Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Μουσικές Προτάσεις για Αποκριες: Carnibal Playlist από τη φοιτητική ομάδα του Radio Lofos |
|
|
[ΛΕΣΒΟΣ] Ραδιοφωνικός Σταθμός «Lofos Radio» |
| Συγγραφέας |
Μουσικές Προτάσεις για Αποκριες: Carnibal Playlist από τη φοιτητική ομάδα του Radio Lofos |
| |
|
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την Constanteins... στις Σαβ, 16 Μάρ 2013 1:27 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
τι καλο!!! να σαι καλα!
νομιζω λειπει το μεγιστο! η macarena! αλλα ειναι τελεια συλλογη! χιλια thanx ηδη κατεβηκε!
|
|
|
|
| |
|
|
|
guys ζηταει κωδικο το zip! τι κανουμε;;;
|
|
|
|
| |
|
|
|
fraoulitsa έγραψε:
guys ζηταει κωδικο το zip! τι κανουμε;;; |
Ξέχασα να το αναφέρω! ο κωδικός έιναι το όνομα του σταθμού!!
Radio Lofos
|
|
|
|
| |
|
|
|
τωρα λεει οτι ειναι κατεστραμενο! εγω εκανα μ@@@κια ε?
|
|
|
|
| |
|
|
|
! C:\Users\Mary\Downloads\Carnival Party.rar: Ο έλεγχος CRC στο κρυπτογραφημένο αρχείο Carnival Party.rar απέτυχε. Το αρχείο είναι κατεστραμμένο ή δώσατε λάθος κωδικό πρόσβασης
?????????????????????
|
|
|
|
| |
|
|
|
fraoulitsa έγραψε:
! C:\Users\Mary\Downloads\Carnival Party.rar: Ο έλεγχος CRC στο κρυπτογραφημένο αρχείο Carnival Party.rar απέτυχε. Το αρχείο είναι κατεστραμμένο ή δώσατε λάθος κωδικό πρόσβασης
????????????????????? |
Δοκίμασε Lofos Radio (αναποδα δλδ!)
|
|
|
|
| |
|
|
|
το εκανα πριν ζητησω βοηθεια αλλα παλι το ιδιο!
μαλιστα το εσβησα και το ξανακατεβασα αλλα τπτ!
|
|
|
|
| |
|
|
|
παντως απο καρναβαλια εγω αγαπω αυτο το τραγουδι με αυτο μεγαλωσα, απο το ρεντη που τωρα εγινε νικαια και ρεντη!
"αν θες και συ για λιγο να ξεσκασεις, η λυση ειναι μια μην διστασεις, χωρος μαζι και λιγη τρελα στου ρεντη την γιορτη αποψε ελα", ηταν, αλλαξε λιγο αλλα παλι ειναι καλο!
|
|
|
|
| |
|
|
|
παντως απο καρναβαλια εγω αγαπω αυτο το τραγουδι με αυτο μεγαλωσα, απο το ρεντη που τωρα εγινε νικαια και ρεντη!
"αν θες και συ για λιγο να ξεσκασεις, η λυση ειναι μια μην διστασεις, χωρος μαζι και λιγη τρελα στου ρεντη την γιορτη αποψε ελα", ηταν, αλλαξε λιγο αλλα παλι ειναι καλο!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |