Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Το Χρονοντούλαπο |
| Συγγραφέας |
Θεμα |
| |
|
|
|
done
Έγινε επεξεργασία από τον/την IceHockey στις Κυρ, 07 Ιούλ 2013 6:13 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
αν και δεν ανηκω στο κλαδο, πραγματικα μπραβο σου που θελεις να βοηθησεις! εισαι αξιεπαινος!
|
|
|
|
| |
|
|
|
done
Έγινε επεξεργασία από τον/την IceHockey στις Κυρ, 07 Ιούλ 2013 6:13 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ,ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ CV H ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

jimjim
Ψαρούκλα

Sep 02, 2012
8
|
|
παιδια, και εμενα μου εχει τυχει αυτο..
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Τι πράγμα σου έχει τύχει; Να ανοίγει κάποιος ένα topic και ένα μήνα μετά να σβήνει τα posts του;
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Είναι τρομερά λυπηρό να βλέπει κανείς τέτοια "συμπτώματα" όπου να ανοίγει κάποιος θέματα και μετά (απλώς γιατί του επιτρέπεται το δικαίωμα μέσω της πύλης), να κάθεται να κάνει edit και να σβήνει τίτλο+πληροφορίες.
Δεν δηλώνει σεβασμό στους συνομιλητές / αναγνώστες / κοινότητα.
Χώρια που κάποιος πιο "αυστηρός", θα μπορούσε να το θεωρήσει και ως άκρως "ναρκισσιστικό" σύμπτωμα, απόρροια μιας λογικής "έρχομαι - παίρνω - εξαφανίζομαι". Λυπηρό.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πρέπει να αποθηκεύεται κάπως το θέμα και να εμφανίζεται σε ένα έξτρα κουμπί όπου θα βρίσκεται κάπου στο ποστ και θα μπορεί ο καθένας να διαβάσει τι "ειπώθηκε" πριν το edit! Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται και κάτι τέτοιο!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |