Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Αναβάθμιση PC - Αναζήτηση κατάλληλης μνήμης RAM (και άλλα) |
|
|
Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
| Συγγραφέας |
Αναβάθμιση PC - Αναζήτηση κατάλληλης μνήμης RAM (και άλλα) |
| |
|

diti
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158
|
|
O pc μου χρειάζεται αναβάθμιση, είναι 4μισι χρονών και έχει αρχίσει να κολλάει εκνευριστικά...λόγω της σχολής μου (πτε) χρησιμοποιώ προγράμματα τύπου premier, photoshop κτλ σκέφτομαι να του πάρω μνήμη ... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω συμβατή ram??? (total budget 70-80euros)
η μητρική μου είναι το μοντέλο DX58SO (δεν ξερω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η πληροφορία) και έχει
Processor Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz
Memory (RAM) 3,00 GB
Graphics NVIDIA GeForce GTS 450
Gaming graphics 2298 MB Total available graphics memory
64-bit operating system
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Η μητρική σου βρίσκω ότι παίρνει μέχρι 8GB ram.
Το ότι τώρα έχει 3GB όμως δε μου λέει κάτι.
Κατέβασε το CPU-Z ή το Speccy αν δεν έχεις ήδη κάποιο απ' αυτά (την ίδια δουλειά κάνουν) για να μας πεις ακριβώς τί μνήμες έχει επάνω.
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:39 am, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
tzorvas έγραψε:
μέχρι 8GB;
που το βρήκες αυτό; |
Πράγματι! Πού το βρήκα; Παίζει να πάτησα λάθος λίνκ κατά λάθος.
Ομολογώ πως δεν έδωσα μεγάλη προσοχή κατ' αρχήν, γιατί περίμενα πρώτα να δω τι θα πουν τα cpu-z/speccy.
|
|
|
|
| |
|

diti
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:39 am, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|

diti
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158
|
|
tzorvas έγραψε:
με 4 RAM θα λειτουργείς στην ουσία 2 dual channels
επίσης όταν θα τις κουμπώσεις στο μηχάνημα θα πρέπει να τις έχεις στα ίδια χρώματα που πάνε εναλλάξ
πχ εδώ αν πάρεις 2x4 θα βάλεις στα 2 πράσινα slots τις 4άρες και στα 2 πορτοκαλί τις 2x1GB
|
έχω 3 μπλε και ένα μαύρο
Τέσπα ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες και άμεσες απαντησεις σας!! Τελικά παραγγειλα 3Χ4 GB και θα έχω ένα triple channel, γιατί πήρα και άλλα πραγματάκια και βγήκα εκτός προϋπολογισμού...
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
freestyle έγραψε:
O pc μου χρειάζεται αναβάθμιση, είναι 4μισι χρονών και έχει αρχίσει να κολλάει εκνευριστικά...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω συμβατή ram και κάρτα γραφίκων ????
(...) |
freestyle καλωσόρισες στην κοινότητα (σημ: ένα post στο σχετικό topic αρκεί).
Δες και τις προτάσεις/απαντήσεις και των προηγούμενων μελών, μπορεί να σου φανούν διαφωτιστικές ως προς την έρευνά σου, που ομοιάζει της diti!
Καλή επιτυχία +welcome! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
dn eimai sigouros omws an einai sumbata sti mitriki auta pou exw epile3i :\.... ana mporouse kapios na ta koita3i kai na m pou oti 8a einai sumbata me tn mitriki 8a eimoun polly euxaristimenos gt 8elw na ta paraggeilw alla dn kserw ama einai sumbata.....
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |