Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Χριστουγεννιάτικα Meetups (2014-2015) μελών κοινότητας - φίλων και αποφοίτων Παν. Αιγαίου |
|
|
Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean |
| Συγγραφέας |
Χριστουγεννιάτικα Meetups (2014-2015) μελών κοινότητας - φίλων και αποφοίτων Παν. Αιγαίου |
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές για όλους.
Έχουν πρωτίστως πρόθεση για γνωριμία, ή (για όσους έχουν ξανασυναντηθεί) ανταλλαγή νέων και εμπειριών, ο καθένας από τον χώρο και νησί του. Πραγματοποιούνται συνήθως στις μεγάλες πόλεις (όπως την Αθήνα) όπου κατοικούν αρκετοί φοιτητές, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη υπάρχουν τουλάχιστον 2 φοιτητές που ενδιαφέρονται να συναντηθούν και να αναλάβουν το συντονισμό. |
Μετά από αρκετή αναζήτηση, ανακάλυψα ότι στο Βόλο θα είμαι μόνος μου... Μάλλον δεν μπορώ να κάνω το hosting φετος μόνος μου και να βγάλω για βόλτα τον εαυτό μου και να βγαίνω selfies για το ΜΥ 
|
|
|
|
| |
|

diti
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158
|
|
inertia έγραψε:
diti έγραψε:
What about Thessaloniki??? Υπάρχει ενδιαφέρον??? |
Γιατί όχι αγαπητή μας diti?!
Ενδιαφέρεσαι εσύ να γίνεις "host"? ή κάποιος άλλος; |
δεν ενδιαφέρομαι να γίνω και φέτος host γιατί έχω πολλές δουλίτσες εδώ... αλλά γενικά δεν βλέπω ενδιαφέρον για Σαλόνικα...
|
|
|
|
| |
|

RadonRose
Ψαρούκλα

Dec 18, 2013
6
Τόπος: Από χωριό
|
|
Υπάρχει ενδιαφέρον για συνάντηση στο Ηράκλειο Κρήτης πριν την πρωτοχρονιά. Κυρίως από φοιτητές που μένουν στην επαρχία και σπουδάζουμε Σάμο και Ρόδο. Αν υπάρχει και κάποιος άλλος ας απαντήσει.
|
|
|
|
| |
|

euaki
Μεγάλο μολύβι

Nov 06, 2012
133
Τόπος: Αθήνα
|
|
και εγώ συμφωνώ αν και μάλλον θα έχω ήδη φύγει από Αθήνα...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
RadonRose έγραψε:
Υπάρχει ενδιαφέρον για συνάντηση στο Ηράκλειο Κρήτης πριν την πρωτοχρονιά. Κυρίως από φοιτητές που μένουν στην επαρχία και σπουδάζουμε Σάμο και Ρόδο. Αν υπάρχει και κάποιος άλλος ας απαντήσει. |
RadonRose ποιος από εσάς θα ήθελε να αναλάβει ως "host" για το Ηράκλειο και για ποιές ημερομηνίες συζητάτε;
Πρέπει να επικοινωνήσουμε asap για να προλάβουμε το συντονισμό-ανακοινώσεις... 
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|