Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Χριστουγεννιάτικη γιορτή @ Πανεπιστήμιο: Σάββατο 17 Δεκ 2011 |
|
|
ΣΥΡΟΣ |
| Συγγραφέας |
Χριστουγεννιάτικη γιορτή @ Πανεπιστήμιο: Σάββατο 17 Δεκ 2011 |
| |
|
|
|
οχι καλε ειμαι αγραμματο! βρε γιωργο ασε την κακομοιρα την Ζαχαρουλα ησυχη!!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Ήσυχη είναι. Τη βλέπεις να ενοχλεί κανέναν; Ίσα ίσα.
Αλλά γιατί τη λες κακομοίρα;
Ζαχαρούλα, τί λέει η Φραουλίτσα; Είσαι εσύ κακομοίρα;
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Παιδιά, sorry για την παρέμβαση, αλλά έχετε αρχίσει και trollάρετε
_______
Μικρο-updates:
Παράθεση:
Τα περισσότερα είναι έτοιμα για την αυριανή χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Πανεπιστήμιο. Έχουν σταλεί μηνύματα και έχουν μοιραστεί οι αφισούλες.
Έχει υπάρξει ένα μενού με κεράσματα που θα ετοιμαστούν (όσοι θέλουν, ας φέρουν κι άλλα, χαλαρά!). Οι ετοιμασίες για την παράσταση του Καραγκιόζη όλα ok ενώ έχουν μαζευτεί και κάποια υλικά που χρειάζονται για τις χειροτεχνίες. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται κι ένα αυτοσχέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο από διάφορα υλικά (χαρτόνια, ξύλα κ.λ.π.)!!
Καλό θα είναι όσοι μπορούμε να συναντηθούμε αύριο κατά τις 12.00 στο αμφιθέατρο για να προετοιμάσουμε το χώρο (μεταφορά καθισμάτων, καθάρισμα, τραπέζια για κεράσματα κλπ). Επίσης, όσοι θα ασχοληθούν με τις χειροτεχνίες ας είμαστε στις 13.00, έτσι ώστε να μας δείξει μια δασκάλα από το νησί, που έχει αναλάβει τις χειροτεχνίες, τι θα φτιάξουμε με τα παιδιά. Τέλος, όποιος έχει κάποια κομμάτια από υφάσματα ή κορδέλες, μπορεί να τα φέρει για να τα χρησιμοποιήσουμε.
Το απόγευμα ας είμαστε λίγο νωρίτερα, για να υποδεχτούμε τον κόσμο. |
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Μη με παρεξηγείτε. Απλά μου άρεσε το όνομα.
Σε συγχωρούμε για την παρέμβαση.
Η Φραουλίτσα είναι το τρόλεϊ, που έχει γεμίσει τον τόπο τελίτσες.
Αυτές οι τελίτσες αλήθεια, μοιάζουν με χυμένη ζάχαρη. Δε νομίζετε;
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Σαβ, 15 Δεκ 2018 12:54 pm, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
inertia έγραψε:
Λεπτομέρεια από το χριστουγεννιάτικο δεντράκι!
 |
^
Το 'δέντρο' φτιάχτηκε με χαρτονένια μέρη: ο κορμός από χαρτόνι από αυτά που τυλίγουμε χαλιά με τομές κυκλικές, τα κλαδιά από χαρτόκουτα=λωρίδες διαφορετικού μήκους που κόπηκαν με τσάκισμα στη μέση (διατομή σχήματος "Λ") που περάστηκαν κάθετα ως προς τον άξονα του κορμού, και μια επίσης βάση που φτιάχτηκε με διπλώσεις/τσακίσματα από χαρτόκουτα και με "θήκη" για να μπει ο άξονας-κορμός... βάψιμο με σπρέι καφέ+πράσινο για να μείνουμε "μες στην ατμόσφαιρα" και στόλισμα από χειροτεχνίες μικρών φίλων!
Πρόχειρο σχετικά, γρήγορο, αλλά με μεράκι και χαμόγελο, εκπληκτικά ζεστό και άρεσε πολύ..
soon, more! 
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Παράσταση: "Ο Μέγας Αλέξανδρος και το Καταραμένο Φίδι"
Ολοκληρη η παράσταση (και σε υψηλή ποιότητα - HD) για να την απολαύσετε!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |