|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Ένα μικρό καλωσόρισμα... |
| |
|
|
|
Gladi έγραψε:
Γεια σας παιδια! Ετοιμαζομαι σιγα σιγα απο Κορινθο για Σαμο και το Μ.Π.Ε.Σ. (μολις πρωτοειδα την συντομογραφια ψoφησα στο γελιο!). Τα λεμε εκει!  |
ναι ειναι μπες αλλα βγες με πολυ διαβασμα 
|
|
|
|
| |
|
|
|
geia sas paidia!k egw perasa samo mathimatiko k exw poly agwnia gia na erthw ekei..eimai apo larisa..autes tis meres einai ekei o pateras m k psaxnei spiti k egw tha erthw mesa septembriou...
|
|
|
|
| |
|
|
|
maraki_love έγραψε:
geia sas paidia!k egw perasa samo mathimatiko k exw poly agwnia gia na erthw ekei..eimai apo larisa..autes tis meres einai ekei o pateras m k psaxnei spiti k egw tha erthw mesa septembriou... |
Καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας...!! ελπιζω να σου αρεσει η Σαμος,οτι απορια εχεις για το νησι μπορεις να ρωτησεις ελευθερα.Οτι απορια εχεις για το τμημα σου μπορεις να την ρωτησεις εδω μαθηματικο
|
|
|
|
| |
|

Gladi
Ψαρούκλα

Aug 31, 2011
4
Τόπος: Κόρινθος
|
|
hlias_ts έγραψε:
ναι ειναι μπες αλλα βγες με πολυ διαβασμα  |
Χαχα! το εχω καταλαβει αυτο! Τουλαχιστον ειναι αυτο που ηθελα τοσα χρονια να ασχοληθω οποτε ερχομαι με πολυ ορεξη!
|
|
|
|
| |
|
|
|
γεια σας παιδιά είμαι απο Λάρισα και φέτος έρχομαι Μυτιλήνη στο επιστήμης της θάλασσας...είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θα ήθελα να γνωρίσω άλλα παιδιά απο Μυτιλήνη και φυσικά απο ολο το πανεπιστήμιο μας...  την άλλη κυριακή θα έρθω στο νησί!
|
|
|
|
| |
|
|
|
kalhsrera paidia! kalo mhna! ithela na sas rwthsw an i samos exei zwh t xeimwna? dld mporeis na exeis kapoies epiloges g na vgeis eksw i anagkastika oxi? einai akriva genika? exei k magazia me rouxa k tetoia??
|
|
|
|
| |
|
|
|
γεια σου ρε συμπολίτη! έχουμε κ τα ίδια μουσικά γούστα! me8ismena xotika rulez
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
maraki_love καλώς όρισες! PLZ μήν γράφετε με greeklish, είναι για καλύτερα για όλους!!
maraki_love έγραψε:
exei k magazia me rouxa k tetoia?? |
ε, βρε, ok, οι ντόπιοι πώς ντύνονται δηλαδή, με δέρματα ζώων? Μην παρεξηγήσεις, απλώς είπα να σε πειράξω, καλοπροαίρετα, μου φάνηκε πολύ χαριτωμένο έτσι όπως ρωτήθηκε...
αχ, πρωτοετείς... βρε μην αγχώνεστεεεεεεεεεεε! Εμείς τί είμαστε εδώ around!? Ακόμη να ξε-"ψαρώσετε"...?
|
|
|
|
| |
|

Aurora
Ψαρούκλα

Aug 31, 2011
1
|
|
Χαχαχαχαχαχα,με δέρματα ζωων καλό!!!Παναή μετά από μερικές μέρες έρχομαι κι'εγώ πανω να σου κανω tour
|
|
|
|
| |
|
|
|
ενταξει απλα ελεγα! σορι για το greeklish δεν τ ηξερα! οσο για το αν ειναι ακριβη η ζωη εκει?
|
|
|
|