Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Ένα μικρό καλωσόρισμα... |
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
γειά σου φραουλίτσα τρόλεϊ
αντέχει, μη σε νοιάζει. μας αρέσει πολύ η βλακεία σου
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
-- γκουχ γκουχ ---
....περιμένω να δω τους φαροφύλακες....
|
|
|
|
| |
|

Elouros
Μικρό Μολύβι

Jul 10, 2011
38
Τόπος: Κως
|
|
|
|
| |
|
|
|
Συγχαρητήρια Elouros!  Καλή αρχή στο νησί της Σύρου, λοιπόν!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Λοιπόν λοιπόν, φαίνεται πως ήρθε και η σειρά μου.. Καλησπέρες και από εμένα σε νησιώτες φοιτητές και μη  Με μεγάλη μου χάρα σήμερα το πρωί είδα πως πέρασα στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων..  Η χαρά καθώς και η ανακούφιση είναι αναμφισβήτητα μεγαλη  Το σάββατο θα είναι η πρώτη επίσημη, φοιτητικής υπόστασης, επίσκεψη στ Σύρο.. Μέχρι τότε λοιπόν...μετράμε αντίστροφαα..!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλώς μας ήρθες suspicious mind!
Τα συγχαρητήριά μου και κάθε ευχή για υπέροχα φοιτητικά χρόνια
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ευχαριστώ πάααααρα πολύυυυυ γ τις ευχές σου.. Να 'σαι καλάαααα.. Εύχομαι με τη σειρά μου καλή συνέχεια και σε σένα  Στη Σύρο είσαι και εσύ;
|
|
|
|
| |
|
|
|
aloxa και απο μενα! καλως μας ηρθες!! τυχερε! θελω να παω στην συρο... μεγαλος στοχος! που θα παει θα ερθω!
μεχρι τοτε καλα να περνας ψαρακι μας!
|
|
|
|
| |
|
|
|
aloha λοιπόν.. Καλώς δικτυωθήκαμε και καλώς σας βρήκαμε..  ΤυχερΗ, τυχερή φίλη fraoulitsa, αν ΚΑΙ το suspicious_mind το κάνει κάπως ποιο "αινιγματικό"  Βεβαίως, να μας έρθεις.. Θα αναμένουμε.. Να 'σαι κάλα κ εσείς καλά να περνάτε μέχρι να έρθετε στο νησάκι..."ΜΑΣ"!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Elouros έγραψε:
Τελικά, μέσω της ειδικής κατηγορίας Τριτέκνων, πέρασα στη Σύρο!!! Είμαι πολύ χαρούμενος!!! Λογικά αύριο το πρωί θα είμαι στο νησί για να βρω σπίτι!!! Καλώς ήρθα λοιπόν και επίσημα πλέον!!!  |
suspicious_mind έγραψε:
Λοιπόν λοιπόν, φαίνεται πως ήρθε και η σειρά μου.. Καλησπέρες και από εμένα σε νησιώτες φοιτητές και μη Με μεγάλη μου χάρα σήμερα το πρωί είδα πως πέρασα στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων.. Η χαρά καθώς και η ανακούφιση είναι αναμφισβήτητα μεγαλη Το σάββατο θα είναι η πρώτη επίσημη, φοιτητικής υπόστασης, επίσκεψη στ Σύρο.. Μέχρι τότε λοιπόν...μετράμε αντίστροφαα..!  |
Κι άλλοι για της Σύρας τα σοκάκια με τα φοβερά τα λουκουμάκια!!
Καλωσορίσατε παίδες!!!
Θα γνωριστούμε κι από κοντά όλοι, εύχομαι ολόψυχα και σε όλους επίσης που πέτυχαν στο Αιγαίο καλές σπουδές και πάντα δημιουργικοί, με ανοιχτό πνεύμα και ψυχή!
Κανονίζουμε και καμιά συναντησούλα στο νησί αν θέλετε! Στις 15-18 Σεπτέμβρη γίνεται κι το Διεθνές Φεστιβάλ & Φόρουμ "AnimaSyros" [στο οποίο και το my.aegean.gr είναι proud partner ] και αναμένονται υπεροχότατες εκπλήξεις, με το νησί να "βουλιάζει" από παλμό!]
Welcome, again! 
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |