Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Γρίφοι - Παιχνίδια |
| Συγγραφέας |
ΓΡΙΦΟΣ: το ραδιοφωνο |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
sofialabrakou84 έγραψε:
eeee nomizo oti prepei na valo ego mia istoria.... |
Και το σκέφτεσαι?? σπεύδεε!!!!
Τουλάχιστον μην μας πας καμιά κρουαζιέρα τώρα που πλησιάζει και καλοκαίρι και σε ψάχνουμε κι εσένα μετά!! χιχι.. 
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
Παιδες,συγνωμη που θας σας τη χαλασω αλλα ειμαι μικρο μολυβι τι να κανουμε,χωνομαι παντου,οποτε θα σας πω ενα στοιχειο ως βοηθεια.Ο τυπος εργαζοταν σε ραδιοφωνικο σταθμο.Τα λεμε,παιδες!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
italos έγραψε:
καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και αφου διαβασα τους δικους σας γριφους αποφασισα να δημοσιευσω και εγω ενα blue story ισως οχι τοσο δυσκολο οσο η γλαροσουπα η ο νεος και ο γερος αλλα τι να κανουμε λοιπον ενας τυπος ειναι στο αυτοκινητο του στον δρομο και ακουει ραδιοφωνο ξαφνικα σταματαει η μουσικη και ακουει εναν παρατεταμενο ηχο σαν βουητο απο το ραδιοφωνο τοτε σταματαει το αμαξι στην ακρη του δρομου και αυτοκτονει τι εχει συμβει? |
|
|
|
|
| |
|
|
|
Λογικά τους κλείσαν το σταθμό επειδή δεν έκλεισε αυτός την μουσική αλλά μόνη της και όπως αναφέρεται παραπάνω ο ίδιος εργαζόταν σε σταθμό.Ακόμη όταν σταμάτησε η μουσική ακουγόνταν βουιτό που σημαίνει ότι σταμάτησε η εκπομπή του προγράμματος! ε χωρίς δουλειά και με την κρίση, τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος!!!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Μήπως ήταν ένα είδος συνθηματικού το βουητό; Δηλαδή το είχαν κανονίσει ότι αν συμβεί κάτι που φοβόντουσαν, να μπει το βουητό;
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|

RaniaRock
Ψαρούκλα

Apr 13, 2012
4
Τόπος: ΚΡΗΤΗ,ΗΡΑΚΛΕΙΟ
|
|
λοιπον...
μαλλον παιζει φωνος τοτε...
ο αντρας ειχε σκοτωσει καποιον και ειχε αφησει εκεινη την ωρα κασετα και κολλησε??
μαλλον ειναι λογικο αυτο...
και χαρηκα πολυ!!!με λενε Ρανια και ειμαι καινουρια!
|
|
|
|
| |
|
|
|
nomize oti htan hdh nekros..oti katalhgei kapou..fobh8hke kai autoktonhse<??>
|
|
|