Εκλογές μελών Συμβουλίου Διοίκησης Παν. Αιγαίου 2013

   
   

 Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα

 
Συγγραφέας Εκλογές μελών Συμβουλίου Διοίκησης Παν. Αιγαίου 2013
 
       
Δευ, 13 Φεβ 2012 1:38 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Σήμερα κοινοποιήθηκε σε όλους η ιστοσελίδα με τις σχετικές πληροφορίες.

Aνάδειξη μελών Συμβουλίου Διοίκησης Πανεπιστημίου Αιγαίου

Προκήρυξη εκλογών (29.02.2012)

Ανακοίνωση για διαδικασία

Υποψήφιοι (14)
Εφορευτική Επιτροπή:[edit (16.02.2012): Προσθήκη βιογραφικών υποψηφίων]

[edit (05.03.2012): Προσθήκη θέσεων υποψηφίων]Έγινε επεξεργασία από τον/την sgep στις Δευ, 05 Μάρ 2012 2:39 pm, 2 φορές συνολικά
     
 
       
Δευ, 13 Φεβ 2012 1:59 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Αύριο θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες.

Συνοδευτική επιστολή υποψηφιότητας Κ. Βρατσάλη (Παιδαγωγικό Τμήμα)


Ανακοίνωση ΔΣ φοιτητικού συλλόγου Μηχ. Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

13.02.2012 έγραψε:
Να ματαιωθούν οι Εκλογές του Συμβουλίου Διοίκησης

Την Τετάρτη 1η Φλεβάρη η γραμματεία της σχολής μας, μας προώθησε έγγραφο της Οργανωτικής Επιτροπής σχετικά με τις εκλογές του Συμβουλίου Διοίκησης με υπογραφή του προέδρου της και προεδρου στο τμήμα Μ.Σ.Π.Σ. καθηγητή κ. Δαρζέντα.

Όπως σας έχουμε κάνει σαφές και επανειλλημένα, ο σύλλογος μας έχει ταχθεί ενάντια στο νόμο Διαμαντοπούλου και επομένως σε κάθε διάταξή του. Δεν είμαστε μόνοι μας. Η συντριπτική πλειοψηφία των Φ.Σ. Πανελλαδικά και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ειδικότερα, απο τις κινητοποιήσεις του Σεπτέμβρη έχει εναντιωθεί στο νόμο ενω το ίδιο ισχύει για τους συλλόγους Δ.Ε.Π.. Η πραγματικότητα είναι ότι ενώ υπάρχουν έντονες αντιδράσεις ενάντια στο νόμο, δεν υπάρχει καποιο συλλογικό όργανο το οποίο να στηρίζει το νόμο και τις εκλογές για το συμβούλιο διοίκησης ειδικότερα.

Απευθυνόμενοι σε εσάς κ. Δαρζέντα, σας ζητάμε να μας αποδείξετε την θέση σας πως είναι τάχα θέμα δημοκρατίας η διεξαγωγή των εκλογών όταν γυρίζετε την πλάτη σε δημοκρατικές αποφάσεις συλλόγων και σωματείων και ουσιαστικά προσπαθείτε να επιβάλλετε την διεξαγωγή εκλογων που κανένας δεν θέλει, επειδή έχετε την στήριξη της Διαμαντοπούλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επιλογή των μελών της οργανωτικής επιτροπής με απόφαση του υπουργείου έχει κριθεί αντισυνταγματική από το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας, όπως άλλωστε και ο νόμος συνολικά, και μάλιστα το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει κινηθεί δικαστικά για αυτό το θέμα.

Σε ένα περιβάλλον έντονων αντιδράσεων και νομικών κωλυμάτων αποδεικνύεται, αν όχι ότι ο νόμος αυτός είναι καταστρεπτικός για την Δημόσια Παιδεία, ότι είναι τουλάχιστον ανεφάρμοστος.

Για όλα αυτά σας καλούμε να ματαιώσετε επ αόριστον τις εκλογές για το συμβουλιο διοίκησης, να παραιτηθείτε από την “οργανωτική επιτροπή” και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα προβλήματα της σχολής μας.

Εν τέλει, θεωρούμε ότι όσοι κινούνται ενάντια στις ανάγκες των φοιτητών δεν έχουν θέση στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Το ΔΣ του Φ.Σ. του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστηματων, Σύρος


     
 
       
Πεμ, 16 Φεβ 2012 2:23 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι (4 από Μυτιλήνη, 4 από Χίο, 2 από Σάμο, 4 από Ρόδο).

Oι υφιστάμενες πρυτανικές αρχές (αρχεία/υλικό).


Επιστολές καθηγητών σχετικά με τις εκλογές και τον νέο νόμο:

K. Zώρας

Σ. Κωτσάκης

     
 
       
Παρ, 24 Φεβ 2012 2:16 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Oι θέσεις 2 υποψηφίων:

Ι. Καρκαζής: 1 / 2

Α. Τρούμπης: 1


Ανακοινώσεις:

21.02.2012 έγραψε:
Άρνηση ορισμού εκπροσώπου ΕΕΔιΠ στο ΣΔ

Αγαπητά μέλη της Παν/κης μας Κοινότητας,

Σας ενημερώνουμε σχετικα με την άρνηση των μελών ΕΕΔιΠ Ι και ΙΙ για ορισμό εκπροσώπων μας στο Συμβούλιο Διοίκησης.

Κατοπιν χωριστης ψηφοφοριας για κάθε κλαδο, συμφωνα με το νέο Νομο, αποφασισαμε να τηρησουμε την επαγγελματικη μας αξιοπρεπεια και να σεβαστουμε την προσωπικη μας οντοτητα, απεμπολώντας το στοιχειωδες δικαιωμα της αυστηρως επιλεκτικης και ακρως διακοσμητικης συμμετοχης μας το Συμβουλιο του Ιδρυματος, ετσι όπως αυτή οριζεται με τον νέο Νομο.

Τα μελη και των δυο κλαδων καταληξαμε στην ιδια αποφαση εχοντας απολυτη επιγνωση της επισφαλειας που αυτή ενδεχομενως ενεχει οσον αφορα στην διαμορφωση των μελλοντικων εργασιακων μας συνθηκων, πολύ δε περισσοτερο λογω της υπαρχουσας πικρης εμπειριας από την καταρτιση του ισχυοντος ΕΚΛ του Ιδρυματος μας και των διαταξεων που αφορουν στον Φορεα μας. (Διαταξεις που, στο δικο μας Παν/μιο, παρέκκλινουν ακομη και αυτων που προτεινονται στον προτυπο ΕΚΛ που ειχε εκδώσει το τοτε ΥπΕΠΘ, αλλα και αντιστοιχων στους ΕΚΛ άλλων Παν/μίων της χωρας, με αποκορυφωμα τη συνθεση Πειθαρχικων Συμβουλιων).

Στην συνημμενη απαντητικη επιστολη προς την Οργανωτικη Επιτροπη μπορειτε να ενημερωθειτε και για τους λογους που καθορισαν αυτή μας την αρνηση.

Συναδελφικα,
Αύρα Καραφίλη
Εκπρόσωπος ΕΕΔιΠ Ι & ΙΙ στη Σύγκλητο Π.Α.


21.02.2012 έγραψε:
Κεντρικό Συμβούλιο Συλλόγου ΔΕΠ ΠΑ

Ανοικτή επιστολή προς την Οργανωτική Επιτροπή με ερωτήματα σχετικά με τη σύνθεση της εφορευτικής επιτροπής

Γνωστοποιήθηκε σε μέλη του ΚΣ του Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου έγγραφο της Οργανωτικής Επιτροπής με τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών που κληρώθηκαν για τις εκλογές για το Συμβούλιο Διοίκησης.

Με αφορμή ερωτήματα που δέχθηκαν μέλη του ΚΣ σχετικά με τη σύνθεση της εφορευτικής επιτροπής, θα παρακαλούσαμε την Οργανωτική Επιτροπή να μας απαντήσει στα ακόλουθα το συντομότερο δυνατόν:
  1. Σε ποιο χώρο του Πανεπιστημίου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής στη διάρκεια της οποίας έγινε η κλήρωση;

  2. Πόσα μέλη της ήταν παρόντα στην κάθε αίθουσα αν αυτή πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη;

  2. Υπήρξαν διαφορετικές κληρωτίδες με το σύνολο των μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου μας στην κάθε μία ή έγινε κλήρωση από μια κληρωτίδα;

  3. Ποια μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας του Αιγαίου, ιδιαίτερα μέλη ΔΕΠ, ήσαν παρόντα τη στιγμή της κλήρωσης;

  4. Γιατί το έγγραφο με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν κοινοποιήθηκε ακόμα σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας;

Δεδομένου ότι έχουν τεθεί τα ερωτήματα και δεν είμαστε το αρμόδιο όργανο για την απάντηση τους αλλά οφείλουμε να ενεργήσουμε ώστε να δοθούν απαντήσεις παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε στην πανεπιστημιακή κοινότητα αναλυτικά τα βήματα της διαδικασίας που ακολουθήθηκε για την κλήρωση ή/και να απαντήσετε στα συγκεκριμένα παραπάνω.

Το ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ
Πανεπιστημίου Αιγαίου


     
 
       
Παρ, 24 Φεβ 2012 2:35 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Ανακοινώσεις οργανωτικής επιτροπής

Διαδικασίες ψηφοφορίας


Aνακοίνωση καθηγητή:

I. Xατζόπουλος - Διόρθωση καταγγελίας


Aνακοινώσεις φοιτητών:

Φ.Σ. Τ.Μ.Σ.Π.Σ για τις εκλογές

Aποφάσεις ΔΣ Τμήματος Περιβάλλοντος

24.02.2012 έγραψε:
1) Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα σας,

Το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Τ.Μ.Ο.Δ. εχθές 21/2/2012 αποφάσισε:

"Πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις από την Σύγκλητο στις 23/2/2012 και του Πρυτανικού Συμβουλίου στις 22/2/2012. Είμαστε κατά της εκλογής εκπροσώπου φοιτητή, η οποία αναιρεί τους φοιτητές από τα όργανα διοίκησης και κόβει την εκπροσώπησή τους. Θα προβούμε σε οποιαδήποτε δράση σεβόμενοι την απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου.
Γι'αυτό το λόγο καλούμε σε Γενική Συνέλευση τον Φοιτητικό Σύλλογο του Τ.Μ.Ο.Δ. την Πέμπτη 23/2/2012."2) Συνάδελφοι,

Μετά τη Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Τ.Μ.Ο.Δ. που πραγματοποιήθηκε στις 23/2/2012 αποφασίστηκε:

"Στηρίζουμε τις αποφάσεις της ακαδημαϊκής κοινότητας για την μη διεξαγωγή εκλογών για το συμβούλιο, με οποιαδήποτε πράξη χρειαστεί και θεωρηθεί αναγκαία, με πρώτη την κατάληψη.
Καλούμε τους Φοιτητικούς Συλλόγους Τ.Δ.Ε. και Τ.Ν.Ε.Υ. να πάρουν παρόμοιες αποφάσεις και να σταθούν στο πλευρό μας όπως οφείλουν ως φοιτητές της Σ.Ε.Δ.
Αν οι εκλογές δεν μετατεθούν σε άλλη ημερομηνία ισχύουν οι αποφάσεις που πάρθηκαν για την Τετάρτη 29/2/2012, δηλαδή κατάληψη του κτιρίου που θα οριστεί για την εκλογή, τις ώρες που θα έχουν αποφασιστεί και ανακοινωθεί επίσημα από την οργανωτική επιτροπή των εκλογών."


με εκτίμηση,
ο Πρόεδρος Δ.Σ. Φοιτητικού Συλλόγου Τ.Μ.Ο.Δ.


     
 
       
Τετ, 29 Φεβ 2012 6:42 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Αναβολή εκλογών Συμβουλίου Διοίκησης

(Τριμελείς εφορευτικές επιτροπές)

29.02.2012 έγραψε:
Οι προγραμματισμένες για σήμερα εκλογές για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου δεν πραγματοποιήθηκαν, όπως άλλωστε συνέβη και σε όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα μέχρι σήμερα.

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου σχετικά με τις εκλογές για τα Συμβούλια των Πανεπιστημίων:
  - Διαπιστώνει ότι τα Πανεπιστήμια οδηγούνται σε αδιέξοδα σε μια δύσκολη πολιτική, οικονομική και κοινωνική συγκυρία, γεγονός που δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους, ιδιαίτερα για τα Περιφερειακά Ιδρύματα.

  - Αποδοκιμάζει την παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή του
  Συμβουλίου στις 29.02.2012 και επισημαίνει ότι η ελευθερία συμμετοχής των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι κορυφαίο δημοκρατικό δικαίωμα και υποχρέωση. Παράλληλα όμως οφείλει να επισημάνει, ότι η όλη εκλογική διαδικασία χρήζει σοβαρών βελτιώσεων, προκειμένου να αναιρεθούν στρεβλώσεις επιστημονικού και ακαδημαϊκού επιπέδου.

  - Επιβεβαιώνει τη θέση της για την ανάγκη ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου, το οποίο σεβόμενο το δημόσιο χαρακτήρα και τη δημοκρατική παράδοση των ελληνικών πανεπιστημίων θα προωθεί περισσότερο αφενός την ακαδημαϊκότητα και την έρευνα αφετέρου τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με τις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.


Μυτιλήνη 29/02/2012

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου


29.02.2012 έγραψε:
Ανακοίνωση ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ

Οι εκλογές για τα Συμβούλια Διοίκησης ματαιώθηκαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η προσπάθεια της κυβέρνησης, του υπουργείου και των διορισμένων από αυτό Οργανωτικών Επιτροπών να πραγματοποιήσουν έξωθεν επιβεβλημένες εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Ιδρύματος απέτυχε.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα του Αιγαίου σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Ρόδο, Σύρο και Αθήνα στη βάση των αποφάσεων των συλλογικών συνδικαλιστικών της οργάνων με μαζικότητα, ομοθυμία των μελών της και με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης διαμαρτυρήθηκε ειρηνικά και οι εκλογές δεν πραγματοποιήθηκαν.

Πρόκειται για μια πρώτη επιτυχία στον αγώνα της πανεπιστημιακής κοινότητας στην κατεύθυνση της τελικής κατάργησης του νόμου. Συνεχίζουμε σε συντονισμό με τους φοιτητές και τους εργαζόμενους μέσα στα πανεπιστήμια για να αποτρέψουμε αυτήν την πολιτική που διαλύει πλήρως το δημόσιο, δημοκρατικό και δωρεάν πανεπιστήμιο και καταλύει το όραμα του πανεπιστημίου Αιγαίου σαν ακαδημαϊκής κοινότητας που διοικεί και διοικείται με διαφάνεια και δημοκρατία.


     
 
       
Παρ, 02 Μάρ 2012 5:18 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


01.03.2012 έγραψε:
Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού "Ασημάκης Πανσέληνος" Πανεπιστημίου Αιγαίου

Μυτιλήνη 29/02/2012

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συνεδρίασε εκτάκτως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012, προκειμένου να συζητήσει επί των δράσεων που έχουν προταθεί από την Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Δ.Π.Τ.Ε.) για την 2/3/2012, ημέρα εκδίκασης στο Σ.τ.Ε. των προσφυγών των Ιδρυμάτων κατά του Ν. 4009/2011 και ομόφωνα αποφάσισε να προβεί σε συμβολική δίωρη κατάληψη των κτηρίων Διοίκησης του Ιδρύματος την 2/3/2012, από ώρα 11:00 έως ώρα 13:00.

Η συμβολική κατάληψη θα συνοδευθεί από δράσεις δημοσιοποίησης (συνέντευξη, δελτία τύπου) των θέσεων του Συλλόγου όσον αφορά στο ρόλο των Πανεπιστημίων και τις αλλαγές που φέρνει το νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Μετά από διεξοδική συζήτηση στην Τοπική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Μυτιλήνη και με την συμμετοχή εκπροσώπων άλλων φορέων του Ιδρύματος, αποφασίστηκε η προτροπή προς τους υπόλοιπους Συλλόγους του Πανεπιστημίου Αιγαίου να στηρίξουν αυτή την δράση.

Συναδελφικά
Το ΔΣ του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού


_____________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (1/03/2012)

Το Κ.Σ. του Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τις δράσεις που αποφάσισε ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την Παρασκευή 2/3/2012, ημέρα εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας των προσφυγών των Ιδρυμάτων κατά του νόμου 4009/2011.

_____________________________________________________________


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ε.Τ.Ε.Π του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τις δράσεις που αποφάσισε ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την Παρασκευή 2/3/2012, ημέρα εκδίκασης στο Σ.τ.Ε. των προσφυγών των Ιδρυμάτων κατά του Ν. 4009/2011.

Το ΔΣ


02.03.2012 έγραψε:
Ανακοίνωση ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ (2/03/2012)

Με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται περί "βίας" και "απειλών βίας" ως ΚΣ του ΣΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου θέλουμε να δηλώσουμε ότι σε όλες τις πανεπιστημιακές μονάδες οι κινητοποιήσεις ήταν ειρηνικές και συναδελφικές.

Οι εκλογές για τα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Ιδρύματος αναβλήθηκαν ακριβώς επειδή έγινε σαφές ότι η πλειοψηφία της πανεπιστημιακής κοινότητας δεν επιθυμεί τη μετάβαση σε ένα αγοραίο, ολιγαρχικό και αδιαφανές πρότυπο διοίκησης.

Με αυτό τον τρόπο πρέπει και να συνεχίσουμε: με συλλογικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη. Μαζί με όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας μας, αλλά και το σύνολο μιας κοινωνίας που αντιμετωπίζει συνθήκη καταστροφής, να αποτρέψουμε τη πλήρη διάλυση του δημόσιου πανεπιστημίου, τη φτωχοποίηση των εργαζομένων, την υπονόμευση κάθε μέλλοντος για τη νέα γενιά και τη διαγραφή ενός αιώνα ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων.
Η άρνηση να "συμμορφωθούμε προς τας υποδείξεις" εθνικών και υπερεθνικών κέντρων εξουσίας και η υπεράσπιση της εκφρασμένης δημοκρατικής βούλησης των συναδέλφων που ακυρώνεται έξωθεν αποτελεί το μόνο δρόμο για να σταθούμε στο ύψος και της ακαδημαϊκής και της κοινωνικής ευθύνης μας.

Το ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ
Πανεπιστημίου ΑιγαίουAνακοίνωση Συλλόγου Συμβασιούχων - Mήνυμα για εργαζομένους στη φύλαξη

Ανακοίνωση ΔΣ Φ.Σ. Τ.Μ.Σ.Π.Σ για τις εκλογές

Παρέμβαση - I. Xατζόπουλος

* Παρέμβαση - K. Ζώρας
*(από 24.02.2012 - αφορά ερωτήματα προς οργανωτική επιτροπή)

     
 
       
Κυρ, 07 Οκτ 2012 7:43 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


03.10.2012 έγραψε:
Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Σας ενημερώνουμε ότι στην Κεντρική Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου http://www.aegean.gr/ έχουν αναρτηθεί τα εξής:
  • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ( 8 ) ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
  (Με αριθμ. πρωτ. 5076/3.10.2012 και ΑΔΑ: Β4ΤΧ469Β7Λ-ΦΕ2)
  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΞΙ (6) ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
  (Με αριθμ. πρωτ. 5077/3.10.2012 και ΑΔΑ: Β4ΤΧ469Β7Λ-Δ4Φ)
  • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΏΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
  (Με αριθμ. πρωτ. 5087/3.10.2012 και ΑΔΑ: Β4ΤΧ469Β7Λ-ΣΒΖ)

- Απόφαση Πρυτανικού Συμβουλίου

Από τη Γραμματεία του Πρυτανικού Συμβουλίου


H ταξινομική ψήφος ( παράδειγμα)

Ανάδειξη Μελών Συμβουλίου Πανεπιστημίου Αιγαίου

* Παρέμβαση Ι. Χατζόπουλου για εκλογές (06.10.2012)


[ Ξένοι καθηγητές στα Συμβούλια Διοίκησης

Εκλογική διαδικασία με ηλεκτρονική και επιστολική ψήφο ]

     
 
       
Τρι, 16 Οκτ 2012 7:49 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Πίνακας Υποψηφίων (Α.Π. 38/15.10.2012) (σχετικές ανακοινώσεις)


- Ορισμός εφορευτικών επιτροπών

- Ανακοίνωση ΣΔΕΠ Π. Αιγαίου για εκλογές Συμβουλίου Ιδρύματος 24/10 και 29/10 (21.10.2012)

- Ανακοίνωση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (24.10.2012)

     
 
       
Δευ, 29 Οκτ 2012 3:14 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Παράθεση:
Ανακοίνωση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (29.10.2012)

Από: Lesvos Grammateia Pritanikou Symbouliou
Αποστολή: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 3:38 μμ
Προς: Aegean Global List
Θέμα: Διεξαγωγή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη των οκτώ εσωτερικών μελών-Καθηγητών του Συμβουλίου του Π.Α.


Με δεδομένο ότι η σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη των οκτώ ( 8 ) εσωτερικών μελών-Καθηγητών του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου δεν διεξήχθη σε κανένα εκλογικό τμήμα, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Νοέμβριου 2012, στο διάστημα από 09:00 έως 17:00.

Από τη Γραμματεία του Πρυτανικού Συμβουλίου

- zeus.minedu.gov.gr (Ενημέρωση από Π.Τσανάκα (ΕΔΕΤ)


     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2018-2019 Κινηματογραφικής Λ...

Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 10

Τρι, 13 Νοέ 2018 12:45 pm Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή [ Ανακοίνωση ] Οριστικοποίηση για την Ίδρυση Πολυτεχ...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 0

Τετ, 11 Απρ 2018 1:35 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συναντήσεις (2017-18) Χριστουγεννιάτι...

από inertia
Συζήτηση: Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean Απαντήσεις: 5

Τρι, 12 Δεκ 2017 1:49 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2017-2018 Κινηματογραφικής Λ...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 1

Τετ, 11 Οκτ 2017 12:31 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις τΟΔΙΤ: πρωτοετείς στο νέο τμήμα του Π...

από inertia
Συζήτηση: τμ. Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού Απαντήσεις: 0

Σαβ, 01 Ιούλ 2017 6:18 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics