Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Επαν-ενεργοποίηση / Συμμετοχή στην Ομάδα Φωτογραφίας |
|
|
[ΛΕΣΒΟΣ] (ΠΑΛΑΙΑ) Φωτογραφική Ομάδα Μυτιλήνης |
| Συγγραφέας |
Επαν-ενεργοποίηση / Συμμετοχή στην Ομάδα Φωτογραφίας |
| |
|
|
|
καλησπερα !η ομαδα ειναι ενεργη φετος ?αν ειναι υπαρχει καποιος υπευθυνος για να μας δωσει πληροφοριες για το ποτε και με ποιον τροπο μπορουμε να συμμετεχουμε?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
roz_kokk καλωσόρισες στην κοινότητα!
Ο τίτλος καλό είναι να είναι πιο περιγραφικός, για να υπάρχει ευκολία και σαφήνεια και για όσους τυχόν πέσουν πάνω στο τόπικ! Άλλαξε ενδεικτικά σε έναν με περισσότερη συγγένεια νοηματικά με την Ομάδα!!
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια!
|
|
|
|
| |
|

mxou
Ψαρούκλα

Nov 07, 2012
3
|
|
Δε γνωρίζω να υπάρχει κάποιος υπεύθυνος. Προσπάθησα αρχικά κι εγώ να βρω με ποιον θα μιλήσω και κατάλαβα πως ο,τι γίνει φέτος θα γίνει αν μαζευτούμε και το τρέξουμε εμείς. Στο γκρουπάκι της ομάδας στο facebook έχω ανεβάσει σχετική πρόσκληση προ της εξεταστικής.
Εδώ είναι το γκρουπάκι, αν δε το ξέρετε ήδη:
https://www.facebook.com/groups/43633270910
Οπότε:
Αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στη φετεινή ομάδα, κάλλιο αργά παρά ποτέ, είτε ποστάρετε κάτι στο group στο facebook ή μου στέλνετε ένα mail ή απλά γράφετε εδώ (βάζω το θέμα σε "παρακολούθηση" κι ελπίζω να ενημερωθώ).
Καλή συνέχεια,
Μ.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
mxou έγραψε:
Δε γνωρίζω να υπάρχει κάποιος υπεύθυνος. Προσπάθησα αρχικά κι εγώ να βρω με ποιον θα μιλήσω και κατάλαβα πως ο,τι γίνει φέτος θα γίνει αν μαζευτούμε και το τρέξουμε εμείς. Στο γκρουπάκι της ομάδας στο facebook έχω ανεβάσει σχετική πρόσκληση προ της εξεταστικής.
Εδώ είναι το γκρουπάκι, αν δε το ξέρετε ήδη:
https://www.facebook.com/groups/43633270910
Οπότε:
Αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στη φετεινή ομάδα, κάλλιο αργά παρά ποτέ, είτε ποστάρετε κάτι στο group στο facebook ή μου στέλνετε ένα mail ή απλά γράφετε εδώ (βάζω το θέμα σε "παρακολούθηση" κι ελπίζω να ενημερωθώ).
Καλή συνέχεια,
Μ. |
mxou εύγε για την πρωτοβουλία, και ευχόμαστε καλό ξεκίνημα!
Σκεφθείτε το και κάνετε ό,τι μπορείτε, εφόσον δεν έχετε τυχόν βρει κάποιον από τους παλαιότερους της ομάδας! Σίγουρα έχετε και από εδώ όση στήριξη μπορούμε να προσφέρουμε ως συν-συνεργασία!
Υ.Γ: φτιάξτε μια μινι-πρόσκληση ή ανακοίνωση για μια ενδεχόμενη πρώτη συνάντηση της ομάδας, και περάστε την στο forum εδώ της ομάδας, και θα μπορούσαμε να την ανα-κοινοποιήσουμε και μέσω των πανεπιστημιακών emails, γιατί όχι!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα παιδιά !Τι θα λέγατε να οργανωθούμε και να δημιουργήσουμε μια φωτογράφικη ομάδα;
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |