Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετεις στη Χιο... Ας γνωριστουμε!! :) |
|
|
ΧΙΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετεις στη Χιο... Ας γνωριστουμε!! :) |
| |
|

qwerty
Ψαρούκλα

Sep 04, 2012
1
|
|
και εγω Χίο περασα, στο ναυτηλίας.. δεύτερη επιλογή!
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Αν παώ να γραφτώ στις 11-12 σεπ. θα προλάβω εστια/σιτιση??
πως "πάνε" αυτά? μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει?
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
• Πληροφορίες για Φοιτητική Μέριμνα Παν. Αιγαίου
qwerty έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν παω να γραφτώ στις 11-12 σεπ. θα προλάβω εστια/σιτιση??
πως "πάνε" αυτά? μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει? |
Για την εστία, οι αιτήσεις εξετάζονται όλες μαζί μετά τις εγγραφές, σχηματίζονται πίνακες με σειρά κατάταξης και βγαίνουν οι λίστες με τους δικαιούχους στέγασης, συνήθως μέχρι τέλος Οκτωβρίου αν υπάρχουν αδιάθετα δωμάτια.
Επίσης, για τμήμα Ναυτιλίας, πληροφορίες για εγγραφές 2012.
Γενικά για τα κριτήρια επιλογής διαβάστε τον κανονισμό:
Γενικός Κανονισμός Φοιτητικών Κατοικιών (2008)
Περιφ/κό Γραφείο Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας Χίου: τηλ. 22710-35025
Στέγαση
Για να συμμετάσχετε στη διαδικασία επιλογής των φοιτητών που θα μείνουν στις εστίες, θα πρέπει την ημέρα της εγγραφής να καταθέσετε στη Φοιτητική Μέριμνα τα εξής δικαιολογητικά:
Στέγαση - Απαιτούμενα δικαιολογητικά για φοιτητικές εστίες
Το δικαίωμα αυτό επανεξετάζεται κάθε χρόνο.
Τα δωμάτια που προσφέρονται είναι για ένα ή για δύο άτομα. Αν σας δοθεί δίκλινο δωμάτιο, θα πρέπει να συγκατοικήσετε είτε με κάποιο συνάδελφό σας του ίδιου φύλου και του ίδιου Τμήματος που θα σας προτείνει η Φοιτητική Μέριμνα, είτε με κάποιο άλλο άτομο, με τις ίδιες πάντα προϋποθέσεις.
Διαδικασία επιλογής των φοιτητών
Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των φοιτητών που θα μείνουν στις εστίες, η οποία στηρίζεται σε μια σειρά αντικειμενικών κριτηρίων (που μπορείτε να τα μάθετε από τη Φοιτητική Μέριμνα), τα αποτελέσματα ανακοινώνονται άμεσα. Αυτό συνήθως γίνεται λίγες μέρες μετά τη λήξη της περιόδου εγγραφών (πρώτο πενθήμερο του Οκτώβρη).
Ανακοινώσεις Φοιτητικής Μέριμνας Χίου
Σίτιση
Σίτιση - Απαιτούμενα δικαιολογητικά
Οι φοιτητές που επιθυμούν να σιτίζονται δωρεάν στην λέσχη του Πανεπιστημίου καταθέτουν αίτηση στην φοιτητική μέριμνα κάθε νησιού.
- Από 11 έως 28 Σεπτεμβρίου (οι πρωτοετείς)
- Από 3 έως 17 Σεπτεμβρίου (τα παλιότερα έτη).
Οι αιτήσεις ιεραρχούνται κατά σειρά προτεραιότητας βάσει των οικονομικών – κοινωνικών κριτηρίων που θέτει η Κοινή Υπουργική Απόφαση. Από την ιεραρχημένη λίστα λαμβάνουν κάρτα σίτισης τόσοι όσοι επιτρέπει το ύψος πιστώσεων που διατίθενται στο Πανεπιστήμιο για την σίτιση.
Οι υπόλοιποι φοιτητές, ανεξάρτητα και από οικονομικά κριτήρια, έχουν την δυνατότητα να σιτίζονται με 3 ευρώ την ημέρα. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.
Έγινε επεξεργασία από τον/την sgep στις Τετ, 12 Σεπ 2012 12:38 am, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|
|
|
Παιδιά κάτι πρέπει να κάνουμε για να γνωριστούμε... Και εγώ ναυτιλιακά πέρασα. Όμως δεν γίνεται να γνωριστούμε με τα usernames... Δηλαδή πως θα καταλαβαίνουμε με ποιόν μιλάμε όταν έρθουμε όλοι στο Πανεπιστήμιο??? Έστω με μικρά ονόματα πρέπει να συστηθούμε...
|
|
|
|
| |
|
|
|
παιδια με λενε Γιαννη και ειμαι απο Εδεσσα...για πειτε και εσεις???
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εντάξει στο τμήμα αναγκαστικά θα γνωριστούμε, γιατί ο καθένας θα πάει διαφορετικές μέρες. Εγώ ας πούμε θα φύγω 12-13 από Πειραιά. Εκτός αν κανονίσουμε να πάμε κάποια άτομα μαζί.
|
|
|
|
| |
|
|
|
εγω παω 10 και μαλλον θα κατσω μονιμα...οποτε θα συναντηθουμε θελουμε δεν θελουμε
|
|
|
|
| |
|

geomrk
Ψαρούκλα

Aug 29, 2013
1
|
|
Καλημέρα!Και εγώ πέρασα στο ναυτιλιάς.Καλή σταδιοδρομία να έχουμε!!Όσο για τη γνωριμία,ανταλλάζουμε facebook ή τα γνωστά ξέρετε και κανονίζουμε για κανά καφέ μόλις πατήσουμε όλοι στο νησί!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
geomrk έγραψε:
Καλημέρα!Και εγώ πέρασα στο ναυτιλιάς.Καλή σταδιοδρομία να έχουμε!!Όσο για τη γνωριμία,ανταλλάζουμε facebook ή τα γνωστά ξέρετε και κανονίζουμε για κανά καφέ μόλις πατήσουμε όλοι στο νησί! |
geomrk καλωσόρισες και εσύ λοιπόν στην παρέα του Αιγαίου!
Γνωριμία και από εδώ κάνουμε, αμέ. Να δίνουμε έτσι ευκαιρίες και σε όσους δεν έχουν (και δεν θέλουν να έχουν) fb.
Η πύλη και η κοινότητα και οι δράσεις αυτής δεν "τελειώνουν" άλλωστε στις πρώτες ημέρες που θα βρεθεί ο καθένας και καθεμιά στο νησί του/της!
Welcomeee!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας παιδια ! Εγω απο Καλαματα θα ερθω ! περασα Μηχανικων Οικονομιας και Διοικησης στην Χίο !
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας παιδιά! Πέρασα και εγώ στο ΤΜΟΔ και θέλω να ρωτήσω πόσα λεφτά χρειάζονται για να βγει ο μήνας.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |