καλωσόρισες στην παρέα μας... (και αν όλα πάνε καλά και στο τμήμα μας!)
Είμαι φοιτήτρια στη Τμήμα Ναυτιλίας... αν χρειαστείς κάτι μπορείς να μου πεις!!!!
Καλή φοιτητική ζωή πάνω από όλα!!!!!!