Γεια σας φίλες και φίλοι
Εδώ θα βρείτε τις παρουσιάσεις που παρουσιάστηκαν στην παρουσίαση των προγραμμάτων, είτε του υπολογιστή είτε το εβδομαδιαίο.
Παρακάτω θα βρείτε τα κατάλληλα αρχεία που χρειάζεστε για να μάθετε πως να κατεβάζετε μουσική
(για εκπαιδευτικούς σκοπούς) και πως να έχετε στην διαθεσιμότητα τα αυθεντικά προγράμματα για την νόμιμη διάθεση και αναμετάδοσή τους προς το ακουστικό κοινό. Για σχόλια περί αυτού, μπορείτε να μου αφήσετε σε προσωπικό μήνυμα.
Η διάθεση των παρακάτω γίνεται με Google-Disk, οπότε για να κατεβάσετε τα νόμιμα προγράμματα και τις σημειώσεις, πατήστε στους συνδέσμους που σας δίνω και όταν συνδεθείτε, πατήστε
Ctrl + S για να τα κατεβάσετε και να τα έχετε για παν ενδεχόμενο. Επίσης, πάρα πολύ καλή ιδέα είναι να τα γράψετε σε ένα χαρτί, γιατί αν κάτι θελήσετε να θυμηθείτε, να μην τρέχετε στο ιντερνετ ή στα ηλεκτρονικά αρχεία και εκείνη την ώρα παίζετε πρόγραμμα. Μπορεί να σας φάει σύνδεση ή να κολλήσει ο υπολογιστή σας και είναι κρίμα.
- Η παρουσίαση για την διαχείριση του ραδιοφώνου στη σελίδα του Facebook, θα την βρείτε πατώντας εδώ.
- Για να κατεβάσετε μουσική από το YouTube και να γίνει αυτόματα η μετατροπή του σε MP3, πατήστε εδώ.
- Για οδηγίες χρήσης του άνωθεν ^, πατήστε εδώ.
- Για να κατεβάσετε μουσική με το YouTube Downloader(σε περίπτωση που κλείσει η παραπάνω σελίδα), πατήστε εδώ.
- Για οδηγίες για το YouTube Downloader, πατήστε εδώ.
- Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα Bit Torrent για μαζική μουσική, πατήστε εδώ.
- Για τις οδηγίες για το Bit Torrent, πατήστε εδώ.
===========================================
Παρακάτω θα πρέπει να κατεβάσετε τα προγράμματα με την σειρά, επειδή παίζει σημαντικό ρόλο η αρχειοθέτηση που κάνει ο υπολογιστής και αναγνωρίζει τα άλλα αρχεία. Ακόμα και αν μην το καταλάβατε αυτό που είπα, δεν πειράζει. Τουλάχιστον κάντε με την σειρά τις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων.
Για τους κωδικούς, ζητήστε τους μου, μέσω
προσωπικού μηνύματος εδώ στο ΜΥ, είτε στείλτε μου μήνυμα στο κινητό
(όχι κλήση) στο
1) Κατέβασε πρώτα το Virtual DJ, πατώντας εδώ. (μόλις πατήσεις στον σύνδεσμο, μετά πάτα Ctrl + S)
1a) Κατέβασε τον οδηγό εγκατάστασης του Virtual DJ πατώντας εδώ.
2) Κατεβάστε μετά το Winamp, πατώντας εδώ.
2a) Κατεβάστε τον οδηγό εγκατάστασης του Winamp πατώντας εδώ.
3) Κατεβάστε το Edcast, πατώντας εδώ. (μόλις πατήσεις στον σύνδεσμο, μετά πάτα Ctrl + S)
3a) Κατεβάστε ΟΛΟΙ(ανεξαιρέτως) τον οδηγό εγκατάστασης του Edcast, πατώντας εδώ.
=========================================
Τα παραπάνω βήματα ήταν κάπως πολλά αλλά δεν θα πληρώσετε τίποτα, σε σύγκριση με την αγορά ενός μίκτη που κοστίζει, σοβαρά λεφτά για φοιτητές...
Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό που σας δείχνει βήμα-βήμα τον τρόπο δημιουργίας σύνδεσης με τον σερβερ του ραδιοφώνου.
Για να κατεβάσεις τον οδηγό,
πάτησε εδώ.
Για τον κωδικό του σερβερ, ισχύει ότι ισχύει και παραπάνω. Στείλτε μου μήνυμα για να στο στείλω!
Τέλος μην ξεχάσετε να μου γράψετε το όνομά σας και το email σύνδεσής σας στο FB για να μπείτε στην λίστα των διαχειριστών της σελίδας!
Μουσικό χαλί.
Όλα τα παραπάνω είναι αναγκαία για να μπορέσετε να κάνετε ζωντανή μουσική, διαφορετικά μπορείτε απλά να παίζετε μουσική μόνο με το winamp. Αλλά για να μην χρειαστεί να αγοράσετε
μείκτη, σας ζορίζω λίγο τώρα με όλα τα παραπάνω. Αν βρείτε κάποιο άλλο πρόγραμμα για να το προσθέσουμε, περιμένω ιδέες.
Καλή εκπομπή