Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
SOS!!! dilwseis mathimatwn! |
|
|
τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
| Συγγραφέας |
SOS!!! dilwseis mathimatwn! |
| |
|
|
|
paidia..eimai kainouria sto panepisthmio.. eixa perasei to 2012 me panellhnies omws den piga k tr apofasisa na paw rodo gia na sunexisw ekei.... omws exw kapoies erwtiseis..arxika prepei na sas pw oti thn persuni xronia eixa dhlwsei mathimata kai t duo examina omws fetos kanena....ti mporw n kanw?? kai epipleon pou mporw n vrw vivlia gia ta analoga mathimata?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
rafaelaa έγραψε:
paidia..eimai kainouria sto panepisthmio.. eixa perasei to 2012 me panellhnies omws den piga k tr apofasisa na paw rodo gia na sunexisw ekei.... omws exw kapoies erwtiseis..arxika prepei na sas pw oti thn persuni xronia eixa dhlwsei mathimata kai t duo examina omws fetos kanena....ti mporw n kanw?? kai epipleon pou mporw n vrw vivlia gia ta analoga mathimata? |
rafaelaa καλωσόρισες στην κοινότητα.
Υπάρχουν sub-forums για κάθε τμήμα, αν μπορείς ανάφερε σε ποιό τμήμα σχετίζεται η απορία/ερώτησή σου! Θα βοηθούσε πολύ για να μετακινηθεί η συζήτηση στο συγκεκριμένο χώρο, να βολέψει ίσως και αντιστοιχα παιδιά πιο σχετικά να σου απαντήσουν!
Επίσης, παρακαλούμε θερμά, μή γράφεις greeklish, είναι βασικός κανόνας της κοινότητας.
Welcoooome! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
rafaelaa έγραψε:
paidia..eimai kainouria sto panepisthmio.. eixa perasei to 2012 me panellhnies omws den piga k tr apofasisa na paw rodo gia na sunexisw ekei.... omws exw kapoies erwtiseis..arxika prepei na sas pw oti thn persuni xronia eixa dhlwsei mathimata kai t duo examina omws fetos kanena....ti mporw n kanw?? kai epipleon pou mporw n vrw vivlia gia ta analoga mathimata? |
Αρχικά, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι.
Εφόσον βρίσκεσαι στη Ρόδο, μπορείς να επισκεφθείς τη γραμματεία (μέρες και ώρες συνεργασίας με φοιτητές/τριες 10:00-12:00 Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) και να αναφέρεις το θέμα σου. Το πιο πιθανό είναι να κάνεις τη δήλωση επιτόπου. Λάβε ωστόσο υπόψη πως λόγω εκπρόθεσμης δήλωσης, μπορεί να ακούσεις μια μικρή γκρίνια, αλλά με χαμόγελο, σύνεση και υπομονή θα τα καταφέρεις.
Η δήλωση συγγραμμάτων δεν έχει ακόμη τελειώσει, οπότε μπορείς ακόμη να παραλάβεις βιβλία για τα μαθήματα που θα δηλώσεις.
Καλώς μας ήρθες στο ΤΜΣ και το νησί μας!
|
|
|
|
| |
|
|
|
σας ευχαριστω για την απαντηση κ συγγνωμη για την καθυστερηση... εγω μολις ηρθα στη ροδο και εχω αχγωθει υπερβολικα με τ ολο θεμα δηλωσεως μαθηματων.. θα επισκεφτω αμεσα την γραμματεια του τμσ ομως θα ρωτησω κ εσας για να μου φυγει λιγο το αγχος... ακομα δεν εχω δηλωσει μαθηματα!! κ φοβαμαι ακομα κ για διαγραφη απο τ πανεπιστημιο αφου εχω ακουσει απο παιδια πως αν δεν γραφτεις δυο συνεχομενα εξαμηνα διαγραφεσαι απο τ σχολη.. αυτο ομως εαν συμβει ειναι αναστρεψιμο ...σωστα?
|
|
|
|
| |
|
|
|
και κατι ακομα.... καθε ποτε πρεπει να δηλωνω και τι? καθε εξαμηνο στα μαθηματα π θελω ν παρακολουθησω? η μονο πριν την εξεταστικη αυτα που θελω να δωσω και τα βιβλια ? και οσον αφορα τ μαθηματα επιλογης τι ισχυει? τα παρακολουθεις ολα και δηλωνεις ενα πο αυτα πριν την εξεταστικη? και η εμβολμη εξεταστικη τι στο καλο ειναι? δινει ο οποιοσδηποτε μαθηματα π χρωσταει? και καθε ποτε γινεται? επισης.. τυπικα γνωριζω πως τα χρωστουμενα μαθηματα τα δινεις καθε σεπτεμβρη εκτος απο τις εμβολιμες..ομως εχω ακουσει πως αν καποιος παει να δωσει και σε αλλη εξεταστικη ενα χρωστουμενο μαθημα δεν λενε κατι...ισχυει? τελος εκτος απο το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο και αυτο το φορουμ χρειαζομαι καποιον αλλο κωδικο να παρω? πχ χρειαζομαι κατι για τη βιβλιοθηκη η για τη δηλωση συγγραματων στον ευδοξο? και απο τη βιβλιοθηκη μπορω να βρω βιβλια να τα εκτυπωσω η να τα δανειστω?
|
|
|
|
| |
|
|
|
αα και κατι αλλο...εγω τωρα που θα κανω τη εγγραφη επειδη εχω περασει απο το 12 ειμαι ουσιαστικα τεταρτο εξαμηνο στο τμσ..αρα διαλεγω και την κατευθυνση που θελω ταυτοχρονο(γλωσσολογιας αρχαιολογιας διεθνων σχεσεων)? και οσον αφορα τ μαθηματα επιλογης θα με βοηθησει στο πτυχιο αν παιρνω παραπανω? η ειναι στανταρ ενα που μπορεις να επιλεξεις καθε φορα?και για τα βιβλια που δηλωνεις οταν εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε καποια για ενα μαθημα με τι κριτηρια κανεις αυτη την επιλογη?και πως ακριβως γινεται η δηλωση στον ευδοξο.? ειναι κατι πολυπλοκο? χρειαζομαι καποιον κωδικο για να τ κανω? ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ...ευχαριστω πολυ...
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Άμα διαγραφείς, όχι, δεν είναι αναστρέψιμο. Γι' αυτό λέγεται διαγραφή άλλωστε.
Όχι, δεν χρειάζεσαι κάποιον άλλο κωδικό. Αυτός του ταχυδρομείου είναι ο μοναδικός και χρησιμοποιείται σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του πανεπιστημίου.
Το MyAegean είναι 100% φοιτητικό site και γι' αυτό το λόγο εδώ συνδέεσαι με διαφορετικό username/password.
Για τον Εύδοξο και άλλα τέτοια διαδικαστικά, καλύτερα να ρωτήσεις τη γραμματεία. Θα ξέρουν.
Για τα σχετικά με τη βιβλιοθήκη, μπορείς να επισκεφθείς τη βιβλιοθήκη τις ώρες που είναι ανοιχτή και να ρωτήσεις τους εκεί υπευθύνους. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους.
Για το πόσα μαθήματα επιτρέπεται να επιλέξεις, επίσης στη γραμματεία, καθώς και αυτό είναι καθαρά διαδικαστικό.
Όμως το πώς θα αξιοποιήσεις καλύτερα τις δυνατότητες που σου δύνονται, θα πρέπει να κάνεις την δική σου προσωπική έρευνα αφού μόνον εσύ ξέρεις καλύτερα τί σου αρέσει και τί στόχους έχεις.
Τα κριτήρια επιλογής των βιβλίων, φυσικά δεν μπορείς να τα ξέρεις από τη στιγμή που δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία. Εκεί οι περισσότεροι συνήθως ρωτάμε τους καθηγητές μας, οι οποίοι αφού τα έχουν επιλέξει για το μάθημά τους, πρέπει να είναι σε θέση να μας περιγράψουν το καθένα.
Νομίζω δεν ξέχασα να απαντήσω καμιά άλλη ερώτηση. ε;
|
|
|
|
| |
|
|
|
δηλ. παιζει και διαγραφη στην περιπτωση μου? ευχαριστω για τις πληροφοριες
|
|