|
ΣΑΜΟΣ |
| Συγγραφέας |
[Σάμος] Συνάντηση Πρωτοετών 09/2011 |
| |
|
|
|
lilopap έγραψε:
καλησπερα παιδια περασα φετος στο μαθηματικο της σαμου ... η αληθεια ειναι οτι η σχολη ηταν στις πρωτες μου επιλογες αλλα η σαμος μου πεφτει αρκετα μακρυα διοτι ειμαι απο κατερινη ..... ηθελα να ρωτησω τους παλιοτερους μηπως ξερετε αν γινετε εγγραφη μεσω ιντερνετ ή αν υπαρχει δυνατοτητα να κανω ανταλλαγη με καποιο παιδι που ειναι σε ενα κοντινοτερο τμημα?
σας ευχαριστω εκ των πρωτερων .... |
lilopap gratz και καλώς ήρθες στο my ! Από net νομίζω δεν γίνεται ! Επίσης μεταγραφές, ανταλλαγές και 10% κομμένα φέτος ! Ή έρχεσαι ή ξαναδίνεις !
|
|
|
|
| |
|

nikolis
Μικρό Μολύβι

Aug 30, 2011
30
Τόπος: Μυτιληνη
|
|
Nickos_Bou έγραψε:
oooo paides eimaste 3 nikoi stous mhxanikous....mporoume na ginoume perissoteroi me to idio onoma? lol |
αστα να παν ρε συ οταν καποιος λεει για Νικο δεν ξερω σε ποιον απο ολους αναφερετε!!!
Πλακα εχει ομως...! 
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:57 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
nikolis έγραψε:
αστα να παν ρε συ οταν καποιος λεει για Νικο δεν ξερω σε ποιον απο ολους αναφερετε!!! |
Για αυτό εδώ και 5 χρόνια εμένα όλοι με φωνάζουν Γιαννακού... 
|
|
|
|
| |
|

nikolis
Μικρό Μολύβι

Aug 30, 2011
30
Τόπος: Μυτιληνη
|
|
Giannakou έγραψε:
nikolis έγραψε:
αστα να παν ρε συ οταν καποιος λεει για Νικο δεν ξερω σε ποιον απο ολους αναφερετε!!! |
Για αυτό εδώ και 5 χρόνια εμένα όλοι με φωνάζουν Γιαννακού...  |
Ελπιζω να μην με φωναζουν nikoli εμενα!! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
nikolis έγραψε:
Giannakou έγραψε:
nikolis έγραψε:
Για αυτό εδώ και 5 χρόνια εμένα όλοι με φωνάζουν Γιαννακού...  |
Ελπιζω να μην με φωναζουν nikoli εμενα!!  |
χαχα! γίναμε 4 πιστεύω!! γουστάρω! καλώς σας βρήκα!!
εγώ πιστεύω δεν θα 'χω θέμα ...
θα'μαι χαλαρά ο ........... ψηλός/τέρας/θυρίο και όλα αυτά τα άλλα τα γλυκούλια που 'χω ακούσει κατα καιρούς ........... 
|
|
|
|
| |
|

maryboo
Μικρό Μολύβι

Aug 31, 2011
10
|
|
Καλησπερα!!! ειμαι πρωτοετης κ εγω!! Κ μαλιστα στο μπες!! αν κ βλεπω οτι τα κοριτσια ειναι στο μπες ειναι ελαχιστα!! :S
κανονιστε καμια συναντηση τελος σεπτεμβριου που θα εχουμε ερθει ολοι! κριμα να την χασω!! :p
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:56 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

IwannaK
Μικρό Μολύβι

Aug 29, 2011
13
Τόπος: Θεσσαλονικη με φεγγαρι ολους τους φοβους σου να παρει
|
|
οντως ειναι λιγα τ κοριτσια στ μπες κ εγω πρωτοετης κ εσαι η δευτερη κοπελα π γνωριζω αν βρεισ καμια αλλη πες
|
|
|
|
| |
|

Nickos_Bou
Ψαρούκλα

Aug 29, 2011
9
Τόπος: Μοναστηράκι, Σερρών
|
|
IwannaK έγραψε:
οντως ειναι λιγα τ κοριτσια στ μπες κ εγω πρωτοετης κ εσαι η δευτερη κοπελα π γνωρίζω αν βρεισ καμια αλλη πες  |
Πέρυσι όταν είχα πάει για εγγραφή στο στο τμήμα μου υπήρχε μόνο μια κοπέλα. . .(φυσικά δεν ήμουν όλη την σεζόν των εγγραφών εκεί για να σας πω αν υπήρχε και άλλη).
|
|
|
|