prwtaprilia????

Το στέκι της κουβέντας...

Συγγραφέας prwtaprilia????

Δευ, 02 Απρ 2007 8:26 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

PAPAKI
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 11, 2005
22

ta logia einai peritta...apla mia aporia!!!
giati vre file prepei na mou xalas oloklhrh th mera mou me tis xontrades sou tis opoies meta tis vaftizeis ws asteio??????

8unh8hka pali to xtesino peristatiko pou mou etuxe kai fountwsa pali!!

Δευ, 02 Απρ 2007 8:37 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Καλημέρα σου φίλη papaki!

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές κανείς, δυσκολεύεται να διακρίνει τα όρια μεταξύ της πλάκας και τις αντοχές του άλλου στον οποίο την κάνει.
Και το λέω γιατί την έχω πάθει κι εγώ, και λόγω συγκυρίας, μια πλάκα σε φίλους που έκανα (εποχές σχολείου), χόντρυνε αρκετά, τα παιδιά είχαν ανησυχήσει και όταν μετά με αντίκρισαν, είχα παραδειγματικό κατσάδιασμα!! Blush Blush

Χμμμ... να ένα ενδιαφέρον θέμα που θα μπορουσε να ξεκινήσει! Πρωταπριλιάτικες φάρσες/πλάκες που σας έχουν κάνει ή που έχετε κάνει! Τι θα έλεγες?

Υ.Γ: Κυκλοφόρησε μια επίκαιρη πλάκα χθες σε διάφορες κοινότητες, πως o Νόμος-Πλαίσιο καταργήθηκε! μάλιστα!... κάτι ήταν κι αυτό.

Δευ, 02 Απρ 2007 10:04 am

PAPAKI
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 11, 2005
22

8a apantousa ws ekshs....mallon 8a perigrapsw to peristatiko to opoio mou etuxe...
phra ena mhnuma apo to filo mou o opoios mou elege oti trakare kai oti einai sto nosokomeio...den apantaei sta mhnumata mou kai ka8omai egw miamish wra panw apo to thlefwno mou gia na ma8w nea tou...otan telika apantaei den milaei gia plaka alla sunexizei to hli8io asteiaki...kai otan meta apo 2 wres pou exw pe8anei kuriolektika apo thn agwnia mou me pairnei kai mou leei kalh prwtaprilia...mou anevainei to aima sto kefali...
ti8etai opote to ekshs zhthma:
ton skotwneis??? nai h ou????

Δευ, 02 Απρ 2007 10:14 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

ωχ αμαναμάν!!... κάτι παρόμοιο μου θυμίζει, κάτι παρόμοιο μου θυμίζει... getLost

βεβαια.. εμένα ήταν λίγο διαφορετικά...
είμασταν στο αυτοκινητο.. ειχα στειλει ενα μινυμα σε φιλη για το οτι ειχαμε παθει κατι στο δρομο, μετα -γκαντεμης- εσβησε το κινητο, μπαταρια νομίζω, αν και ηταν για πεταμα...
αφου με παιρναν τηλεφωνο η φιλη και 2 κολλητοί και δεν μας εβρισκαν (ειμασταν στο δρομο), το επόμενο πρωί μόνο στην πρωτη ώρα μόλις μπαίνει η φίλη μου στην τάξη (ήταν Δευτέρα τότε, σαν σήμερα) και με βλεπει χαλαρο στην καρέκλα... Ε, ορμάει πάνω μου , μου δίνει μια ανάστροφη που ήταν όλη δική μου, και ακολούθησαν και κατσάδιασμα από τους υπόλοιπους μετά.. Blush Embarassed Blush Embarassed

Από τότε το σκέφτομαι αν ξανακάνω τόσο τραβηγμένες πλάκες... Rolling Eyes
σνιφ σνιφ σνιφ Sad

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics