Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
τμ. Κοινωνιολογίας |
| Συγγραφέας |
Πρωτάκι και μακριά.. |
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
καλησπερα αιμιλια. και εγω κοινωνιολογια μυτιληνη εχω περασει, πρωτο ετος. Θα σε συμβουλευα να ξαναδωσεις πανελληνιες αν εχεις τη δυνατοτητα μηπως και περασεις εκει που θες. Η μυτιληνη δεν ειναι ασχημη απλα το ολο θεμα ειναι να κανεις παρεες. Οχι πολλες. 2-3 ατομα ειναι αρκετα για να περνατε ωραια. Χωρις παρεα ειναι πιο δυσκολα ομως οχι κατι τρομερο. Παντως να ξερεις πως θα χαιρομουν να γνωριστουμε μολις και αν ερθεις. Οτι αλλο θες, μπορεις να ρωτησεις. Α! Και η σχολη ειναι αρκετα ενδιαφερουσα. Οπως ειναι λογικο καποια μαθηματα θα σου αρεσουν πιο πολυ απο καποια άλλα αλλά αυτο συμβαινει παντου.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γειαα σας παιδια!!! Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα της Κοινωνιολογίας όσον αφορά τα μαθήματα γιατι ενδέχεται να είμαι εκεί του χρόνου  Είναι ενδιαφέρον σαν τμήμα; Επίσης υπάρχουν πράγματα να κάνει κανείς στην Μυτιλήνη;(από νυχτερινή ζωή, καφετέριες κτλ.) Είναι ένα μέρος που υπάρχει κίνηση;
|
|
|
|
| |
|
|
|
@gnar1997 ναι σαν τμημα ειναι αρκετα ενδιαφερον. για παραδειγμα εμενα που μου αρεσει πολυ η γεωγραφια μου αρεσει περισσοτερο η "κοινωνιολογια της μεταναστευσης". ειναι αναλογα το ατομο, καταλαβαινεις. Απο νυχτερινη ζωη μην περιμενεις κατι εξεζητημενο. Εχει καφετεριες αρκετες που νομιζω μερικες το βραδυ γινονται κατι σαν κλαμπ (θα σε γελασω). Για νησι εχει πολλους φοιτητες, περιπου 7-8 χιλιαδες, οποτε καταλαβαινεις πως με την καταλληλη παρεα δε θα βαρεθεις ευκολα.
|
|
|
|
| |
|

Bacon
Μικρό Μολύβι

Jun 19, 2010
15
Τόπος: Αθήνα
|
|
γεια σου Gnr1997! αναφορικα με το τμημα δεν μπορω να βοηθησω γιατι ειμαι σε αλλο αλλα οσον αφορα την μυτιληνη γενικα εχω να πω τα εξης. Μην περιμενεις να δεις μια Αθηνα. Μαγαζια,χαμο,απειρες επιλογες. Αλλα ουτε και καμια τρομερη εγκληματικοτητα, και αναμονες μμμ (μιας και εχουμε μονο λεωφορια-πας σχεδον παντου με τα ποδια- η ενα ταξι που θα σ παρει ενα 3ευρω). Εχει δηλαδη τα καλα εχει και τα κακα. Απο μαγαζια υπαρχουν σχεδον για ολα τα γουστα. Αρκετες καφετεριες, οι περισσοτερες λειτουργουν και ως κλαμπ-μπαρ κλπ μεχρι τις 3 το βραδυ. Για αφτερ εχει 3-4 μαγαζια. Εχει αρκετα ουζερι και ταβερνες επισης. Ιντερνετ καφε, μερος για μπιλιαρδο και παιχνιδια ετσι καπως γενικα. Φαντασου το ολο αυτο σαν μια πανεπιστημιουπολη. Σχεδον ολα ειναι μαζεμενα κοντα κοντα.Τελος, υπαρχουν καποια παρτυ φοιτητικα που γινονται που και που. Αν βρεις (που θα βρεις) παρεα ολα θα ειναι μια χαρα. Μακαρι να ερθεις!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |