Τα τραγελαφικά των διακοπών μας.

Αστεία

Συγγραφέας Τα τραγελαφικά των διακοπών μας.

Πεμ, 02 Ιούλ 2009 1:27 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

JJV
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jan 27, 2009
24

Το καλοκαίρι είμαστε όλοι πιο χαλαροί και κυρίως πάμε διακοπές. Στις διακοπές μας λοιπόν σίγουρα μας έχουν συμβεί διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις οι οποίες είναι κρίμα να μείνουν θαμμένες. Εδώ καλούμαστε να τις φέρουμε στο φως για να γελάσουμε όλοι. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ξεκινάω:

Πέρσι τον Ιούλιο ήμουνα στη Νάξο η οποία τη συγκεκριμένη περίοδο κατακλύζετε από Σκανδιναβούς. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι στις διακοπές τις περισσότερες φορές με περνάνε για τουρίστα μιας και βοηθάνε λίγο τόσο η περιβολή μου βλ. Τ-Shirt, βερμούδα, σαγιονάρες, και φωτογραφική μηχανή κρεμασμένη στο λαιμό όσο και τα ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Ένα απόγευμα λοιπόν πήγα να πάρω παγωτό από ένα πολύ γνωστό και φημισμένο μαγαζί του νησιού. Εκείνη τη στιγμή όμως επικρατούσε το αδιαχώρητο από τους απογόνους των Βίκινγκς που είχαν και εκείνοι την ίδια επιθυμία με μένα. Έτσι λοιπόν περίμενα υπομονετικά στην ουρά μέχρι να έρθει η σειρά μου. Μετά από 20 λεπτά που έφυγε το κύμα των Νορβηγοσουηδογερμανων έρχεται επιτέλους και η σειρά μου. Ο υπάλληλος σαφώς κουρασμένος και λαχανιασμένος από την πολύ δουλειά αλλά πάντα στη τσίτα μου λέει ευγενέστατα
-Yes sir what do you want?
Εγώ χωρίς να του πω φίλε ξέρεις κάτι είμαι Έλληνας δίνω κατ’ ευθείαν τη παραγγελία και λέω κάπως γρήγορα όμως
- Σε μικρό κυπελλάκι θέλω 2 γεύσεις καβουρδισμένο αμύγδαλο και πανακότα.
Ο υπάλληλος με κοιτάει για λίγο αμίλητος και μου λέει
– Excuse me?
Και επαναλαμβάνω
- Σε μικρό κυπελλάκι 2 γεύσεις καβουρδισμένο αμύγδαλο και πανακότα.
Ο υπάλληλος γυρίζει και απευθύνεται σε έναν συνάδελφο του
-ρε Δημήτρη για έλα να συνεννοηθείς εδώ πέρα γιατί δεν καταλαβαίνω τι μου λέει αυτός.
Και έρχεται ο Δημήτρης και μου λέει
- Can I help you sir?
Και του λέω –Ναι μπορείς πες του πρώτον ότι είμαι Έλληνας και δεύτερον θέλω σε μικρό κυπελλάκι 2 γεύσεις: καβουρδισμένο αμύγδαλο και πανακότα.

Από δω και πέρα πιάστε την εικόνα: Εγώ έχω μείνει ο μόνος πελάτης μπροστά στη βιτρίνα με τα παγωτά. Ο ένας υπάλληλος κοιτάει στα μάτια τον άλλο. Και οι δύο έχουν καταλάβει αυτό που είπα. Το υπόλοιπο stuff του μαγαζιού έχει τελειώσει με την εξυπηρέτηση των πελατών και παρακολουθεί την σκηνή και επίσης έχει καταλάβει τι ακριβώς είπα. Εγώ μόλις έχω ξεστομίσει την παραπάνω φράση. Ξαφνικά ησυχία για μια στιγμή μπορούσες να ακούσεις το γκαζόν να μεγαλώνει. Και τέλος όλο το stuff του μαγαζιού να χτυπιέται από τα γέλια εκτός από τον υπάλληλο που πρώτος προσφέρθηκε να με εξυπηρετήσει ο όποιος ακόμη δεν είχε καταλάβει τι έγινε.

Το αποτέλεσμα ήταν να με κεράσουν το παγωτό και πριν φύγω ο κακόμοιρος ο υπάλληλος μου λέει
- Sorry ρε φιλαράκι αλλά εδώ που έχουμε μπλέξει με τους ξένους κοντεύουμε να ξεχάσουμε και τα Ελληνικά αλλά τι να κάνω και εγώ από το πρωί ζήτημα είναι να έχουν έρθει 5 Έλληνες και πριν από σένα είδες είχαμε καμιά 50αριά Σκανδιναβούς μου ήρθες και εσύ που δεν μοιάζεις και για Έλληνας μπερδεύτηκα και εγώ τι να κάνω.

Πεμ, 02 Ιούλ 2009 9:35 am

xaderfi
Γκουρού
Γκουρού

Jul 09, 2007
565

Πλάκα είχε η ιστορία σου jjv... Smile

Εγώ πριν 4 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, είχα πάει με 2 ξαδέλφες μου και την μια αδελφή μου στην Πάρο... Ένα απόγευμα κάναμε βόλτες στα σοκάκια της Παροικιάς για να αγοράσουμε διάφορα μικρο-δωράκια... Μπαίνουμε σε ένα μαγαζάκι και ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης, ένας ήρεμος άνθρωπος με την πρώτη ματιά...
Μας έπιασε κουβέντα, λέγαμε διάφορα και σιγά σιγά άρχισε να μας λέει και για τη ζωή του... Για την οικογένειά του και κυρίως για τη γυναίκα του. Τι έλεγε, δε θυμάμαι..
Το μόνο που συγκρατήσαμε όλες μας, είναι ότι η γυναίκα του είχε σχέση με έναν άλλο άνδρα και αυτός μας παραδέχτηκε ότι τον σκότωσε!
Οπότε κοιταζόμαστε όλες μεταξύ μας, για δευτερόλεπτα δεν ακούγεται τίποτα παρά μόνο η μια ξαδέλφη μου να λέει: "Σκοτώσατε άνθρωπο???"
Πληρώσαμε γρήγορα γρήγορα και εξαφανιστήκαμε στη στιγμή...
Τραγικό ήταν...

Παρ, 30 Αύγ 2013 2:06 pm

titi
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Aug 29, 2013
35

omg xaderfi!!!!

jjv χαχα ακόμα γελάω

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics