ΧΙΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
Συγγραφέας |
Πρωτοετεις στη Χιο... Ας γνωριστουμε!! :) |
|
|
|
|
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στην παρεα καθως περασα στη Χιο στο Ναυτιλιας και Επιχειρηματικων Υπηρεσιων....παρατηρησα πως σχεδον ολα τα υπολοιπα νησια εχουν κατι για το καλωσορισμα των πρωτωετων ενω η Χιος τιποτα  ..οποτε σκεφτηκα να δημιουργησω εγω ενα ετσι για να γνωριστουμε εμεις οι ψαρακλες!!!Περιμενω!!
|
|
|
|
|
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
SuperSic58 έγραψε:
Γεια σας παιδια
ειμαι καινουργιος στην παρεα καθως περασα στη Χιο στο Ναυτιλιας και
Επιχειρηματικων Υπηρεσιων....παρατηρησα πως σχεδον ολα τα υπολοιπα νησια
εχουν κατι για το καλωσορισμα των πρωτωετων ενω η Χιος τιποτα
..οποτε σκεφτηκα να δημιουργησω εγω ενα ετσι για να γνωριστουμε εμεις οι
ψαρακλες!!!Περιμενω!! |
και πολύ καλά έκανες!
Εύγε για την πρωτοβουλία! Με το καλό λοιπόν, καλώς ορίσατε κ καλές σπουδές! Άντε, δώστε το παρόν κι η Χίος ενεργα!! Αναμένουμε νεούλια!
|
|
|
|
|
|
|
|
Καλώς ήρθες στο όμορφο νησάκι μου!
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι
Αν χρειαστείς κάτι θα χαρώ να σε βοηθήσω καθώς γνωρίζω τα κατατόπια, παρ όλο που εγώ σπουδάζω στη Ρόδο
|
|
|
|
|
|
|
|
SuperSic58 έγραψε:
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στην παρεα καθως περασα στη Χιο στο Ναυτιλιας και Επιχειρηματικων Υπηρεσιων....παρατηρησα πως σχεδον ολα τα υπολοιπα νησια εχουν κατι για το καλωσορισμα των πρωτωετων ενω η Χιος τιποτα ..οποτε σκεφτηκα να δημιουργησω εγω ενα ετσι για να γνωριστουμε εμεις οι ψαρακλες!!!Περιμενω!! |
Καλώς ορίσαμε λοιπόν! και εγώ καινούρια είμαι, στο ίδιο τμήμα. Πότε θα πας χίο για εγγραφές;
|
|
|
|
|
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Καλώς ήρθες στο όμορφο νησάκι της Φάτας Μοργκάνας!
|
|
|
|
|
|
|
|
Fata morgana σε ευχαριστω πολυ για την προθυμια σου αλλα προς το παρον ψαχνω μηπως βρω καποιο σπιτι μεσω κατι συγγενων και τετοια...στο μελλον οταν ερθω για εγκατασταση θα σου στειλω κανα μηνυματακι για κανενα μαγαζι και τα λοιπα...
Irene stam δεν ξερω ακριβος ποτε παντως καπου στα κοντα δηλαδη κατα τις 10 Σεπτεμβρη θα κατηφορησω προς το νησι...Εσυ εχεις καμια ιδεα για το ποτε θα πας??
|
|
|
|
|
|
|
|
σε ευχαριστω πολυ e3iswsi!
|
|
|
|
|
|
|
|
SuperSic58 έγραψε:
Fata morgana σε ευχαριστω πολυ για την προθυμια σου αλλα προς το παρον ψαχνω μηπως βρω καποιο σπιτι μεσω κατι συγγενων και τετοια...στο μελλον οταν ερθω για εγκατασταση θα σου στειλω κανα μηνυματακι για κανενα μαγαζι και τα λοιπα...
Irene stam δεν ξερω ακριβος ποτε παντως καπου στα κοντα δηλαδη κατα τις 10 Σεπτεμβρη θα κατηφορησω προς το νησι...Εσυ εχεις καμια ιδεα για το ποτε θα πας?? |
Μόλις ξεκινήσουν οι εγγραφές, γιατί θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για την εστία.
|
|
|
|
|
|
|
|
 Καλησπέρα και από μένα!
|
|
|
|
|
|
|
|
Καλημέρα παιδιά, για πείτε στην Χίο πουυυυ περνάτε ?
Και εγώ στο ναυτιλίας πέρασα
|
|
|
|