Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Ένα μικρό καλωσόρισμα... |
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
Άντε έτσι να βλέπουμε κίνηση στη Μυτιλήνη!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Gladi έγραψε:
Γεια σας παιδια! Ετοιμαζομαι σιγα σιγα απο Κορινθο για Σαμο και το Μ.Π.Ε.Σ. (μολις πρωτοειδα την συντομογραφια ψoφησα στο γελιο!). Τα λεμε εκει!  |
Gladi σίγουρα σε καλωσόρισαν κι οι υπόλοιποι, ρίχνω κι εγώ ένα "γεια"!
methismena_xotika έγραψε:
γεια σας παιδιά είμαι απο Λάρισα και φέτος έρχομαι Μυτιλήνη στο επιστήμης της θάλασσας...είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θα ήθελα να γνωρίσω άλλα παιδιά απο Μυτιλήνη και φυσικά απο ολο το πανεπιστήμιο μας... την άλλη κυριακή θα έρθω στο νησί!  |
methismena_xotika welcome επίσης και καλώς να πας στο νησάκι!
Καλώς να ορίσετε στο Αιγαίο, και ευχόμαστε όλοι καλές σπουδές και με όρεξη-πάθος να κυνηγάτε τα όνειρά σας! 
|
|
|
|
| |
|

sasa93
Ψαρούκλα

Oct 01, 2011
4
|
|
γεια σας παιδια απο λαρισα ειμαι και περασα στο τμημα γεωγραφιας!...ειμαι πολυ χαρουμενη π περασα μυτιληνη το ηθελα πολυ αλλα εχω αγχωθει πολυ ειμαι εδω ηδη 2 εβδομαδες μονη μου..
|
|
|
|
| |
|
|
|
ελα βρε και δεν ειπες τίποτα! καλώς μας ήρθες λοιπόν!
βγηκαμε τις προάλες με τον maakales(Θωμα) κρίμα να μην το ξεραμε να ερχοσουν και εσύ! αν θελεις κάποια βοήθεια, αν και δεν ειμαι απο γεωγραφια μπορώ να σε βοηθήσω, σε ότι έχει να κάνει με το νησί! αν και μένω θερμή θα κανονίσουμε!!! και δευτερα θα μαι στο πανεπιστημιο αν θελεις ξεναγηση! και κάποια μαθήματα σας έχω παρει! ειναι πολύ ωραία σχολή!
|
|
|
|
| |
|

sasa93
Ψαρούκλα

Oct 01, 2011
4
|
|
ναι ξερω πως ειναι πολυ καλη σχολη απλα νιωθω λιγο μονη κ δεν ηθελα να στραφω προς τις παραταξεις για παρεα..τωρα εβαλα ιντερνετ κ εκανα εγγραφη εδω για να δω τι κοσμος υπαρχει!ευχαριστω π εισαι προθυμη να με βοηθησεις παντως!περιμενω πως κ πως την δευτερα!
|
|
|
|
| |
|
|
|
τπτ! σιγα κατσε θα σου στειλω πμ να συννενοηθουμε!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
sasa93 καλωσόρισες κι απ'εμέ!
Σου εύχομαι κι εκ μέρους όλων μας καλές σπουδές και καλή-ελπίζουμε πάντα δημιουργική πόρευση στο πανεπιστήμιο! Εδώ θα βρεις μια μεγάλη, δροσερή κι όμορφη παρέα!! Σε ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σου και ελπίζουμε να σε βλέπουμε συχνά κοντά μας, ακόμη κι αν οι αποστάσεις που μας χωρίζουν μπορεί να'ναι μεγάλες!
Βρεθείτε με τη fraoulitsa και τα υπόλοιπα παιδιά, θα γνωριστείτε!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σε όλους! Είμαι πεμπτοετής φοιτητής στη Λέσβο, στο τμήμα Πολιτισμικής Πληροφορικής. Είμαι από τη Δράμα.
Δημιουργώ ψηφιακές εικόνες, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο http://wizfrikiman.deviantart.com/gallery/ και μουσική, που μπορείτε ν' ακούσετε στο http://soundcloud.com/wizfrikiman . Ξέρω ότι υπάρχουν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με καλλιτεχνικές ανησυχίες και θα μου άρεσε πολύ να γνωρίσω άτομα που να ασχολούνται με τη δημιουργία τέχνης.
Έχω εκπλαγεί από τη φιλικότητα του site σε οποιοδήποτε... pixel του. Χαίρομαι που υπάρχει μία online κοινότητα ενεργή και ανοικτή προς όλους τους φοιτητές!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
wizfrikiman έγραψε:
Γεια σε όλους! Είμαι πεμπτοετής φοιτητής στη Λέσβο, στο τμήμα Πολιτισμικής Πληροφορικής. Είμαι από τη Δράμα.
Δημιουργώ ψηφιακές εικόνες, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο http://wizfrikiman.deviantart.com/gallery/ και μουσική, που μπορείτε ν' ακούσετε στο http://soundcloud.com/wizfrikiman . Ξέρω ότι υπάρχουν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με καλλιτεχνικές ανησυχίες και θα μου άρεσε πολύ να γνωρίσω άτομα που να ασχολούνται με τη δημιουργία τέχνης.
Έχω εκπλαγεί από τη φιλικότητα του site σε οποιοδήποτε... pixel του. Χαίρομαι που υπάρχει μία online κοινότητα ενεργή και ανοικτή προς όλους τους φοιτητές! |
wizfrikiman καλώς μας όρισες + σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!
Το My είναι πάντα δυναμικό και ανοιχτό για όλους, και χτίζεται από όλους, καθότι ομορφόπαιδα στην ψυχή και στη ζωή! Με χαρά να σε έχουμε κοντά μας!
|
|
|
|
| |
|

spyroskoun
Ψαρούκλα

Dec 26, 2011
1
Τόπος: Ελλάδα / Πειραιάς
|
|
Καλησπερα και απο μενα παιδια. Ειμαι απο τον Πειραια και πρωην φοιτητης στην ομορφη Μυτιληνη. Συγχρητηρια για το forum.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |