Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[Σάμος] Συνάντηση Πρωτοετών 09/2011 |
|
|
ΣΑΜΟΣ |
| Συγγραφέας |
[Σάμος] Συνάντηση Πρωτοετών 09/2011 |
| |
|
|
|
Archetype έγραψε:
Έχει αρχίσει και με αγχώνει όλη αυτή η κατάσταση περι πανεπιστημίου. Όσο για τις κοπέλες ελπίζω φίλε Supersonic να έχεις άδικο Μου έχει κολλήσει η ιδέα οτι είναι η Σάμος μια ερημιά με άδιους δρόμους και με έχει πιάσει κρίση άγχους. Σας παρακαλω καθησυχάστε με  |
Αγόραρε το τμήμα είναι από τα καλύτερα της Ελλάδος !
Το μέρος είναι για ηρεμία και ησυχία, ξέχνα την μεγάλη ζωή !
Όσο για τις κοπέλες ισχύει αυτό που σου είπα !
Τώρα το είπα , το λέω και θα το λέω μην ακούτε κανένα ελάτε να δείτε από μόνοι σας !
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:58 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Μέσα είμαι ! Μια χαρά είναι  !
|
|
|
|
| |
|

Mitsos
Μικρό Μολύβι

Mar 21, 2005
19
Τόπος: Samos
|
|
Λοιπον, μερικα πραγματα κ απο μενα:
1.Μην αγχωνεστε για τις παρεες, ΟΛΟΙ θα ειναι στην ιδια κατασταση με σας, οποτε αναγκαστικα θα βρειτε παρεες για καφε απο την 1η κιολας μερα... Με ποια ατομα θα κολλησετε και θα γινετε φιλοι ειναι το θεμα απο κει κ περα...
2.Το μερος πιθανον να φανει μικρο σε καποιον που εχει μεγαλωσει σε πολη, αλλα απο την αλλη εχει το καλο οτι σου προσφερει ηρεμια, και σε συνδιασμο με το οτι εισαι πολυ μακρυα απο το σπιτι σου, δινει μια αισθηση ελευθεριας! Η ζωη ειναι πιο χαλαρη και δεν εχεις το κωλοαγχος της πολης! Δεν φοβασαι να κυκλοφορησεις το βραδυ μονος σου και δεν αγχωνεσαι μην αφησεις την μπαλκονοπορτα ανοιχτη γιατι απλα δεν υπαρχουν κλεφτες για να μπουνε! Εμενα μου αρεσει πολυ αυτο!
3.Οι γυναικες ειναι σαφως λιγες σε σχεση με τους αντρες, και πολλες ειναι σαυροειδη της οικογενειας condochondrous επισης! χαχαχα! Αλλα για να σας παρηγορισω, παλια τα πραγματα ηταν χειροτερα, απελπιστικα θα ελεγα! Τωρα παλευεται η κατασταση, ενταξει... Απλα το ΜΠΕΣ εχει καθε χρονο 70 αντρες και 5 γυναικες, οποτε χαλαει την αναλογια! στα αλλα 2 τμηματα ειναι στο περιπου 50-50...
4.Ενα πολυ σημαντικο πλεονεκτημα του νησιου ειναι στο οικονομικο. Χρειαζεσαι πολυ λιγοτερα λεφτα για να σπουδασεις στην Σαμο σε σχεση με αλλου, θα ελεγα τα μισα σχεδον, αλλα θα κινδυνεψω να φανω υπερβολικος. Καποιες καφετεριες εχουνε ακομα τον καφε 2 ευρω (δεν εννοω παρακμιακες φυσικα), τα νοικια ειναι χαμηλα, με 200 ευρω μπορεις να βρεις συμπαθητικοτατο σπιτακι που απλα δεν θα ειναι στο κεντρο, με 250 βρισκεις μια χαρα, και με 300 εισαι κεντρο και κυριλε! (λιγο ψαξιμο απαιτειται παντα φυσικα!) Παραπανω οσοι δινουν, απλα πετανε τα λεφτα τους ή βαριοντουσαν να ψαξουν ή εχουν καρακεντρο και ολοκαινουργιο σπιτι! Επισης μπορειτε να μπειτε στις εστιες πιο ευκολα απο οτι αλλου! οσοι εχουν μεχρι 30.000 εισοδημα (μισθωτα) στην οικογενεια, μην βιαστουν να πιασουνε σπιτι, θα μπουνε εστια πιθανον! και πιο πανω να εχουν παιζει επισης, εξαρταται παντα με τα ποσα αδερφια εχεις, αν σπουδαζουν κ αυτα κ.α..
Παντως σπιτια υπαρχουν, δεν παιζει να μην βρειτε οσο αργα κ να ερθετε, απλα εννοειται πως οσο πιο νωρις τοσο περισσοτερες επιλογες, εξυπακουεται αυτο!
Καλα να περασετε στο νησι μας (που συντομα θα γινει και 'σας')
Κ ενα τελευταιο στατιστικο στοιχειο: όλοι βριζουνε το Καρλοβασι επειδη ειναι περισσοτερο χωριο παρά πολη και απομονωμενο απο την Ελλαδα επισης, αλλα οταν ερχεται η ωρα να φυγουν μονιμα κανεις δεν θελει να φυγει! και οταν φυγει του λειπει!!!
Τα καλυτερα χρονια της ζωης σας μολις αρχισαν!  Enjoy...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Mitsos έγραψε:
Λοιπον, μερικα πραγματα κ απο μενα:
1.Μην αγχωνεστε για τις παρεες, ΟΛΟΙ θα ειναι στην ιδια κατασταση με σας, οποτε αναγκαστικα θα βρειτε παρεες για καφε απο την 1η κιολας μερα... Με ποια ατομα θα κολλησετε και θα γινετε φιλοι ειναι το θεμα απο κει κ περα...
2.Το μερος πιθανον να φανει μικρο σε καποιον που εχει μεγαλωσει σε πολη, αλλα απο την αλλη εχει το καλο οτι σου προσφερει ηρεμια, και σε συνδιασμο με το οτι εισαι πολυ μακρυα απο το σπιτι σου, δινει μια αισθηση ελευθεριας! Η ζωη ειναι πιο χαλαρη και δεν εχεις το κωλοαγχος της πολης! Δεν φοβασαι να κυκλοφορησεις το βραδυ μονος σου και δεν αγχωνεσαι μην αφησεις την μπαλκονοπορτα ανοιχτη γιατι απλα δεν υπαρχουν κλεφτες για να μπουνε! Εμενα μου αρεσει πολυ αυτο!
3.Οι γυναικες ειναι σαφως λιγες σε σχεση με τους αντρες, και πολλες ειναι σαυροειδη της οικογενειας condochondrous επισης! χαχαχα! Αλλα για να σας παρηγορισω, παλια τα πραγματα ηταν χειροτερα, απελπιστικα θα ελεγα! Τωρα παλευεται η κατασταση, ενταξει... Απλα το ΜΠΕΣ εχει καθε χρονο 70 αντρες και 5 γυναικες, οποτε χαλαει την αναλογια! στα αλλα 2 τμηματα ειναι στο περιπου 50-50...
4.Ενα πολυ σημαντικο πλεονεκτημα του νησιου ειναι στο οικονομικο. Χρειαζεσαι πολυ λιγοτερα λεφτα για να σπουδασεις στην Σαμο σε σχεση με αλλου, θα ελεγα τα μισα σχεδον, αλλα θα κινδυνεψω να φανω υπερβολικος. Καποιες καφετεριες εχουνε ακομα τον καφε 2 ευρω (δεν εννοω παρακμιακες φυσικα), τα νοικια ειναι χαμηλα, με 200 ευρω μπορεις να βρεις συμπαθητικοτατο σπιτακι που απλα δεν θα ειναι στο κεντρο, με 250 βρισκεις μια χαρα, και με 300 εισαι κεντρο και κυριλε! (λιγο ψαξιμο απαιτειται παντα φυσικα!) Παραπανω οσοι δινουν, απλα πετανε τα λεφτα τους ή βαριοντουσαν να ψαξουν ή εχουν καρακεντρο και ολοκαινουργιο σπιτι! Επισης μπορειτε να μπειτε στις εστιες πιο ευκολα απο οτι αλλου! οσοι εχουν μεχρι 30.000 εισοδημα (μισθωτα) στην οικογενεια, μην βιαστουν να πιασουνε σπιτι, θα μπουνε εστια πιθανον! και πιο πανω να εχουν παιζει επισης, εξαρταται παντα με τα ποσα αδερφια εχεις, αν σπουδαζουν κ αυτα κ.α..
Παντως σπιτια υπαρχουν, δεν παιζει να μην βρειτε οσο αργα κ να ερθετε, απλα εννοειται πως οσο πιο νωρις τοσο περισσοτερες επιλογες, εξυπακουεται αυτο!
Καλα να περασετε στο νησι μας (που συντομα θα γινει και 'σας')
Κ ενα τελευταιο στατιστικο στοιχειο: όλοι βριζουνε το Καρλοβασι επειδη ειναι περισσοτερο χωριο παρά πολη και απομονωμενο απο την Ελλαδα επισης, αλλα οταν ερχεται η ωρα να φυγουν μονιμα κανεις δεν θελει να φυγει! και οταν φυγει του λειπει!!!
Τα καλυτερα χρονια της ζωης σας μολις αρχισαν! Enjoy... |
Σαυροειδή της οικογένειας condochondrous
Έγραψες
|
|
|
|
| |
|

Mitsos
Μικρό Μολύβι

Mar 21, 2005
19
Τόπος: Samos
|
|
η αληθεια ειναι οτι γελαγα μονος μου οταν το εγραφα!
Ρε παιδια, δεν ειναι λιγο νωρις 3 του μηνος? λιγοι πρωτοετεις θα βρισκονται στο νησι! (υποθετω πως δεν θα εχουν αρχισει κ οι εγγραφες ακομα..)
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:58 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

Nickos_Bou
Ψαρούκλα

Aug 29, 2011
9
Τόπος: Μοναστηράκι, Σερρών
|
|
09 του μηνός παιδιά σε ποιο σημείο ακριβώς θα γίνει?
tzorvas έγραψε:
Ξέρω γω.. πάμε ένα περπατητό μέχρι ποτάμι και καταρράκτες;
Πάμε να πάρουμε τα βουνά και να φτάσουμε πουθενά αλλού; δεν ξέρω.. :p |
Εγώ ψήνομαι, αν και δεν σε ξέρω προσωπικά φίλε μου παρόλα αυτά θα ήθελα να σε γνωρίσω (θα είμαι 07 του μηνός εκεί και ανυπομονώ να γνωρίσω κόσμο), γενικά είμαι λάτρης της φύσης και των extreme sports.
\\Άσχετο με το topic αλλά υπάρχει καμιά ανεπίσημη ομάδα προγραμματισμού στο \\τμήμα μηχανικών που είμαι? (vb.net, C#, C++ ή Java)??? 
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
|