Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[ΛΗΜΝΟΣ] Πωλούνται έπιπλα |
|
|
Αγγελίες - Προσφορές |
| Συγγραφέας |
[ΛΗΜΝΟΣ] Πωλούνται έπιπλα |
| |
|
|
|
καλησπέρα επιτέλους πείρα πτυχίο και πουλάω τα έπιπλα μου τα είχα πάρει από καλό κατάστημα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ μοντέρνα και είναι Ελληνικής κατασκευής οι γονείς μου τα είχαν φέρει από Θεσσαλονίκη αλλά τώρα μου είπαν πολλά να μου τα μεταφέρουν και λέω να τα πουλήσω αν ενδιαφέρετε κανείς ας μου στείλει μήνυμα πάντως
Έγινε επεξεργασία από τον/την bogiasnikos στις Τρι, 11 Δεκ 2012 6:58 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
bogiasnikos
καλωσόρισες στην κοινότητα.
Σημειώσεις: πέραν από το LINK, και BOLD γράμματα, δεν μας προσφέρεις κάτι περισσότερο ως πληροφορία. Αυτό φαίνεται περισσότερο ως "τρικ" προσπαθώντας να βάλεις λέξεις-κλειδιά (μαζί με link) για προωθητικές-διαφημιστικές ενέργειες/σκοπούς, και μάλιστα με έμμεσο και "ύπουλο" τρόπο.
Λοιπόν?
|
|
|
|
| |
|
|
|
όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει μήνυμα να να του στείλω και τις φότο και αν θέλει μπορεί να έρθει και απο το κάσπακα να τα δεί από κοντά τώρα το γεγονός ο΄τι έβαλα το λίνκ της εταιρείας που τα πείρα αν είναι κακό τότε το βγάζω απλά για να ξέρετε από που τα πείρα έχω και την απόδειξη
|
|
|
|
| |
|
|
|
όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει μήνυμα να να του στείλω και τις φότο και αν θέλει μπορεί να έρθει και απο το κάσπακα να τα δεί από κοντά τώρα το γεγονός ο΄τι έβαλα το λίνκ της εταιρείας που τα πείρα αν είναι κακό τότε το βγάζω απλά για να ξέρετε από που τα πείρα έχω και την απόδειξη τώρα γιατί μου κάνεις επίθεση δεν μπορώ να καταλάβω αλλά μάλλον για το λίνκ .
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
...όπως μπορείς να ποστάρεις φωτό των επίπλων σου κι εδώ. Όπως κι άλλα παιδιά έχουν πράξει παρόμοια. Μπορούν να κρίνουν οπότε, και μετά, να σου στείλουν.. μια ιδέα κι ετούτη.
Δεν αμφιβάλλει κανείς, μα επειδή ο χώρος εδώ προσπαθεί να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο κι όχι "διαφημίσεις", γι'αυτό και προσπαθούμε να κοιτάμε λίγο πιο αυστηρά τα πράγματα. Η επισήμανση έγινε γιατί απλώς το post τείνει να θεωρηθεί οριακά διαφήμιση-οριακά χρήσιμο. Και κυρίως διότι απλώς γράφεσαι στην κοινότητα και το πρώτο post που κάνεις, είναι link προς τρίτο site... Δεν δείχνει πολύ κομψό κάτι τέτοιο, από θέμα ουσιαστικής συνεισφοράς... Εξ' ου κι η επισήμανση... Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται για επίθεση. Μην το παρεξηγείς αμέσως! That's all.
Υ.Γ: Αν καταλάβαμε καλά, τα έπιπλά σου αφορούν σε παιδιά που βρίσκονται στη Λήμνο; Διότι εδώ το τόπικ έχει τίτλο για την Χίο.
|
|
|
|
| |
|
|
|
οκ αν είναι βάζω και τις φοτό αμέσως απλά μου ήταν λίγο ζόρικο να της ανεβάσω γιατί είναιμεγάλες σαν αρχεία οκ πάντως τις βάζω αμέσως
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
ok λοιπόν.
Επαναλαμβάνουμε για το:
inertia έγραψε:
Υ.Γ: Αν καταλάβαμε καλά, τα έπιπλά σου αφορούν σε παιδιά που βρίσκονται στη Λήμνο; Διότι εδώ το τόπικ έχει τίτλο για την Χίο. |
Αναμένουμε να αναφέρεις επίσης και σε ποιό νησί βρίσκεσαι και αναφέρεσαι; Διότι οφείλει να υπάρχει σαφήνεια στο περιεχόμενο. Δεν μπορεί να το ξέρει κάποιος κάτι τέτοιο, αλλά συνάμα, θα σε βρει εκείνος που -λογικά- είναι πιο κοντά σε εσένα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
ok. το topic διαχωρίστηκε, με τον αντίστοιχο τίτλο για Λήμνο.
αναμένουμε και φωτό!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών