Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Απόψεις και ενημέρωση για το κλείσιμο της ΕΡΤ |
|
|
Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα |
| Συγγραφέας |
Απόψεις και ενημέρωση για το κλείσιμο της ΕΡΤ |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
sgep δεν είμαι σίγουρος είπα γιατί δεν γνώριζα σε τί φάση είναι και εκπέμπει τώρα ο σταθμός. Για κούλαρε λίγο, "υφάκι" όλη την ώρα. Μην κόπτεσαι τόσο για trolling, καταλάβαμε το ότι διπλο-ποστάρεις (και ως slide), άλλωστε.
Στο ζουμί:
Ο ΕΡα Αιγαίου τώρα εκπέμπει απόσο μας έλεγαν τα παιδιά και έβγαζε στον αέρα μέσω και του "Λόφου", το Αθηναϊκό stream, όχι το άμεσα δικό τους ως αναμετάδοση. Τώρα υπάρχουν μερικά εξτρά τεχνικά θέματα που επιλύουν (και επίσης ζητήματα ύπνου που κάποιοι τον έχασαν, και μεταφορικά, και κυριολεκτικά και δεν κάθονται στην καρεκλίτσα τους εκ του ασφαλούς όπως οι περισσότεροι από εμάς, για να το παίζουν "νταήδες" και να κρίνουν τους άλλους).
Αυτά.
Βγήκε είδηση!  -- Την προσπεράσαμε; PDF αρχείο παρακαλώ, με το νέο σχήμα a.k.a. "ΝΕΡΙΤ Α.Ε."
inertia έγραψε:
Πολύ φρέσκο, με μερικές υπέροχες εικόνες/φωτογραφία.
(στην επιμέλεια συμμετέχει απόφοιτος του πανεπιστημίου μας)
|
σύνδεσμος:
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
inertia έγραψε:
sgep δεν είμαι σίγουρος είπα γιατί δεν γνώριζα σε τί φάση είναι και εκπέμπει τώρα ο σταθμός. Για κούλαρε λίγο, "υφάκι" όλη την ώρα. Μην κόπτεσαι τόσο για trolling, καταλάβαμε το ότι διπλο-ποστάρεις (και ως slide), άλλωστε.
Στο ζουμί:
Ο ΕΡα Αιγαίου τώρα εκπέμπει απόσο μας έλεγαν τα παιδιά και έβγαζε στον αέρα μέσω και του "Λόφου", το Αθηναϊκό stream, όχι το άμεσα δικό τους ως αναμετάδοση. Τώρα υπάρχουν μερικά εξτρά τεχνικά θέματα που επιλύουν (και επίσης ζητήματα ύπνου που κάποιοι τον έχασαν, και μεταφορικά, και κυριολεκτικά και δεν κάθονται στην καρεκλίτσα τους εκ του ασφαλούς όπως οι περισσότεροι από εμάς, για να το παίζουν "νταήδες" και να κρίνουν τους άλλους).
Αυτά. |
Ενώ πριν 6 μήνες ήσουν; Τo multitasking κάνει κακό στη μνήμη.
Συμφωνώ με τη συμβουλή, αρκεί να την ακολουθούσατε και εσείς.
Πάψτε να το παίζετε "ειδικοί" επί παντός επιστητού, παρουσιάζοντας απλά πράγματα σαν φαντασμαγορικά κατορθώματα: Από το 1998 ο συγκεκριμένος σταθμός εκπέμπει πρόγραμμα μέσω Διαδικτύου χρησιμοποιώντας μέσα του ιδρύματος, πριν τις ευκολίες του Internet/Web του 2013 και φυσικά πολύ πριν δημιουργηθεί το myAegean ή όποιος άλλος φοιτητικός σταθμός (εκτός από τον "Χώρο" στη Σάμο, που όμως δε νομίζω να είχε σχέση).
Κόψτε κάτι λοιπόν, εντελώς φιλικά.
Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το αν εκπέμπει η ΕΡα Αιγαίου ή ακόμα και η ΝΕΤ (για την ΕΡΑ Sport 101.8 δεν ξέρω, πιο πιθανό).
Το ζήτημα όμως είναι να μην έχει διαμορφωθεί σ' ένα χρόνο από τώρα ένα τοπίο ΜΜΕ χειρότερο από το ήδη υπάρχον, χωρίς "αξιοπρεπή" δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, όχι αν θα χαθούν οι εκπομπές αυτής της εβδομάδας ή αυτού του μήνα.
Οι ειδήσεις καλές και χρήσιμες είναι, γι' αυτό και ασχολούμαι.
Αν αποφασίζατε να βοηθήσετε λίγο ουσιαστικά σε αυτόν τον τομέα και ξεκολλούσατε από το στυλ "myAegean affirmative action" θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Αυτά και από μένα. 
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
[OFFTOPIC on]
Sorry αν τόσο "σου την σπάμε" sgep, απλώς ανακοινώνοντας μια δράση συμφοιτητών μας, που συνάμα έτυχε να είμαστε έμμεσοι κοινωνοί αυτού. Και sorry που δεν "ανακυκλώνουμε" σαν news-bot ό,τι θέλεις εσύ.
Δεν γίνεται να αρέσει κανείς όμως, σε όλους. Ιδίως αν αυτοί οι "όλοι" κουβαλάνε (μάλλον) διαπιστωμένα σύνδρομα που τα βγάζουν σε online forums ποικιλοτρόπως.
Enough trolling λοιπόν. Ο/Η καθείς/καθεμιά είναι ελεύθερος/-η να ενεργεί ως επιθυμεί, μες σε ορισμένα πλαίσια, αρκεί να σέβεται και τους υπόλοιπους γύρω του.
Φιλάκια λοιπόν. Καιρός ήταν.
[/OFFTOPIC off]
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
Άσε μας βρε Γιάννη, η ίδια κασσέτα – συνάμα.
Δεν ανακοινώνετε απλά τις δράσεις σας, spam-άρετε και είστε εντελώς αποκομμένοι από τους φοιτητές του πανεπιστημίου (της Σάμου σίγουρα), ακριβώς αυτό που διαρκώς κατηγορείτε εμένα.
Από "ισόβια" θέση εξουσίας στο site, να προσθέσω, αναφορικά με τα "διαπιστωμένα" σύνδρομα ορισμένων.
Άντε, για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα:
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
[OFFTOPIC on]
sgep έγραψε:
Άσε μας βρε Γιάννη, η ίδια κασσέτα – συνάμα.  |
Δεν σε γνωρίζω προσωπικά, συνεπώς εδώ έχουμε συγκεκριμένο όνομα: είσαι sgep (ή slide?) και inertia. Οι οικειότητες λοιπόν, ας λείπουν. Και το trolling επίσης, σε offtopic συζητήσεις.
Είναι προειδοποίηση, όχι 'γουτσου-γούτσου' παράκληση.
Κάποιες καταστάσεις έχουν οικτρά εκφυλιστεί, λυπάμαι, μα αν δεν σου αρέσει κάτι, υπάρχουν σχετικοί χώροι για να το εκθέτεις. Δεν θα επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα, στα ίδια άτομα. End-of-discussion.
[OFFTOPIC off]
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Και μετά το ευχάριστο διάλειμμα των off-topics, πίσω στο θέμα μας:
Ναι, η ΕΡΤ είχε πολλά προβλήματα.
Ναι, ήταν ένα μεγάλο μπουρδέλο.
Όλοι θέλαμε να τη δούμε να αλλάζει ριζικά, αλλά κανείς (σχεδόν) δεν ήθελε να κλείσει εντελώς.
Στο non paper του Σαμαρά λέει ότι ήταν αδύνατο να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή στην ΕΡΤ. Δε γνωρίζω κατά πόσο μπορεί κάτι να είναι αδύνατο. Μάλλον δεν προσπάθησαν αρκετά νομίζω εγώ. Δεν πιστεύω πως δεν υπάρχουν πιο έξυπνοι τρόποι (θα μου πείτε με τί μυαλό θα σκεφτούν αυτοί κάτι έξυπνο - λογικό).
Τώρα τα υπόλοιπα περί συμβολισμού που λέει, είναι μπούρδες! Η πιο συμβολική κίνηση - που θα έπρεπε να είχαν κάνει από καιρό - θα ήταν να ξεκινήσουν κόβοντας την επιχορήγηση των κομμάτων.
Εμένα προσωπικά (και φαντάζομαι τους περισσότερους) δε με πειράζει καθόλου που έμειναν άνεργοι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Μπήλιω Τσουκαλά, ο Αιμίλιος Λιάτσος και ένα σωρό άλλοι βολεμένοι που πληρώνονται περισσότερα από όσα αξίζουν [Φυσικά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι που δεν έπρεπε να απολυθούν].
Αλλά με πειράζει πολύ που η όποια απόφαση ελήφθη και εφαρμόστηκε έτσι ξαφνικά χωρίς να πουν τίποτα σε κανέναν και χωρίς να τηρηθεί η δημοκρατική διαδικασία της συζήτησης.
Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα κλείσει. Ακούγεται ότι μπορεί η απόφαση να καταπέσει.
Όσο για τη διάδοχο της ΕΡΤ, θα περιμένω να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.
edit: Τα σχετικά με το θέμα μηνύματα που γράφτηκαν στο "Eπίκαιρα Νέα -- Ενημέρωση & σχολιασμός της επικαιρότητας" μεταφέρθηκαν στο παρόν topic για να είναι όλα μαζί συγκεντρωμένα.
Έγινε επεξεργασία από τον/την e3iswsi στις Τετ, 12 Ιούν 2013 4:14 pm, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Πλάκα πλάκα η ΕΡΤ θα βγει 1η σε ακροαματικότητα αυτές τις μέρες. Σε όλο τον κόσμο αναμεταδίδουν ΕΡΤ.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |