Τα γενεθλία της Τέσας

Αστεία

Συγγραφέας Τα γενεθλία της Τέσας

Τρι, 17 Απρ 2012 8:38 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

Κυκλοφορεί στο φόρουμ μία ανυπόστατη φήμη ότι τάχα είμαι πειραχτήρι και δε χάνω ευκαιρία να πειράξω τον άλλο κόσμο, ιδίως μάλιστα τα κορίτσια.

Ε λοιπόν αγαπητοί συμφοιτητές και συμφοιτήτριες, έχω να δηλώσω ότι βρήκα το δάσκαλό μου!

Η ιστορία έχει ως εξής:
Την Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011, στις 8 μμ ...
Παράθεση:
Πάρτι γενεθλίων με... 1.500 απρόσκλητους λόγω Facebook

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2011, 23:02

Το πολυαναμενόμενο πάρτι για τη συμπλήρωση των 16 χρόνων μίας έφηβης από το Αμβούργο της Γερμανίας κατέληξε σε καταστροφή όταν περισσότεροι από 1.500 χρήστες του Facebook εμφανίστηκαν μαζικά στο σπίτι της έτοιμοι να γιορτάσουν το μοναδικό γεγονός. Το πρόβλημα; Σχεδόν κανείς τους δεν γνώριζε προσωπικά την άτυχη κοπέλα, η οποία πάνω στον ενθουσιασμό της να διοργανώσει το πάρτι έκανε ένα μοιραίο λάθος χειρισμού: δεν όρισε την εκδήλωση ως «ιδιωτική», με αποτέλεσμα περισσότερα από 15.000 άτομα να πατήσουν μέσα σε λίγες ημέρες την επιλογή «θα παρευρεθώ» - και ο ένας στους δέκα... παρευρέθη.

Μπροστά στο πλήθος η μικρή... εξαφανίστηκε. Όταν οι γονείς της Τέσα, όπως έγινε γνωστό ότι ονομάζεται η έφηβη, ανακάλυψαν τι είχε συμβεί ειδοποίησαν τις γερμανικές Αρχές και προσέλαβαν άρον άρον μία ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας για την προστασία της ιδιοκτησίας τους. Παρά την ακύρωση της εκδήλωσης στο Facebook περίπου 1.500 έφηβοι και νέοι ενήλικες συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της Τέσα, η οποία αναγκάστηκε να κρυφτεί για να τους αποφύγει.

Περίπου 11 άτομα προσήχθησαν, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, η Πυροσβεστική εκλήθη για να σβήσει δύο φωτιές, ενώ δεκάδες κορίτσια νοσηλεύτηκαν με εκδορές από σπασμένα γυαλιά στα πόδια τους καθώς οι κινήσεις του πλήθους γίνονταν με άγαρμπο τρόπο και δεν έλειψαν η κατανάλωση αλκοόλ και οι καβγάδες.

«Το πάρτι ήταν αν μη τι άλλο επιτυχημένο» δήλωσε αστειευόμενος ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίρκο Στράιμπερ παρά το χάος που επικράτησε.

«Είχαμε αποκλείσει τον χώρο γύρω από το σπίτι, με περίπου 100 αστυνομικούς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τα παιδιά να γιορτάσουν» σχολίασε ο κ. Στράιμπερ. Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες κρατούσαν πανό τα οποία έγραφαν «Πού είναι η Τέσα;», άλλοι τραγουδούσαν ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που είχαν φτιάξει ακόμη και τούρτες γενεθλίων για την κοπέλα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το επεισοδιακό βράδυ η Τέσα είχε φύγει από το σπίτι της, ενώ πιστεύεται ότι τελικά γιόρτασε «ήσυχα αλλά τρομαγμένη» τα γενέθλιά της στο σπίτι των παππούδων της.

Κι επειδή 1 εικόνα = 1000 λέξεις...

Παράθεση:

Εκατό αστυνομικοί εκλήθησαν να διατηρήσουν τη τάξη το επεισοδιακό πάρτι γενεθλίων της 16χρονης Τέσα στο Αμβούργο της Γερμανίας όταν περισσότεροι από 1.500 χρήστες του Facebook εμφανίστηκαν στο σπίτι της για να γιορτάσουν μαζί της χωρίς καν να τη γνωρίζουν προσωπικά! (AP Photo/dapd, Stefan Simonsen)

Και επειδή 1 βίντεο = 1000 εικόνες, ας δούμε και μερικά βίντεο που βρήκα στο YouTube:

Το επόμενο βίντεο είναι πολύ διαφωτιστικό καθώς αποδεικνύει ότι οι «καλεσμένοι» δε βρέθηκαν εκεί τυχαία αλλά κάποιος τους συντόνισε και πήγαν όλοι μαζί οργανωμένα. Κι όπως όλοι ξέρουμε, οι Γερμανοί δεν παίζονται στην οργάνωση.

Δείχνει επίσης ότι αργότερα ψιλοέγινε της π**τάνας αφού οι Γερμανοί πίνουν πολύ και όσοι πίνουν πολύ, μετά κάνουν μαλακiες.

Κάποιος της έβγαλε και τραγούδι. Τους στίχους μπορείτε να τους δείτε εδώ. Είναι στα γερμανικά. Μεταφράστε τους στα αγγλικά με το google translate αλλά σε μερικά σημεία δυστυχώς θα υπάρχουν λάθη. Μερικοί στίχοι είναι ξεκαδριστικοί.

Στην περιγραφή του τελευταίου βίντεο θα βρει κανείς και links προς fan pages και σελίδες με μπλουζάκια και άλλα τέτοια αναμνηστικά.
Η ημερομηνία δείχνει ότι το τραγούδι ήταν δημοσιευμένο τουλάχιστον 5 μέρες νωρίτερα από το πάρτυ. Συνεπώς μάλλον δε χωρεί αμφιβολία για το ποιος ξεσήκωσε όλο αυτό το πλήθος.

Εκτός από το τραγούδι, είχε κυκλοφορήσει και αφίσα:

(Αντιγράφουν τις επιτυχημένες μεθόδους προώθησης του MyAegean!)

Ένας μικρός παραπόταμος παιδιών που πήγαν με το λεωφορείο, ενώθηκε στο δρόμο με τον κύριο ποταμό που είδατε στο (προ)προηγούμενο βίντεο. Δείτε μόνο από το 3:13 και πέρα.

Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο. Από το επόμενο δείτε μόνο τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα:

Η μικρή αργότερα έδωσε και συνεντεύξεις:

...σε εφημερίδα: http://www.bild.de/regional/hamburg/facebook-party/facebook....bild.html
(Είναι στα γερμανικά. Αν θέλετε να τη διαβάσετε μεταφράστε τη στα αγγλικά με το google translate, αλλά σε μερικά σημεία, αναπόφευκτα θα υπάρχουν λάθη).

...καθώς και σε τηλεοπτική εκπομπή:
(Μάλλον. Δεν ξέρω γερμανικά, δεν έχω ιδέα τι λένε.)

Ασφαλώς και δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο γιατί δε μου αρέσει να στεναχωρώ τα θύματά μου. Άλλο να είσαι πειραχτήρι και άλλο να είσαι troll. Όμως δεν μπορώ να μη γελάσω με όλα αυτά που είδα.

Thessa, if you ever see this post, I honestly wish you to be happy for ever, because you gave us the opportunity to laugh so much with this story.

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics