Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Mytilene Radio - Δημιουργία νέας ομάδας φοιτητικού ραδιοφώνου |
|
|
[ΛΕΣΒΟΣ] Ραδιοφωνικός Σταθμός «Lofos Radio» |
| Συγγραφέας |
Mytilene Radio - Δημιουργία νέας ομάδας φοιτητικού ραδιοφώνου |
| |
|

diti
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158
|
|
ενδιαφέρεται κανείς να ξεκινησουμε ραδιόφωνο στη Μυτιλήνη??? εγώ ναι ....αν γνωρίζει κανείς τυχόν άτομα που ενδιαφέρονται, αν υπάρχει διαθέσιμος εξοπλισμός, πως γίνεται η δημιουργία μιας ομάδας (είμαι σίγουρη ότι κάπου στο myaegean θα γράφει, αλλά έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα θέματα και καθε φορά που ψάχνω κάτι διαβάζω κατι άσχετο ^.^), αν μπορούν οι άλλες ραδιοφωνικές ομάδες να μας βοηθήσουν...και επίσης έχω ακούσει ότι παλιά υπηρχε ανάλογη ομάδα γιατί διαλύθηκε αν ξέρει κανείς κάτι για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη...
|
|
|
|
| |
|

diti
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158
|
|
όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει να γράψει εδώ από κάτω ή να με ενημερώσει προσωπικά για να φτιάξω ένα πλάνο ποιοι είμαστε!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|

diti
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158
|
|
μολις μια μέρα περασε από τη δημοσιευση του θεματος στο my.aegean και έχουμε μαζευτεί 8 άτομα (δεν μετρώ τον inertia διοτι δεν έχει φυσική παρουσία στη Μυτιλήνη  )!!!!! σε λίγες μέρες θα κανονίσουμε τη πρώτη συνάντηση για να συνταχτούμε σε ομάδα και να ξεκινήσουμε!!! *.*
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
γιούπιι!
well done!
*LOL! Θα'μαι νοητικά παρών, οφ κόρς!
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

diti
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158
|
|
τί λέτε να κανονίσουμε την πρώτη συνάντηση???? δυστυχώς λόγω κατάληψης της διοίκησης δεν μπορώ να απευθυνθώ κάπου για να ζητήσω χώρο, αλλα μπορούμε την Παρασκευή που οι περισσότερες σχολές έχουν λίγα μαθήματα να μαζευτούμε σε μια αίθουσα (και από άποψη χρόνου να βρούμε χρόνο που να μην έχει κανείς από εμάς μάθημα και για να βρουμε κενή αίθουσα) συμφωνείτε???? Για να μην χαθούμε συναντιομαστε σ ένα κεντρικο σημείο πχ εισοδο γεωγραφιας και μετά πάμε σε μια κενή αίθουσα...προτείνω ώρα 3μμ για να μπορούμε να έχουμε φάει στη λέσχη οσοι θελουμε....συμφωνείτε???
|
|
|
|
| |
|

diti
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158
|
|
Η φοιτητική ραδιοφωνική ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 5μμ στο κτήριο της Γεωγραφίας αίθουσα Β. Όποιος θέλει να συμμετάσχει ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Θέματα προς συζήτηση:
-Γνωριμία μελών
-όνομα-ταυτότητα σταθμού
-γενικά θέματα-απορίες
Από την υπεύθυνη Αφροδιτη Φλωρά
τηλέφωνο επικοινωνίας 6974061825
email: ct11150 ΣΤΟ ct.aegean ΤΕΛΕΙΑ gr θα έρθει και στα mail σας αυριο!! καλή μας αρχή!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλή αρχή!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
diti έγραψε:
Η φοιτητική ραδιοφωνική ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 5μμ στο κτήριο της Γεωγραφίας αίθουσα Β. Όποιος θέλει να συμμετάσχει ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Θέματα προς συζήτηση:
-Γνωριμία μελών
-όνομα-ταυτότητα σταθμού
-γενικά θέματα-απορίες
Από την υπεύθυνη Αφροδιτη Φλωρά
τηλέφωνο επικοινωνίας 6974061825
email: ct11150 ΣΤΟ ct.aegean ΤΕΛΕΙΑ gr θα έρθει και στα mail σας αυριο!! καλή μας αρχή!!! |
+ fb event: http://www.facebook.com/events/256802451109402/

|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |