Απαλεψίες νυχτιάτικα..δεν με παιρνε ο΄Υπνος όλο το βράδυ,έκανα αναπάντητες και σε Ορφέα αλλά πού...ασε!

Εντωμεταξύ είναι κανάς αλλος φαροφύλαξ εδώ τριγυρω,γτ δεν έχω πάρει πρέφα ποιοί είναι στο φόρουμ βραδιάτικα..(αλήθεια πώς το μπορώ να το ξέρω αυτο?)..
Το γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι αύριο δίνω πρόοδο αλλά το e-class έφαγε φρίκη από προχθές..τί να διαβάσω,από σημειώσεις μου δεν καταλαβα γρι..

Τεσπά,άμα το σύμπαν συνομοτεί εναντίον σου να λες και φχαριστώ που δεν σε γ@*Ησαν με οδοντογλυφίδα. Σε έχουν 'γαζώσει' ποτέ με οδοντογλυφίδα?Ε?Δεν νομίζω Τάκη...(συνεχίζω εγω το παραλλήρημα μη δώσετε βάση,λόγω ώρας)..Ο Τάκης είναι πολύ καλό παιδί btw,μην ακούτε τον άλλο τον γελοίο που τα λέει αλλιώς,πληρώνεται για τη διαφημιση..τι θα έλεγε:"κοσμάκι δεν έχεις πολυτέλειες για αγορές,άμα λάχει όμως ξόδεψε τα λιγοστά σου λεφτάκια στο multiRama"?!...εεε το φαντάζεσαι?

Πάρε και το σχετικό blog:
http://arkoudos.com/blog/?p=2599
Magesss και magisses,ήρθε η ώρα να παραδώσω τον Φαρο στον επόμενο φαροφύλακα..ήμουν κουραστικός Τάκη?Δεν νομιζω...Anyway,Light Up The Darkness My Aegean'GIjoes' & may our paths cross each other some day!..zzz