Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετεις στη Χιο... Ας γνωριστουμε!! :) |
|
|
ΧΙΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετεις στη Χιο... Ας γνωριστουμε!! :) |
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
MariosD έγραψε:
Γεια σας παιδιά! Πέρασα και εγώ στο ΤΜΟΔ και θέλω να ρωτήσω πόσα λεφτά χρειάζονται για να βγει ο μήνας. |
όσα μπορείς να ξοδέψεις 
|
|
|
|
| |
|

x-ray
Ψαρούκλα

Sep 08, 2013
4
|
|
Hey , παιδιά καλησπέρα! πέρασε κανείς διοίκηση επιχειρήσεων;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ποιος περασε στο τμημα Ναυτιλιας ρε παιδια; Ελατε να γνωριστουμε..
|
|
|
|
| |
|

x-ray
Ψαρούκλα

Sep 08, 2013
4
|
|
εγώ που είμαι διοίκηση δε με παίζετε;
|
|
|
|
| |
|
|
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ...
|
|
|
|
| |
|

x-ray
Ψαρούκλα

Sep 08, 2013
4
|
|
παιδιά δε βλέπω πολλή κίνηση  τι γίνεται;
|
|
|
|
| |
|

marian9i
Μικρό Μολύβι

Sep 22, 2013
18
Τόπος: χιος
|
|
hey... let's meet each other!
ειμαι κ εγω στο πανεπιστημιο αιγαιου εδω χιο! και τμημα διοικησης επιχειρησεων! οποιος 9ελει καμια βοη9εια, ειτε σχετικα με τη χιο, ειτε να γνωριστουμε --> μηνυμα! bye!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
marian9i έγραψε:
hey... let's meet each other!
ειμαι κ εγω στο πανεπιστημιο αιγαιου εδω χιο! και τμημα διοικησης επιχειρησεων! οποιος 9ελει καμια βοη9εια, ειτε σχετικα με τη χιο, ειτε να γνωριστουμε --> μηνυμα! bye!! |
marian9i καλωσόρισες στην κοινότητα!
[ info: το topic συγχωνεύθηκε με το σχετικό topic συζήτησης "Πρωτοετείς στη Χίο... Ας γνωριστούμε!!" που υπάρχει ενεργό, λόγω άμεσης θεματικής συγγένειας ]
Καλωσορίσατε όλοι παίδες! Αναπτύξτε συζητήσεις, μη διστάζετε. Για αυτό υπάρχει η κοινότητα και όλοι μας around! Ακόμη και αν δεν είναι στο νησί της Χίου κάποιοι, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα για να συμμετέχετε και εσείς. "Ψαχουλέψτε" around! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα , ξέρει κάποιος/α αν θα μας δώσουν παράταση εγγραφής ή μέχρι τις 27 και μετά τέλος ? Είμαι πρωτοετής στο τμήμα μηχανικών οικονομίας και διοίκησης στην Χίο
|
|
|
|
| |
|

aggcost
Μικρό Μολύβι

Sep 02, 2013
46
|
|