Μια ανάρτηση μπορεί να είναι ενδιαφερουσα και μόνο απο την γραφή της, καλα δομημένη , ομοιόμορφα διατυπωμένη. Θεωρώ πως ο καθένας λεεί τη γνώμη του, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε...άλλωστε το υγιές είναι μέσα απο την αντιπαράθεση να έχουμε δημιουργικό διάλογο. Προσωπικά, εξέφρασα το ότι μου άρεσε σαν ανάρτηση στο θέμα , απο κει και πέρα θεωρώ ότι η παράθεση κοινωνιολογικών θεωριών..... παραπέμπει σε μάθημα κι όχι σε εκφορά γνώμης ή δημιουργία διαλόγου καθότι δεν παρουσιάζεται σαν κτήμα, αλλα σαν δημιοσιογραφική έρευνα. Με όλο τον σεβασμό συνάδελφε αλλά πέρα απο κοινωνιολόγοι-επιστήμονες είμαστε κι άνθρωποι κι αν τις θεωρείες δεν τις κάνουμε κτήμα μας, αν φυσικά συμφωνούμε, τότε θεωρώ ότι είναι λάθος απλά να τις παρουσιάζουμε με τη μορφή "κατεβατού"....η σχολή τελειώνει όπως και η φοιτητική ιδιότητα απο κει και πέρα είμαστε μόνο εμεις κι ο κόσμος, ο συνομιλητης.
μιλησα σαν ανθρωπος, οχι σαν επιστήμονας, γιατι τοτε ο λογος μου θα ήταν αλλιως. αλλωστε ειμαστε στο πανεπιστήμιο οχι να παπαγαλιζουμε γνωση, αλλα για να την χρησιμοποιούμε για δικο μας οφελος και να διαμορφωνουμε αποψη.
διαφωνησα μονο για το βιολογικο κομματι, που ειπα οτι το σεβομαι ομως,διοτι τιποτα δεν ειναι παγιωμενο. αλλωστε και οι θεωρητικες επιστημες δεν εχουν καμια αποδειξη.
αυτα που ανεφερα λοιπον, ειναι η δικη μου αποψη πανω στο εν λογω ζητημα με δικα μου επιχειρηματα και αποψη... δεν ξερω αν παραπεμπει σε μαθημα, και δεν ξερω αλλα χαιρομαι αν εγινε αυτο σημαινει οτι κατι εχω μαθει....
δημοσιογραφικη ερευνα ειναι λιιιγο δυσκολο να θυμιζει επισης, διοτι οι δημοσιογραφοι δεν ασχολουνται δυστυχως με τετοια ζητηματα αλλα με αλλα ανουσια... αλλα και αυτο παλι δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο, διοτι πολλοι κοινωνιολογοι γινονται δημοσιογραφοι και για να γινεις τετοιος κατα την γνωμη μου θελει να κανεις ερευνα και να εχεις κοινωνιολογικες γνωσεις, διοτι τπτ δεν πρεπει να μενει χωρις ενα θεωρητικο υποβαθρο πισω του, για να υπαρχει μια κοινη συνισταμενη...
οπως και να χει, αυτη πραγματικα ηταν η γνωμη μου, δεν πιεζω κανεναν να την ασπαστει, απλα συμμετειχα σε μια πολυ ενδιαφερουσα συζητηση και πατησα σε ενα πολυ ενδιαφερον ποστ ωστε να ξεδιπλωσω την δικη μου σκεψη.!