Πρόταση για international θέματα σε my και AIESEC.

   
   

 Idea Pool - Ιδέες, Προτάσεις, mini-Projects

 
Συγγραφέας Πρόταση για international θέματα σε my και AIESEC.
 
       
Κυρ, 29 Οκτ 2006 11:57 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


Πρόσφατα έτυχε να λάβω κάποια μηνύματα μέσω κάποιων επαφών μου από ανθρώπους από εξωτερικό, στελέχη είτε μέλη της AIESEC. Έτυχε να υπάρξει μια επικοινωνία μετά από αναφορές σε κοινότητες χρηστών και σελίδες γύρω από το myAegean και την πρωτοβουλία-συνεργασία με την AIESEC και το Πανεπιστήμιό μας.

Το βέβαιο είναι πως άμεσα υπήρξε ενδιαφέρον για συμμετοχή είτε να έρθουν στην Ελλάδα, κάτι που δεν είναι βέβαια αρμοδιότητά μου, αλλά προσπαθώ να διατηρήσω την επαφή, ώστε όταν χρειαστεί να τους ενημερώσω σχετικά.

Αλλά αυτό που αναφέρω και το κοινοποιώ και στην ομάδα για μια ανοιχτή κουβέντα και προτάσεις είναι το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν κάποιοι χώροι στο myAegean με topics στα Αγγλικά, προκειμένου να υποστηριχθούν άνθρωποι που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για το Πανεπιστήμιό μας. Υπάρχει η δυνατότητα να περαστούν κάποιες σελίδες στα Αγγλικά, ενώ κατά τη γνώμη μου, το Forum και η σελίδα Λογαριασμού Χρήστη είναι τα πιο αναγκαία για να αποκτήσουν έναν international χαρακτήρα, μια δυνατότητα να είναι και στα Αγγλικά, ως διεθνής γλώσσα.

Να μπορεί να δοθεί δηλαδή ένας δίαυλος επικοινωνίας ανθρώπων που θα ενδιαφέρονταν να μάθουν για το Πανεπιστήμιό μας είτε να έρθουν και μέσω της AIESEC να γνωρίσουν το χώρο μας.

Υπενθυμίζω σε όλους το http://my.aegean.gr/aiesec/forum που οδηγεί στο forum αφιερωμένο για την AIESEC και το http://my.aegean.gr/aiesec που οδηγεί στη σελίδα του επίσημου ιστότοπου της ελληνικής AIESEC, για την τοπική επιτροπή του Αιγαίου.


Προτείνω, πρόχειρα σκεφτόμενος, να υπάρξει μια νέα Γενική Κατηγορία «for Foreigners» ή «international students & topics» ή κάτι παρόμοιο, στο οποίο είτε να υπάρχουν σύνδεσμοι προς topics στα Αγγλικά, είτε να βρίσκονται εκεί μόνο όλα τα Posts στα Αγγλικά! Θέλει πιστεύω ένα προσεκτικό σχεδιασμό ώστε και να βρίσκονται εύκολα οι συζητήσεις, αλλά και να παρακινούνται εύκολα οι ξένοι να γράψουν εκεί. Φυσικά η πολιτική μας πρέπει να είναι ιδιαίτερη και λεπτή, ενώ σκέφτομαι πως ίσως χρειαστεί από την πλευρά μας (και εδώ χρειαζόμαστε εθελοντικές συμμετοχές) να γίνει μετάφραση σε ορισμένα κείμενα-πληροφορίες, όπως για παράδειγμα μέρος των Κανονισμών του Forum.

Θα περιμένω, καλύτερα στο eMail του myaegean ΣΤΟ aegean ΤΕΛΕΙΑ gr προτάσεις και σκέψεις, προκειμένου να βρούμε μια καλή και βέλτιστη λύση!!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Γιάννης,
από Ομάδα Ανάπτυξης myAegean


     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις 2nd (οnline) International Biennale o...

Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Δευ, 22 Νοέ 2021 5:05 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Παλιά θέματα εξεταστικής

από icsd19180
Συζήτηση: ΣΑΜΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 0

Κυρ, 29 Αύγ 2021 6:37 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Θέματα κατατακτήριων στην πολιτισμική

Συζήτηση: τμ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας Απαντήσεις: 0

Παρ, 08 Νοέ 2019 1:33 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συμμετοχή σε διαγωνισμό video και Συμ...

Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... Απαντήσεις: 7

Κυρ, 26 Νοέ 2017 8:30 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Γίνε μέλος της AIESEC!

Συζήτηση: AIESEC Απαντήσεις: 0

Πεμ, 13 Ιούλ 2017 1:04 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics