|
ΣΑΜΟΣ |
| Συγγραφέας |
[Σάμος] Συνάντηση Πρωτοετών 09/2011 |
| |
|

dimos
Ψαρούκλα

Aug 19, 2011
4
|
|
Supersonic έγραψε:
dimos έγραψε:
Παίδες έγραψα 13791 κ έχω βάλει επιλογές κ το μπες και το μαθηματικό λέτε να το πιάσω ? και αν το πιάσω να πάω? :p |
Παίζει να τα πιάνεις και τα 2 ! Με ποιά σειρά τα έβαλες ;!
Εξαρτάται τί είδους φοιτητική ζωή θέλεις !
Αλλά για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος αναζήτησε την κατάλληλη ενότητα γιατί εδώ είναι για την συνάντηση των 1οετών ! |
εβαλα πρωτα το μπες...με βλεπω και εμενα σε αυτη την συναντηση 
|
|
|
|
| |
|
|
|
dimos έγραψε:
Supersonic έγραψε:
dimos έγραψε:
Παίδες έγραψα 13791 κ έχω βάλει επιλογές κ το μπες και το μαθηματικό λέτε να το πιάσω ? και αν το πιάσω να πάω? :p |
Αλλά για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος αναζήτησε την κατάλληλη ενότητα γιατί εδώ είναι για την συνάντηση των 1οετών ! |
εβαλα πρωτα το μπες...με βλεπω και εμενα σε αυτη την συναντηση  |
Όλοι οι καλοί χωράνε !
|
|
|
|
| |
|

dimos
Ψαρούκλα

Aug 19, 2011
4
|
|
Supersonic έγραψε:
dimos έγραψε:
Supersonic έγραψε:
dimos έγραψε:
Όλοι οι καλοί χωράνε ! |
αληθεια παρεες θα κανουμε γρηγορα εκει εμεις οι πρωτοετεις? 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γιατί να μην κάνετε ρε ;! Είναι και μικρό το μέρος οπότε χαλαρά  !
|
|
|
|
| |
|

dimos
Ψαρούκλα

Aug 19, 2011
4
|
|
Supersonic έγραψε:
Γιατί να μην κάνετε ρε ;! Είναι και μικρό το μέρος οπότε χαλαρά ! |
δεν ξερω απλα μου φενετε καπως δυσκολο να ξεκινισω χορις να ξερω κανεναν
|
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
Τόπος: Ρόδος
|
|
dimos έγραψε:
Αν δεν έχεις άλλες πάνω απο το ΜΠΕΣ η έχεις πολυ ψηλές, είσαι σχεδόν σίγουρα μέσα
dimos έγραψε:
δεν ξερω απλα μου φενετε καπως δυσκολο να ξεκινισω χορις να ξερω κανεναν |
Σκέψου μόνο οτι μάλλον και οι περισσότεροι άλλοι πρωτοετείς δε θα ξέρουν κανέναν και θα θέλουν παρέες οπότε αυτό δεν είναι κάτι δύσκολο, γίνεται χρόνια τώρα με τους φοιτητές παντού
Αν γίνει και η συνάντιση πρωτοετών και έχει κόσμο γνωρίζεις περισσότερους!
αν θές υπάρχει και αυτό για το ΜΠΕΣ Πρωτοετής (πιθανότατα) ! [τ.Μ.Π.Ε.Σ.]
|
|
|
|
| |
|

Archetype
Ψαρούκλα

Aug 27, 2011
4
Τόπος: Βόλος
|
|
Γεια σας παιδια, με λένε Αλέξη και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Καταρχήν κατά 99% θα περάσω στα δίκτυα της Σάμου και για αύτο αποφάσισα να συμμετάσχω στην ιστοσελίδα αυτή. Κατά πάσα πιθανότητα να παρευρεθώ καί εγώ σε αυτή την συνάντηση καθώς θέλω να κάνω απο νωρίς νέες παρέες και να γνωρίσω το νησί. Θα ηθελα να ακούσω την άποψή σας για το άν, και πόσο νωρίς πρέπει να επισκεφθώ το νησί με σκοπό την εύρεση διαμερίσματος. Θα επρεπε να σκεφτώ την δυνατότητα να έρθω πρίν βγούνε οι βάσεις για να προλάβω το δυνατότερο σαν επιλογή διαμέρισμα? Επίσης άκουσα την φύμη οτι για καθε κορίτσι αναλογούνε 7 αγόρια και ότι η πλειονότητα του γυναικείου πληθισμού δεν είναι και τόσο... ενδιαφέρουσα.. :S Σαν πρωτοετής ευχαριστώ εκ των προταίρων όσους προσφέρουν βοήθεια καί συμβουλές.
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:58 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Ρε Αντώνη μας δουλεύεις τί πήχτρα ;! Πού είναι ;!
Archetype μην τον ακούς τίποτα δεν έχει άντε 2-3 καλές και οι υπόλοιπες ........
Όπως την λες την αναλογία είναι και χειρότερα μην σου πώ !
Κατά τα άλλα καλώς ήρθες  !
|
|
|
|
| |
|

Archetype
Ψαρούκλα

Aug 27, 2011
4
Τόπος: Βόλος
|
|
Έχει αρχίσει και με αγχώνει όλη αυτή η κατάσταση περι πανεπιστημίου. Όσο για τις κοπέλες ελπίζω φίλε Supersonic να έχεις άδικο  Μου έχει κολλήσει η ιδέα οτι είναι η Σάμος μια ερημιά με άδιους δρόμους και με έχει πιάσει κρίση άγχους. Σας παρακαλω καθησυχάστε με
|
|
|
|