Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
| Συγγραφέας |
Apple Inc |
| |
|
|
|
ετσι ειναι! το παν ειναι η προωθηση και η διαφημιση! οχι η ποιοτητα! και έγινε τέτοιος ντορος με αυτά τα προϊόντα που αρχίζεις και σκέφτεσαι..." για να τα παίρνουν όλοι θα είναι καλά.." έλα όμως που η διαφήμιση κάνει θαύματα.. έτσι κάποιοι πλουτίζουν σε βάρος άλλων και δημιουργούν trends
|
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
Τόπος: Ρόδος
|
|
fraoulitsa έγραψε:
ετσι ειναι! το παν ειναι η προωθηση και η διαφημιση! οχι η ποιοτητα! και έγινε τέτοιος ντορος με αυτά τα προϊόντα που αρχίζεις και σκέφτεσαι..." για να τα παίρνουν όλοι θα είναι καλά.." έλα όμως που η διαφήμιση κάνει θαύματα.. έτσι κάποιοι πλουτίζουν σε βάρος άλλων και δημιουργούν trends |
Κοίτα, η αλήθεια είναι πως, καλά στη κατασκευή και την ποιότητα είναι, και για κάποιο πολυ βασικό χρήστη απλά στη χρήση.... Απλώς θεωρώ πως δεν αντιπροσοπεύουν καθόλου το Value for money, ούτε αξίζουν την θεοποίηση που έχουν αποκτήσει απο μερικούς.... βγάζουν καινούρια συσκευή, κόβουν την υποστήριξη απο τις παλιές σε αναβαθμίσεις που άνετα θα μπορούσαν να ενσωματώσουν σε παλιότερες, και γενικά σε κάνουν οτι θέλουν, σε αναγκάζουν να ακολουθήσεις το δρόμο που στρώνουν αυτοί για τη χρήση τους, πολυ -περιορισμένα-... Πρέπει να χρησιμοποιείς ολα τα iΚάτι τους...
Υποστήριξη μετά πωλήσεων = Αγοράστε την καινούρια μας συσκευή!!
"παίζουν" λιγο ανορθόδοξα, αλλα αφού υπάρχουν τόσοι που τρώνε κουτόχωρτο, τι φταίνε αυτοί;
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:59 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
Τόπος: Ρόδος
|
|
abstract3d έγραψε:
φυσικά όσο άλλοι θαυμάζουμε τέτοιες εταιρείες και άλλοι τις υποστηρίζουμε και υπάρχουν lovers & haters τότε αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει για πάντα.
ασχέτων αν οι πρακτικές της Apple είναι λάθος, έχει καταφέρει να έχει μια πολύ μεγάλη ομάδα από "lovers".
το ανορθόδοξο είναι πως αν δει κανείς το όλο οικοσύστημα της apple είναι το Α και το Ω για να σε έχει κάποιος κλεισμένο στο δικό του κλουβί.
και όχι, κανείς δεν είπε κάτι ούτε για αυτές τις μεγάλες εταιρείες αλλά ούτε και για τις τράπεζες.
όλοι είμαστε αγανακτισμένοι από τις πρακτικές των πολιτικών, ασχέτως αν αυτοί απλά έρχονται και φεύγουν σε κάτι που μοιάζει με εμπόριο ανταλλαγής ατόμων από θέση σε θέση, που κάνουν αυτές οι εταιρείες και οι τράπεζες.
holly shit παρεκτράπηκα.
ΥΓ. Desyle, το να θαυμάζεις κάτι το τόσο άρρωστο είναι ανησυχητικό, απλά λέω τη γνώμη μου, χωρίς να στην μπαίνω :p
Στο κάτω κάτω τι ζητάμε; Να είμαστε από τους επιτυχημένους κλπ κλπ πάντα σε οικονομικούς όρους;
It is no measure of health to be well adjusted to a profoun...k society.
αχ, αθώες εταιρείες.. |
Συγκέκριμενα είπα οτι την θαυμάζω όσον αφορά το τμήμα μαρκετινγκ της, οι άνθρωποι όπως και να το κάνεις ειναι επιτυχημένοι... Δεν είπα ποτέ οτι την υποστηρίζω η οτι μου αρέσει κάτι απο αυτά.... Όπως και να το κάνεις όμως το τμήμα μαρκετινγκ της είναι κάτι παραπάνω απο επιτυχία! Δε θα έλεγε το μαρκετινγκ τους άρρωστο! διαφημήσεις φτιάχνουν και τρόπους να προωθούν τα προϊοντα, το τι κάνει η ομάδα ανάπτυξης και η διοίκηση είναι άλλη ιστορία...
Το τι ζήταμε εξαρτάται, ξαναλέω δεν είναι επιτυχημένοι σε οικονομικούς όρους, άλλα σε πωλήσεις... Κοίτα τι έχει καταφέρει το μάρκετινγκ τους, τοσα χρόνια υπάρχουν εταιρίες σαν την HTC που βγάζουν SmartPhones που μέχρι το 2007 τις ήξεραν ελάχιστοι (βασικά ακόμα λίγοι τις ξέρουν, αλλά ετσι κι αλλίως δεν απευθύνεται τόσο στο μέσο χρήστη....), ξαφνικά βγαίνει η Apple και λεει οτι επανεφηύρε το κινητό, ξαφνικά όλοι γίνανε Guru στα smartphones.... Στον τομέα του Marketing αύτο είναι επίτευγμα.... Δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση σε αυτό...
Δεν τις είπε κανείς αθώες εταιρίες, αλλα κατα τη γνώμη μου πιο άρρωστο είναι οτι υπάρχουν τόσοι κολλημένοι, και φανατικοί με εταιρίες.... Που τρώνε οτι τους σερβήρουν κ.ο.κ
Ας μην επεκτείνουμε το θέμα σε πολιτικά...
|
|
|
|
| |
|

stoxri
Ψαρούκλα

Oct 05, 2011
2
Τόπος: Larissa
|
|
Στο εξωτερικό πληρώνεις τα προιόντα τους λίγο πιο ακριβά από αυτό που δίνουν αντικειμενικά. Στην Ελλάδα οι τιμές έχουν ξεφύγει.
Για να γίνω λίγο πιο σαφής.Ήμουν Η.Π.Α τον καιρό που βγήκε σχεδόν το iPhone 3gs. To έπερνες με 199 USD (περίπου 150eur) κ συμβόλαιο σε κάποια εταιρεία. Για τη χρέωση στο χρόνο ομιλίας δεν ξέρω πως είναι, αλλά ξέρω τα sms δεν χρεώνονται.
Στην Ελλάδα πας κ το παίρνεις με πρόγραμμα γ@#(σε τα κ πάγιο στο Θεό κ δίνεις κ κανένα 500 eur..
Καλά για iMac και Macbook στην Ελλάδα είναι τραγικοί. Παίρνουν τις τιμές που έχουν HΠΑ, σβήνουν το $ απο δίπλα και βάζουν το σύμβολο του EUR κ μην πω ότι βάζουν κ κανένα κατοστάρικο παραπάνω. Παίρνει ο αμερικάνος το macbook 1199 $ παει κ ο 'Ελληνας κ το παίρνει 1250 ευρώ. και δεν το παραγγέλνω από το store? δεν λέω κ τα 890ευρώ (με μετατροπή απο δολλάριο) πολλά είναι, αλλά αν σου χρειάζεται ή είσαι φαν πιο εύκολα τα δίνεις.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω, ούτε εγώ κατάλαβα πως ξεκίνησα για αυτό το post.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |