|
ΣΑΜΟΣ |
| Συγγραφέας |
[Σάμος] Συνάντηση Πρωτοετών 09/2011 |
| |
|

katy
Μικρό Μολύβι

Aug 12, 2011
27
|
|
GEIA SAS...AN PERASW SAMO NA ERTHW???HAHAHAAH...MALLON EKEI ME VLEPW STO MATHIMATIKO..NA SAS PW EINAI AKRIVI I ZWI??PANW KATW POSA 3ODEUETE TO MINA?
|
|
|
|
| |
|
|
|
katy έγραψε:
GEIA SAS...AN PERASW SAMO NA ERTHW???HAHAHAAH...MALLON EKEI ME VLEPW STO MATHIMATIKO..NA SAS PW EINAI AKRIVI I ZWI??PANW KATW POSA 3ODEUETE TO MINA? |
Ξέρω εγώ αμα δεν βαριέσαι πέρνα μία βόλτα, κερνάμε τεκίλες xD ! Δεν είναι ακριβή η ζωή, τώρα τα ποσά που ξοδεύονται είναι υποκειμενικά !
|
|
|
|
| |
|

katy
Μικρό Μολύβι

Aug 12, 2011
27
|
|
polles tekiles pinete!!!ax tha mathw kai egw na pinw mou fenete...na rwtisw tha brw wukola ena kalo spiti?
|
|
|
|
| |
|
|
|
katy έγραψε:
polles tekiles pinete!!!ax tha mathw kai egw na pinw mou fenete...na rwtisw tha brw wukola ena kalo spiti? |
Δεν πίνουμε πολύ, μην αγχώνεσαι ! Αφού δεν ξέρεις έτσι να παραμείνεις μην μάθεις ! Θα βρείς μην ανυσηχείς !
|
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
Τόπος: Ρόδος
|
|
Βέβαια όσο πιο νωρίς πας τόσο πιο πολλές (καλές) επιλογές έχεις, αυτό υσχύει παντού...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Desyle έγραψε:
Βέβαια όσο πιο νωρίς πας τόσο πιο πολλές επιλογές έχεις, αυτό υσχύει παντού... |
Και αυτό ισχύει !
|
|
|
|
| |
|

katy
Μικρό Μολύβι

Aug 12, 2011
27
|
|
egw lew na ktevw teli augoustou girw stis 30 kai na brw spiti..eimai apo larisa 3erete..kai skeftomai gia eggrafi prepei na 3anakatebw??
|
|
|
|
| |
|
|
|
katy έγραψε:
egw lew na ktevw teli augoustou girw stis 30 kai na brw spiti..eimai apo larisa 3erete..kai skeftomai gia eggrafi prepei na 3anakatebw?? |
Μπορείς να κάνεις εξουσιοδότηση σε κάποιον να πάει να σου κάνει την εγγραφή ή να μείνεις εσύ ! 16/9 συνήθως ξεκινάνε !
|
|
|
|
| |
|

katy
Μικρό Μολύβι

Aug 12, 2011
27
|
|
prepei na girisw giati exw na anevw sti thesaloniki gia tous pi3 la3...3ereis genika poso akougete na pesei to mathimatiko samo?/
|
|
|
|
| |
|
|
|
katy έγραψε:
prepei na girisw giati exw na anevw sti thesaloniki gia tous pi3 la3...3ereis genika poso akougete na pesei to mathimatiko samo?/ |
Αρχικά επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά μην γράφεις με greeklish ! Στο είπε και ο admin !
Επιπλέον έχουμε ξεφύγει από το θέμα xD ! Εδώ είναι για την συνάντηση των πρωτοετών !
Και δεν έχω ακούσει για το πόσο θα πέσει !
|
|
|
|