Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Χρήμα, δόξα, αγάπη, εσωτερική ισορροπία. Τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς στη ζωή; |
|
|
Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις |
| Συγγραφέας |
Χρήμα, δόξα, αγάπη, εσωτερική ισορροπία. Τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς στη ζωή; |
| |
|
|
|
Χρήμα, δόξα, αγάπη, εσωτερική ισορροπία. Τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς στη ζωή;
Όταν γνωριζεις στα πρωτα ακόμη στάδια κάποιον και σε ρωτάει τι οικονομική επιφάνεια έχεις, πως αντιδράς? Όταν σου λέει εσύ βγάζεις περισσότερα απο μένα, τη στιγμή που αυτό όχι μόνο δεν ισχύει αλλά δεν το έχεις κάνει και ποτέ θέμα. Μπορεί να υπάρξει συναίσθημα όταν ακόμη στη γνωριμία αντιμετωπίζεις τέτοια ερωτήματα και συζητήσεις?!
Έγινε επεξεργασία από τον/την pocahontas στις Τρι, 06 Σεπ 2011 1:23 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
μια ζωη γεματη αγαπη δεν ειναι ποτε ανιαρη
δυστυχως ειμαι απο τους πολύ ρομαντικούς και δεν ξέρω πες με χαζή γι αυτό, αλλά πάνω από όλα για μένα είναι η αγάπη....
η οικονομική επιφάνεια δεν φέρνει την ευτυχία μάλλον την δυστυχία... γιατί αν έχεις λεφτά δεν ξέρεις πάντα ποιος σε θέλει γι αυτο που είσαι ή αν είσαι κινητό πορτοφόλι....
όπως και να χει, αν αγαπάς κάποιος και σαγαπά πραγματικά, φαινόμενο σπάνιο, αλλά όχι ακατόρθωτο, τα βάζετε κάτω απο κοινού και ξεκινάτε την ζωή σας μαζί. Βλέπεις τις δυνατότητες και ζυγίζεις τις δυνάμεις σου και πας με γνώμωνα αυτές! τίποτα παραπάνω....
δεν επαναπαύεσαι στα έτοιμα, κάνεις μόνος σου! γιατί όλα απο τους γονείς μας θα τα περιμένουμε; και τα δύο μέλη μιας σχέσης έχουν χέρια έχουν νιάτα να παλέψουν να ζήσουν μαζί, με όποια εμπόδια!
αυτα!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Για να καταλάβω, κάποιος που γουστάρεις σου ζήτησε το E9 ;!
|
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
Τόπος: Ρόδος
|
|
fraoulitsa έγραψε:
μια ζωη γεματη αγαπη δεν ειναι ποτε ανιαρη
δυστυχως ειμαι απο τους πολύ ρομαντικούς και δεν ξέρω πες με χαζή γι αυτό, αλλά πάνω από όλα για μένα είναι η αγάπη....
η οικονομική επιφάνεια δεν φέρνει την ευτυχία μάλλον την δυστυχία... γιατί αν έχεις λεφτά δεν ξέρεις πάντα ποιος σε θέλει γι αυτο που είσαι ή αν είσαι κινητό πορτοφόλι....
|
Συμφωνώ με την Μαίρη, όταν έρθουν τα λεφτά χάνεις αυτόματα επαφή με πολλούς ανθρώπους γιατί οι περισσότεροι θα σε πλησιάζουν μόνο για τη δύναμη που έχεις... Αν κάποιος σε ρωτάει πόσα βγάζεις η σκέφτεται τέτοια μέτρα σύγκρισης δεν αξίζει ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω.....
|
|
|
|
| |
|
|
|
Supersonic έγραψε:
Για να καταλάβω, κάποιος που γουστάρεις σου ζήτησε το E9 ;! |
xaxaxaxaxa Κλαιω απο τα γελιααααααααα!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
fraoulitsa έγραψε:
Supersonic έγραψε:
Για να καταλάβω, κάποιος που γουστάρεις σου ζήτησε το E9 ;! |
xaxaxaxaxa Κλαιω απο τα γελιααααααααα!!!!!!!!!! |
Χαρτομάντιλα θέλεις ;! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
εχεις προχειρα? (εεεε, μην spamαρουμε)
|
|
|
|
| |
|
|
|
fraoulitsa έγραψε:
εχεις προχειρα? (εεεε, μην spamαρουμε) |
Έχω για κάθε περίπτωση ! Οκ άσε να μας απαντήσει στην ερώτησή μου !
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
pocahontas έγραψε:
Χρήμα, δόξα, αγάπη, εσωτερική ισορροπία. Τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς στη ζωή;
Όταν γνωριζεις στα πρωτα ακόμη στάδια κάποιον και σε ρωτάει τι οικονομική επιφάνεια έχεις, πως αντιδράς? Όταν σου λέει εσύ βγάζεις περισσότερα απο μένα, τη στιγμή που αυτό όχι μόνο δεν ισχύει αλλά δεν το έχεις κάνει και ποτέ θέμα. Μπορεί να υπάρξει συναίσθημα όταν ακόμη στη γνωριμία αντιμετωπίζεις τέτοια ερωτήματα και συζητήσεις?! |
Το συγκεκριμένο topic θα μπορούσε να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα αφορμή για μια κουβέντα-συζήτηση, κοινωνικού (και όχι μόνο) περιεχομένου, ιδίως αν π.χ. το συνδέσουμε με πρακτικές καθημερινής σύγχρονης πραγματικότητας, θέματα βιοπορισμού, γεωγραφικών ζητημάτων η ακόμη και πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων ανάλογα με το λαό, κουλτούρα και περιοχή...
Υ.Γ: Εκτιμώ -προσωπικά- πως είναι κάτι το ενδιαφέρον, όσοι θέλουν να συνεισφέρουν, θα άξιζε τον κόπο να συνεχιστεί η όποια κουβέντα και να μην καταλήξουμε να το φθείρουμε ως αφορμή, για trolling... Ίσως για κάποιους (που είτε γράφουν είτε απλώς διαβάζουν εδώ) να μην είναι όλα "υποψήφια" για χαβαλέ τα topics... plz..
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
pocahontas έγραψε:
Όταν γνωριζεις στα πρωτα ακόμη στάδια κάποιον και σε ρωτάει τι οικονομική επιφάνεια έχεις, πως αντιδράς? Όταν σου λέει εσύ βγάζεις περισσότερα απο μένα, τη στιγμή που αυτό όχι μόνο δεν ισχύει αλλά δεν το έχεις κάνει και ποτέ θέμα. Μπορεί να υπάρξει συναίσθημα όταν ακόμη στη γνωριμία αντιμετωπίζεις τέτοια ερωτήματα και συζητήσεις?! |
Το συγκεκριμένο topic θα μπορούσε να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα αφορμή για μια κουβέντα-συζήτηση, κοινωνικού (και όχι μόνο) περιεχομένου, ιδίως αν π.χ. το συνδέσουμε με πρακτικές καθημερινής σύγχρονης πραγματικότητας, θέματα βιοπορισμού, γεωγραφικών ζητημάτων η ακόμη και πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων ανάλογα με το λαό, κουλτούρα και περιοχή...
Υ.Γ: Εκτιμώ -προσωπικά- πως είναι κάτι το ενδιαφέρον, όσοι θέλουν να συνεισφέρουν, θα άξιζε τον κόπο να συνεχιστεί η όποια κουβέντα και να μην καταλήξουμε να το φθείρουμε ως αφορμή, για trolling... |
Ναι δεν έχω πρόβλημα ! Ωραία ιδέα !
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |