Πρωτάκι και μακριά..

τμ. Κοινωνιολογίας

Συγγραφέας Πρωτάκι και μακριά..

Δευ, 18 Ιαν 2016 1:40 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

aimiliamich
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 18, 2016
1

Παιδιά βοήθεια!! πέρασα κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη και δεν έχω έρθει καθόλου γιατί περίμενα μεταγραφή! Τελικά η αίτηση μου απορρίφθηκε και τώρα είμαι ανάμεσα στο να έρθω και να δώσω ξανά πανελλήνιες! θέλω να έρθω αλλά με αγχώνει το ότι θα είμαι ξένη εάν υπάρχει κάποιος/α που μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. σας ευχαριστώ Blush Blush Blush Blush

Τρι, 19 Ιαν 2016 11:46 am

george1111
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 19, 2016
2

καλησπερα αιμιλια. και εγω κοινωνιολογια μυτιληνη εχω περασει, πρωτο ετος. Θα σε συμβουλευα να ξαναδωσεις πανελληνιες αν εχεις τη δυνατοτητα μηπως και περασεις εκει που θες. Η μυτιληνη δεν ειναι ασχημη απλα το ολο θεμα ειναι να κανεις παρεες. Οχι πολλες. 2-3 ατομα ειναι αρκετα για να περνατε ωραια. Χωρις παρεα ειναι πιο δυσκολα ομως οχι κατι τρομερο. Παντως να ξερεις πως θα χαιρομουν να γνωριστουμε μολις και αν ερθεις. Οτι αλλο θες, μπορεις να ρωτησεις. Α! Και η σχολη ειναι αρκετα ενδιαφερουσα. Οπως ειναι λογικο καποια μαθηματα θα σου αρεσουν πιο πολυ απο καποια άλλα αλλά αυτο συμβαινει παντου. Smile

Παρ, 12 Φεβ 2016 11:56 pm

gnr1997
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Feb 13, 2016
1

Γειαα σας παιδια!!! Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα της Κοινωνιολογίας όσον αφορά τα μαθήματα γιατι ενδέχεται να είμαι εκεί του χρόνου Smile Είναι ενδιαφέρον σαν τμήμα; Επίσης υπάρχουν πράγματα να κάνει κανείς στην Μυτιλήνη;(από νυχτερινή ζωή, καφετέριες κτλ.) Είναι ένα μέρος που υπάρχει κίνηση;

Κυρ, 14 Φεβ 2016 10:33 pm

george1111
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 19, 2016
2

@gnar1997 ναι σαν τμημα ειναι αρκετα ενδιαφερον. για παραδειγμα εμενα που μου αρεσει πολυ η γεωγραφια μου αρεσει περισσοτερο η "κοινωνιολογια της μεταναστευσης". ειναι αναλογα το ατομο, καταλαβαινεις. Απο νυχτερινη ζωη μην περιμενεις κατι εξεζητημενο. Εχει καφετεριες αρκετες που νομιζω μερικες το βραδυ γινονται κατι σαν κλαμπ (θα σε γελασω). Για νησι εχει πολλους φοιτητες, περιπου 7-8 χιλιαδες, οποτε καταλαβαινεις πως με την καταλληλη παρεα δε θα βαρεθεις ευκολα.

Σαβ, 30 Απρ 2016 12:14 am

Bacon
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jun 19, 2010
15
Τόπος: Αθήνα

γεια σου Gnr1997! αναφορικα με το τμημα δεν μπορω να βοηθησω γιατι ειμαι σε αλλο αλλα οσον αφορα την μυτιληνη γενικα εχω να πω τα εξης. Μην περιμενεις να δεις μια Αθηνα. Μαγαζια,χαμο,απειρες επιλογες. Αλλα ουτε και καμια τρομερη εγκληματικοτητα, και αναμονες μμμ (μιας και εχουμε μονο λεωφορια-πας σχεδον παντου με τα ποδια- η ενα ταξι που θα σ παρει ενα 3ευρω). Εχει δηλαδη τα καλα εχει και τα κακα. Απο μαγαζια υπαρχουν σχεδον για ολα τα γουστα. Αρκετες καφετεριες, οι περισσοτερες λειτουργουν και ως κλαμπ-μπαρ κλπ μεχρι τις 3 το βραδυ. Για αφτερ εχει 3-4 μαγαζια. Εχει αρκετα ουζερι και ταβερνες επισης. Ιντερνετ καφε, μερος για μπιλιαρδο και παιχνιδια ετσι καπως γενικα. Φαντασου το ολο αυτο σαν μια πανεπιστημιουπολη. Σχεδον ολα ειναι μαζεμενα κοντα κοντα.Τελος, υπαρχουν καποια παρτυ φοιτητικα που γινονται που και που. Αν βρεις (που θα βρεις) παρεα ολα θα ειναι μια χαρα. Μακαρι να ερθεις!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Για τα πρόσωπα που αγαπάμε και βρίσκο...

από Reginaki
Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... Απαντήσεις: 3

Τρι, 18 Νοέ 2008 9:50 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics